fluber Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 3 minuty temu, Lucas napisał: Czyli trzeba isc do Zabki po popcorn na wieczor Może uda nam się wspólnie wymyślić jakieś salomonowe rozwiązanie. Podpisanie graczy i ban na 4 rundę, albo brak podpisu graczy i brak bana na 4 rundę. Okaże się wieczorem, bo na razie jeszcze wyniki mogą się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ogólnie beka. Także panowie jak możecie to zmieńcie swoje głosy na Bazemore w Rockets na dalszych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Przeczytajcie regulamin. Sytuacja Raptors i Knicks nie jest taka sama. 50% trzeba mieć na ofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Przeczytajcie regulamin. Sytuacja Raptors i Knicks nie jest taka sama. 50% trzeba mieć na ofertę. Cytat Po ogłoszeniu wyników głosowania drużyna ma 48h na dopięcie ewentualnych wymian w celu wyczyszczenia cap space i stworzenia sobie możliwości podpisania gracza. Jeśli ktoś wygra głosowanie, a potem nie zdąży w 48h zrobić niezbędnego cap space, to dostaje ban na następną rundę FA oraz nie podpisuje żadnego gracza w bieżącej. Gracz podpisuje wtedy umowę z następnym na liście zespołem, który posiada odpowiedni cap space. Ale tu nie ma nic na temat 50%, mówisz o zupełnie innym przepisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ja bym proponował wybór gracza + ban/1oferta w IV rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Ale tu nie ma nic na temat 50%, mówisz o zupełnie innym przepisie. Czy jakbym złożył ofertę na Duranta to oferta by brała udział w głosowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Witamy w Arizonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Czy jakbym złożył ofertę na Duranta to oferta by brała udział w głosowaniu? To zależy ile byś mu zaproponował. Chociaż to nie ma nic wspólnego z zapisem który zacytowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @BMF masz Guduricia, więc też fajno Zdziwiło mnie, że po Melliego nie poszedłes w kontrofertach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: Zdziwiło mnie, że po Melliego nie poszedłes w kontrofertach Nie jestem fanem, dla mnie najsłabszy z tych eurosów, którzy trafili do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Dużo wychodzi błędów w interpretacji regulaminu. Ta tura bije wszelkie absurdy. Najgorsza tura w historii gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 12 minut temu, january napisał: No w sumie dość dokładne podsumowanie. Można jeszcze pomóc Wizz spokojnie (z tym Baze do Rox over Wizz, dla mnie to i tak obvious vote był), inaczej też zareagowali niż buta drugiego zagrożonego GMa. Ja zmienilem na rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Daj Jasiek z oznaczeniami listę kto jeszcze nie głosował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ja tez zmieniłem bo w sumie 1+1 PO lepsze i tak dla bazemore. Niech sylvinho zna moje dobre serce, choć to właściwie jeden z moich rywali w walce o PO i powinienem chcieć żeby był udupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 25 minut temu, january napisał: Nie mam takiej listy. eMeS, SlaKB, Wooden, Kugfu, Qcin, Regis i Kucio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 3 minuty temu, Alonzo napisał: eMeS, SlaKB, Wooden, Kugfu, Qcin, Regis i Kucio. @eMeS @SlaKB @Wooden @kungfubestia @Qcin_69 @Regis @kucio głosować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 19 minut temu, MarcusCamby napisał: @eMeS @SlaKB @Wooden @kungfubestia @Qcin_69 @Regis @kucio głosować! Od tygodnia pucuję ranking ninja i mam córę z 39 stopniami pod opieka - postaram się koło 21 wrzucić ale dawno nie miałem okazji wejść z kompa na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 9 minut temu, Wooden napisał: Od tygodnia pucuję ranking ninja i mam córę z 39 stopniami pod opieka - postaram się koło 21 wrzucić ale dawno nie miałem okazji wejść z kompa na forum Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Zrobiłem edycje Kevon Looney -Lakers 30,6/3+1 PO -Nuggets 32/3+1 PO -Warriors 21/2+1 PO Głos :GSW 2.Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 edytowałem głosy na Baze'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi