człowiek...morza Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Teraz, LONGER01 napisał: On w zeszłym sezonie grał jako SF z epizodami na PF, więc Lillard czy VanVleet tu nie mają nic do rzeczy. sg/sf gosc, na pewno nie pf. Najwyrazniej dział scoutingu Raptors nie zna zawodnika o którego konkuruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 2 minuty temu, LONGER01 napisał: u nas nie przypominam sobie by gral w nba. a w g-league gral sg/sf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 11 minut temu, człowiek...morza napisał: u nas nie przypominam sobie by gral w nba. a w g-league gral sg/sf A to u nas grał w G-league? Trzeba mieć konto premium żeby zobaczyć te mecze ? Weź poratuj linkiem. I tak postęp, ze przynajmniej wiesz jaki ma kolor skory, nie to co z Duncanem Robinsonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 W szablonie znowu nie ma mojego zawodnika. Nie to, że miałem szansę, ale denerwująca jest taka cenzura bez słowa wyjaśnienia Chodzi o Jae’Sean Tate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 46 minut temu, Tecu napisał: W szablonie znowu nie ma mojego zawodnika. Nie to, że miałem szansę, ale denerwująca jest taka cenzura bez słowa wyjaśnienia Chodzi o Jae’Sean Tate. Już dodałem. Przepraszam, pomyliłem z ofertą Gilla, gdzie z TaxMLE dałeś 4 lata, a tu 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Boucher to finalnie jest RFA czy nie? Bo jak tak to oferta Mavs nieważna + brak opcji QO w głosowaniu. Słuszna uwaga z QO @Alonzo, niesłuszna, że moja oferta jest nieważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Nie podałeś rozkładu kontraktu, a przy RFA innych teamów trzeba? Czy coś zostało tu zmienione? A o to chodzi, to faktycznie nieważna W takim układzie wszystkie oferty są nieważne, nie tylko moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: Nom tak by wychodziło, czyli bierze QO? czyli minnesota wejdzie w podatek xd choc troche dzialanie na szkode zawodnikow Edytowane 21 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 13 minut temu, człowiek...morza napisał: czyli minnesota wejdzie w podatek xd choc troche dzialanie na szkode zawodnikow Nie mamy z tym problemu, Mistrzostwo nam to zrekompensuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, january napisał: @RonnieArtestics Twoja oferta na Nwabe został a złożona warunkowo 'jeśli nie Galloway', a właśnie to podpisałeś. Także tego xd Nie. „Jeśli nie 1 lub 2” tam jest kolego, czyli jesli nie Kleber tez go biore Edytowane 21 Grudnia 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @january bardzo antyspursowe głosowanie. Nawet ten Maxi na końcu stawki gdzie w uzasadnieniu piszesz coś co mnie premiuje conajmniej ponad dwie ekipy. Czyli opis sobie a głos sobie. Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: @january bardzo antyspursowe głosowanie. Nawet ten Maxi na końcu stawki gdzie w uzasadnieniu piszesz coś co mnie premiuje conajmniej ponad dwie ekipy. Czyli opis sobie a głos sobie. Ok. January zagłosował za Minnesota w 1 a w zasadzie można powiedzieć w 2 przypadkach WoW, January jak chcesz się pogodzić i się steskniles to śmiało, odblokuj mnie, drzwi Spółdzielni są dla Ciebie zawsze otwarte, bo te głosy traktuje jako przeprosiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Ale spojrz na inne oferty które są wyżej. A nie znowu wybiórczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 27 minut temu, january napisał: No sorry Ronnie ale to jest ewidentne warunkowanie (w porównaniu z Marjanoviciem), że uzależniasz Nwabę i Martina również od podpisu lub braku podpisu Gallowaya. Przeczytaj wszystko. Biore trzech zawodnikow jeżeli nie podpisze Klebera z MLE. mam na priorytecie normalnie Klebera i gallowaya i jest trzeci Nwaba, wyżej w priorytetach niż Boban. I jest napisane przy nim ; jak nie wejdzie 1. Lub 2. !!! lub. Słowo klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) 9 minut temu, RonnieArtestics napisał: Przeczytaj wszystko. Biore trzech zawodnikow jeżeli nie podpisze Klebera z MLE. mam na priorytecie normalnie Klebera i gallowaya i jest trzeci Nwaba, wyżej w priorytetach niż Boban. I jest napisane przy nim ; jak nie wejdzie 1. Lub 2. !!! lub. Słowo klucz. w kwestii literalnej wykladnii January ma rację. Lub = w razie podpisnania jednego z dwoch badz obu Edytowane 21 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 57 minut temu, człowiek...morza napisał: w kwestii literalnej wykladnii January ma rację. Lub = w razie podpisnania jednego z dwoch badz obu Gdybym chciał Nwabe tylko jesli przegram gallowaya napisałbym tylko jesli 2. Nie wejdzie. Napisałem „jesli nie 1. Lub 2.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Tate wybierający 1 gwarantowany rok od tankera ponad 2 gwarantowane od Minnesoty to jest dobra beka gratulacje dla wszystkich którzy tak głosują Edytowane 21 Grudnia 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Sante wybierający 1 gwarantowany rok od tankera ponad 2 gwarantowane od Minnesoty to jest dobra beka gratulacje dla wszystkich którzy tak głosują Tu mogę edytować choć tam się jeszcze zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 5 minut temu, ignazz napisał: Tu mogę edytować choć tam się jeszcze zastanawiam. Sota w tym roku nie będzie się przekrzykiwać na FA, liczymy na zdrowy rozsądek i obiektywność każdego usera, z doświadczenia wiemy ze gracz podczas FA kieruje się głównie 2 kryteriami: 1) hajsem- większy od Minnesoty 2)win ratingiem- większy u Minnesoty wiec czemu Clippersi mieliby być w głosowaniu przed Sota, która - jak wielokrotnie zaznaczała- w tym roku odpuszcza FA a upatrzone cele zostawia na 3 rundę (gdzie Tate miał priorytet w ofertach przed choćby Boucherem,Dedmondem czy Exumem) ja nie wiem, choć się domyślam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi