Alonzo Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 12 minut temu, january napisał: Szanuję, iż od razu znacie jedyny możliwy przebieg FA! Muszę się zastanowić kto co i jak, bo wybór szeroki, ale chyba OPJ odrzucający MLE by grać za minimum z Currym na razie najciekawszy. Też o tym pomyślałem, ale pytanie czy FullMLE, czy TaxMLE odrzucał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Teraz, Alonzo napisał: Też o tym pomyślałem, ale pytanie czy FullMLE, czy TaxMLE odrzucał Odrzucił kontrakt od Rockets:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Teraz, fluber napisał: Odrzucił kontrakt od Rockets:) Oooo! To jak u nas @Ashigaru czy @Szulim mu zaproponują MLE, to jako 1/29 Otto powiem - Pffff! Wolę minimum od GMa Pels Lakers .. ale się cieszę z tego Lowrego w Miami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 6 minut temu, fluber napisał: Odrzucił kontrakt od Rockets:) Uff to dobrze, że większej kasy niż minimum, od drużyny z CSF, nie odrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Spokojnie - OPJ ma wolna rękę w wyborze porozumieliśmy się z nim i poza pieniędzmi szuka dobrego zespołu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 6 minut temu, Szulim napisał: Spokojnie - OPJ ma wolna rękę w wyborze porozumieliśmy się z nim i poza pieniędzmi szuka dobrego zespołu A Ty nie zrzuciłeś przypadkiem cap holdu Portera? Masz jeszcze miejsce na s'n't? 3 minuty temu, january napisał: Full MLE mu rzucisz to powalczymy;) Może rzucę, może nie... Cavs w plotkach zainteresowani są wszystkimi graczami, żeby mieszać w głowach konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Teraz, january napisał: U mnie odwrotnie- wszyscy gracze są zainteresowani grą z LJ/Currym/Butlerem Na razie to wiemy tyle że curry i Butler są zainteresowani extensions i radziłbym ich nie wkurwiac;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 25 minut temu, fluber napisał: Odrzucił kontrakt od Rockets:) Chyba oczywiste jest, że lepiej przeturlać się rok w GSW i o coś powalczyć niż siedzieć 4 lata w tankerze. Mam nadzieję, że u nas rozważy więcej możliwości. Np takich Pistons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 6 minut temu, january napisał: Ja na temat entych już postów o extension moich gwiazd nie odpowiadam, bo mógłbym tylko nieustannie jak mantrę powtarzać 'nauczcie się CBA kiedyś Temat z obietnicami ciągle dostępny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Tak jak pisze january, Otto poszedł grać za minimum z Draymondem zamiast np. z LeBronem w Lakers, mam nadzieję, że weźmiecie to na FA pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 39 minut temu, cvbe napisał: A Ty nie zrzuciłeś przypadkiem cap holdu Portera? Masz jeszcze miejsce na s'n't? Niestety nie - został wypuszczony na wolny rynek - mimo ze chciał pomoc Utah coś zyskać, to niestety nie mamy wystarczająco miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Oczywiście pamiętajcie, że możecie też wysyłać do mnie oferty extension Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @january @człowiek...morza coś? ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 To co szykować QO dla Lauriego rozumiem? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: David Nwaba 15/3 w realu w begm gra za ~12% tej kwoty cena wzrosła do 2nd roundera ;] Za 28% I po sezonie będzie UFA, więc wartość spada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 23 godziny temu, nba2midnight napisał: Dobre. A u nas nikt go nie chciał za spadające 7M. Jak by co to jeszcze snt wchodzi w rolę. Early birdy mam do niego więc nie poszalejemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Dla tych co zawsze jebali nas przy odrzucaniu extension. Przykłady Schroedera, Noela i Oladipo pokazują ze w realu takie akcje tez się zdarzają o nie ma co się bulwersować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Eld napisał: Dobre. A u nas nikt go nie chciał za spadające 7M. Jak by co to jeszcze snt wchodzi w rolę. Early birdy mam do niego więc nie poszalejemy. Jak takie pseudo organizacje jak Sacramento Kings czy San Antonio Spurs co nie bardzo wiedzą co robią, podpisują graczy w real NBA to nie wiele to mówi. 12 godzin temu, Alonzo napisał: @january @człowiek...morza coś? ktoś? miejsce Melo u nas jest w Atlancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 To co @ozzy110 klepiemy za protected 2nd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 37 minut temu, Alonzo napisał: To co @ozzy110 klepiemy za protected 2nd? W sensie, że Donovan do mnie? Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi