MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Ale Jasiu znowu jedziesz z propagandą, przecież już został Ci wyłożony kilkakrotnie czynnik, który zadecydował o odrzuceniu oferty, a mianowicie player option. Rozier dostał, a DLO nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Główna sprawa to te bajeczki o gigantycznych pieniądzach za rok, bo tych ekip mających cap space na umowę zaczynającą się od kilkunastu mln $ nie będzie wcale tak wiele, dodatkowo niemal wszystkie mają już obwarowaną pozycję PG, a na rynku PG pojawią się m.in. Kemba, Rubio, Dragić(?) czy Bledsoe i cała gama jakże cennych, lepiej fitujących role-playerów typu Beverley, Brogdon etc dla silniejszych teamów.Przed 3 turą nie chciało mi się tego pisać, teraz w arkuszu to już widać. Rubio to kasztan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Poke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 No popatrz January, a tak się śmiałeś, jak twierdziłem, że LeBron rekrutował Stephensona:) https://www.silverscreenandroll.com/2018/8/30/17799776/lance-stephenson-lakers-lebron-james-magic-johnson-free-agency Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Czy Trey Burke bedzie w przyszłym sezonie starterem w Charlotte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 O ile łapię czajenie się na McGee z pełnym room MLE, bo chyba jest, no cóż można napisać najlepszym bo wielu ich nie zostało, najlepszym z centrów na rynku jeszcze, to nie bardzo rozumiem nadzieje związane z podpisaniem go za minimum. Raz, że przynajmniej 2-3 drużyny będą gotowe zaoferować mu to room, a dodatkowo podobny do ROOM kontrakt gotowi są mu dać Warriors nawet być może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 By nie było, że Lakers nie mają trading blocku. LJ, Butler, BI - poza negocjacjami, Favors i Olynyk, Patterson jako podpisani jeszcze też. To tak w ramach przypomnienia, o które skrupulatnie dbał January, przed 4tą turą dlaczego nie warto głosować na Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Śmierdzi ofertami dla McGee w okolicach 8-9M za sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Śmierdzi ofertami dla McGee w okolicach 8-9M za sezon... Od kogo niby? Miami wydają się najpoważniejszym kandydatem ze swoim room MLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 By nie było, że Lakers nie mają trading blocku. LJ, Butler, BI - poza negocjacjami, Favors i Olynyk, Patterson jako podpisani jeszcze też. DLO - za top15 ligi+ Huerter - pewny pick top3 draftu/ gracz top30 ligi J.Robinson - pewny pick top10+ coś fajnego B.Brown/Zizic/Hutchison - każdy z nich 2x1st, i to nie te najgorsze, tylko jakieś midfirst W sumie tyle, pozdrawiam ;-) Jak każdy ma "rewelacyjnych" graczy do oddania to ja też, co mam być gorszy Quinn Cook - pick z loterii i jakiś bonus Damian Jones - 2 picki pierwszorudynowe i jakiś użyteczny roles na minimum Josh Hart - TOP 10 ligi Kevon Looney - w zamian SG/SF 3&D minimalnie 43% 3pt i maks 41% dfg Shaun Livingston - jakiś bardzo dobry rim protector na 2-3 letniej umowie, ktoś w stylu Draymonda najlepiej Już wcześniej zastanawiałem się nad założeniem tematu beGM łapu-capu ale chłopaki mnie chyba ostatecznie przekonali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Mój trading block właśnie mówi : hello, nie oferować mi nic poza chorymi ofertami, bo ufam swoim graczom Gdybyś im ufał, to nie byłoby ich na trading blocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Od kogo niby? Miami wydają się najpoważniejszym kandydatem ze swoim room MLE Od nikogo. Najpoważniejsi kandydaci do podpisania McGee to Warriors, później być może Lakers jeśli by się zdecydowali - ale wątpię, bo byłby chyba 4 centrem, no i wspomniane Miami. Co prawda są pojedyncze, tankujące ekipy mogące dać mu MLE pełne, ale no... szanujmy się. Patrząc, że za 2x (lub prawie) mniejsze pieniądze można było mieć Eda Davisa czy KOQ to wręcz śmiesznie by wyglądało Już wcześniej zastanawiałem się nad założeniem tematu beGM łapu-capu ale chłopaki mnie chyba ostatecznie przekonali. Myślałem, że zastosowany cudzysłów wiele ułatwi, ale widać jeszcze za trudno Edytowane 2 Września 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Myślałem, że zastosowany cudzysłów wiele ułatwi, ale widać jeszcze za trudno Okulary w pracy zostawiłem przed urlopem a Ty mi karzesz dopatrywać się jakiś cudzysłowów. Shame on u. Choć w pierwszej chwili odebrałem to jako parodiowanie Januarego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 By nie było, że Lakers nie mają trading blocku. DLO - za top15 ligi+ Ja z tylko takim krótkim pytaniem, ile trzeba dać za extension gracza z TOP 15 ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Choć w pierwszej chwili odebrałem to jako parodiowanie Januarego. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Od nikogo. Najpoważniejsi kandydaci do podpisania McGee to Warriors, później być może Lakers jeśli by się zdecydowali - ale wątpię, bo byłby chyba 4 centrem, no i wspomniane Miami. U mnie to wygląda tak. Jeśli McGee dostanie 8 mln gwarantowane od Heat, to z nimi podpisze (może być przez 2 lata). Jeśli nie, to idzie do Ciebie za minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Zblizamy sie do takiej fazy FA, ze czas gry bedzie chyba kluczowym kryterium podczas glosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) U mnie to wygląda tak. Jeśli McGee dostanie 8 mln gwarantowane od Heat, to z nimi podpisze (może być przez 2 lata). Jeśli nie, to idzie do Ciebie za minimum. Masz rację, ale co jeśli ja mu zaproponuję 5-8 mln? (może być przez 2 lata) Edytowane 2 Września 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Masz rację, ale co jeśli ja mu zaproponuję 5-8 mln? Masz prawa birda do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) Masz prawa birda do niego? Pytam o realne wartości Rzucanie "minimum vs 8 mln" jest niemiarodajne Minimum to 2,,3 mln. Jak dam mu 2 letnie minimum to dostaje prawie 5 mln. vs 8 mln room Nie wygląda już tak bardzo rozbieżnie, nie? Edytowane 2 Września 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi