karpik Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 ile wiecej? Na oko ze 100k, czyli ok. 15%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Na oko ze 100k, czyli ok. 15%. a tam, to w chinach juz mu to zaplaca czy europie w razie co. u Ciebie nie mialby zadnych szans na minuty aktualnie. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 a tam, to w chinach juz mu to zaplaca czy europie w razie co. u Ciebie nie mialby zadnych szans na minuty aktualnie. Uczciwie przyznam że u mnie też miałby z tym problem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) . Apeluję również o zmianę kwoty kontraktu w formularzu przy ofercie Cavs, ponieważ jej zawyżona wysokość może wprowadzić w błąd głosujących. u Ciebie nie mialby zadnych szans na minuty aktualnie. I tu się mylisz, bo obecnie mam problem ze zmiennikiem dla Isaaca ;] Edytowane 5 Stycznia 2019 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Mogę Szanowną Radę prosić o ustosunkowanie się do poniższego? Jest to o tyle dla mnie istotne, że mogłem zostać wprowadzony w błąd. Jeśli jest tak jak chłopaki piszą a nie jak twierdzi Tomek, to się mocno wkurwię. Poproszę ostateczną wersję, który exp się liczy? Czy z RL NBA czy od nas? Chciałem wczoraj podpisać ze swojego two-waya Alexa Poythressa. W RL NBA poniekąd pląta się już 3 rok, natomiast u nas jeszcze u nikogo nie zagościł. Udałem się z pytaniem do członka Rady który exp się liczy i za jakie pieniądze mogę go podpisać. Otrzymałem odpowiedź, że liczy się exp z RL NBA, więc w związku z taką informacją go nie podpisałem a na 14 spot ściągnąłem Farieda. Gdyby się teraz okazało, że jednak mogłem go podpisać za 838k to chyba będę musiał lecieć z whiskey do Miami aby unieważnic trejd Farieda na którym straciłem pół drugiej rundy i około 1 500 000 M kasy, ponieważ zostałem wprowadzony w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Mogę Szanowną Radę prosić o ustosunkowanie się do poniższego? Jest to o tyle dla mnie istotne, że mogłem zostać wprowadzony w błąd. Oczywiście, że liczy się exp u nas. Zresztą na takiej samej zasadzie gra już od początku sezonu Cedi Osman czy Dillon Brooks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wy tu o pierdołach a Denver wzmocniło GSW ( może) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Oczywiście, że liczy się exp u nas. Zresztą na takiej samej zasadzie gra już od początku sezonu Cedi Osman czy Dillon Brooks. Exp u nas oczywiście. Cudownie... W takim razie Szanowna Rado. Jeden z członków Rady wprowadził mnie w błąd i naraził na straty. Nie zarzucam, że zrobił to z premedytacją, w żadnym wypadku, ale strata jednak dla Bostonu jednak jakaś jest w postaci protected picku II rundy i około 1,5M w finansach co akurat dla mnie jest niesamowicie istotne. Oczekuję jakiegoś rozwiązania powyższego. Sam też napiszę do Taingerisa jak on się na to zapatruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Przepraszam w takim razie za pomyłkę. Przekazałem CI informację, która naturalnie wydała mi się poprawna. Ciebie też w takim razie przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Czasem tak wyjdzie w natłoku informacji. Mam nadzieje ze wszystko się ułoży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Przepraszam w takim razie za pomyłkę. Przekazałem CI informację, która naturalnie wydała mi się poprawna. Przeprosiny jak najbardziej przyjęte i nawet nie potrzebne bo na 100 pytań jakie dostałeś ode mnie, 99 odpowiedzi było jak najbardziej zgodne z CBA, regulaminem itp, tylko ta jedna nie a rzeczą ludzką jest się mylić. Nie mniej liczę na jakieś rozwiązanie tego, bo NA PEWNO nie ściągnął bym droższego Farieda, mając pod ręką tańszego Poythressa który to zagrał póki co dwa razy więcej meczy niż Keneth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Przeprosiny jak najbardziej przyjęte i nawet nie potrzebne bo na 100 pytań jakie dostałeś ode mnie, 99 odpowiedzi było jak najbardziej zgodne z CBA, regulaminem itp, tylko ta jedna nie a rzeczą ludzką jest się mylić. Nie mniej liczę na jakieś rozwiązanie tego, bo NA PEWNO nie ściągnął bym droższego Farieda, mając pod ręką tańszego Poythressa który to zagrał póki co dwa razy więcej meczy niż Keneth. Ktokolwiek pozostał w tej radzie ( January, ozzy, Marcus, MJ1? ) po rezygnacji Tomka czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Rado, udało mi się skontaktować z Tangiersem i sytuacja się o tyle skomplikowała, że on pozyskał w miejsce Farieda innego gracza, więc odkręcenie transakcji wiązało by się z odkręceniem przez Tangiersa innego trejdu, czyli niezbyt potrzebne zamieszanie. Proponuję więc następujące rozwiązanie w związku z wprowadzeniem mnie w błąd: - zwalniam Farieda bez konsekwencji finansowych dla mnie i dla Tangiersa. Po prostu ląduję na FA. - od razu w jego miejsce podpisuje mojego two-waya Alexa Poythressa na minimalne 838k 1+1TO. Z Tangiersem ustalę szczegóły co do protected picku jaki poszedł w transakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wyślij Farieda do Bulls za friko, szukają rezerwowego wysokiego To zawsze jakiś plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 To zawsze jakiś plan PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Wyślij Farieda do Bulls za friko, szukają rezerwowego wysokiego Co nie zmienia faktu, że i tak II rundę będę w plecy...a i po Kantera bym nie startował który teraz pewnie wyląduje u mnie. Ja prdl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Co nie zmienia faktu, że i tak II rundę będę w plecy...a i po Kantera bym nie startował który teraz pewnie wyląduje u mnie. Ja prdl.... Kanter juz jest u Ciebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jak ktoś ma 26 lat i jeszcze nie trafił do NBA to rączkj szuka jak najdłuższej umowy a nie takiej w której za 6 miesięcy będzie na bezrobociu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Kanter juz jest u Ciebie:) Cudownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Jak ktoś ma 26 lat i jeszcze nie trafił do NBA to rączkj szuka jak najdłuższej umowy a nie takiej w której za 6 miesięcy będzie na bezrobociu Niegwarantowanej??? Przeciez w mavs ma gwarantowany tylko do konca tego sezonu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi