mac Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie potrafi tworzyć lineupów z Morantem, który jest największą gwiazdą Grizzlies. Nie przypadek, że Tyus najlepiej wygląda, kiedy Morant był kontuzjowany. Ale ciągle jego impact w Grizzlies na przestrzeni sezonu jest duży. Cichy bohater. Real Grizzlied to w ogole chyna ekipa z najwieksza glebia. Ile oni tam maja przyzwoitych grajkow bez wad na każdej pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, tangiers napisał: Chudney Grey, Steffon Bradford !!! Andrzej Karaś, Tomasz Brieggmann wgl jaki tam harris robi rozpierdol w II lidze. niczym capela xd Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: Andrzej Karaś, Tomasz Brieggmann Tylko Anthony Magic Randolph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: wgl jaki tam harris robi rozpierdol w II lidze. niczym capela xd W finale się z nimi spotkamy jak przejdą AGH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 1 minutę temu, cvbe napisał: W finale się z nimi spotkamy jak przejdą AGH grasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: Andrzej Karaś, Tomasz Brieggmann wgl jaki tam harris robi rozpierdol w II lidze. niczym capela xd Z tego typu to Ime Oduok byl jeszcze dobry. Nikt nie wiedzial ile typ ma lat, haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Martell Webster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 7 minut temu, mac napisał: Real Grizzlied to w ogole chyna ekipa z najwieksza glebia. Ile oni tam maja przyzwoitych grajkow bez wad na każdej pozycji. Potwierdzam, ich S5 to moja lawka. Jeszcze Tilliego latem podpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: grasz? Już mi przepuklina kręgosłupa nie pozwala więc jako drugi trener póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, january napisał: @Eld Magic-Knicks 2,2, a nie 1,3. U kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, january napisał: W MediaRoom napisałeś, że Knicks 3 glosy, Magic 1, a jest po 2 (LBS i tangiers vs Lucas i Brave). Dalej nie wiem u jakiego gracza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Dalej nie wiem u jakiego gracza . U najbardziej rozchwytywanego XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Zupełnie nie wiem z czego wynika miłość wolnych agentów do Sixers. Prowadzą zarówno w sprawie Alize Johnsona jak i Ersana Ilyasovy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Teraz, january napisał: U wieloletniego psiapsiela LeBrona - Kentaviousa Caldwell-Pope'a Później to zmienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Zupełnie nie wiem z czego wynika miłość wolnych agentów do Sixers. Może top3 gracz w NBA, uśmiechnięty na luzie człowiek? Może dobry skład pełen ciężko pracujących graczy? Może pogodny GM, który stara się nikogo nie obrażać i nie pisze, że ma beznadziejny skład by żebrać o kolejnego wolnego agenta? Pewnie jednak coś innego. 22 minuty temu, MarcusCamby napisał: Prowadzą zarówno w sprawie Alize Johnsona jak i Ersana Ilyasovy. Aż gorąco od tych nazwisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Tecu napisał: Może top3 gracz w NBA, uśmiechnięty na luzie człowiek? Może dobry skład pełen ciężko pracujących graczy? Może pogodny GM, który stara się nikogo nie obrażać i nie pisze, że ma beznadziejny skład by żebrać o kolejnego wolnego agenta? Wybieram bramkę numer 3:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Godzinę temu, january napisał: U wieloletniego psiapsiela LeBrona - Kentaviousa Caldwell-Pope'a Miałeś rację. Dzięki za czujność. Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 57 minut temu, fluber napisał: Wybieram bramkę numer 3:) Czyli nie tylko płakanie, ale też taktyka "ciszej jedziesz, dalej zajedziesz" przynosi efekty? @january chciałbym zauważyć, że masz 11 osób w rosterze i nie wygrywasz żadnego głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 42 minuty temu, MarcusCamby napisał: Czyli nie tylko płakanie, ale też taktyka "ciszej jedziesz, dalej zajedziesz" przynosi efekty? Tego nie wiem, spytaj się tych co tak głosowali. Ani Ty ani fluber tego nie zrobiliście. To nie jest taktyka, po prostu nie chce mi się za bardzo z Wami gadać. 95 procent to pyskówki a czasu też już mam coraz mniej i jakoś nie chce mi się nic udowadniać. Wiem, że są więksi znawcy kosza niż ja, co zrobić. Oceniamy decyzje gracza a nie GMa, więc pewnie inne były powody. Nie od dziś wiadomo @MarcusCamby, że mnie nie lubisz i nawet w takiej sprawie próbujesz wbić szpilę. Trudno, będę musiał z tym żyć. Miłego weekendu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Tecu napisał: Oceniamy decyzje gracza a nie GMa, więc pewnie inne były powody. tak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi