LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Zdąży przeanalizować odpowiednią ilość statystyk do końca tygodnia? To ciężkie zadanie od kiedy pamiętam jest naszym dyżurnym arbitrem we wszelkich ATFach i tym podobnych kwestiach, a o czas reakcji bym się specjalnie nie martwił I niech przejmie Portland przy okazji nie ma szans raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 lorak Od czasu postu, że Curry over LeBron przestał być moim guru. Sprzedał się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Widać mam suchy żart, jak padam na twarz. Nie chciałem nikogo obrażać, żeby nie było. Jeśli nikomu to nie przeszkadza, to imho może być i lorak, jeśli nikt się nie zgłosi po ptb Kurde, no, bardzo szkoda, że w takim momencie się dzieją takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Możemy poprosić kogoś z forum, by ocenił rostery Jazz i Bostonu i wybrał za PTB. Julek niech zagłosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 A może shevcu i drużyna odkupienia? Chociaż wtedy to powinien Sacramento za karę dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 A może shevcu i drużyna odkupienia? Tak! dajmy mu drugą szansę, dał ciała, ale usera z takim zaangażowaniem to ze świecą szukać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Jeśli by chciał to ja bym był bardzo za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 A może shevcu i drużyna odkupienia? Chociaż wtedy to powinien Sacramento za karę dostać Rozumiem tok myślenia, ale absolutnie się nie zgadzam. Nie sprzedajmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Rozumiem tok myślenia, ale absolutnie się nie zgadzam. Nie sprzedajmy się. coś Ty taki zaborczy, nic nie ryzykujemy, a wiemy, że to upgrade i nikogo lepszego nie znajdziemy i pewnikiem dołączy kolejny nonejm (nie obrażając nowych kolegów) choć i tak mi się wydaje, że January to zawetuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Same here. Ja nie mam nic przeciw aby Shevcu wrocił, ale też nie dziwię się kolegom którzy tego nie chcą. I zgoda, że koniec końców raczej January nie zgodzi sie na powrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 ja też bym w to wszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 coś Ty taki zaborczy, nic nie ryzykujemy, a wiemy, że to upgrade i nikogo lepszego nie znajdziemy i pewnikiem dołączy kolejny nonejm (nie obrażając nowych kolegów) choć i tak mi się wydaje, że January to zawetuje Tak jak pisałem, rozumiem tok myślenia, lepszego raczej nie znajdziemy, ale kolega nawet nie przeprosił, nawet nie próbował się wytłumaczyć, smród by się wciąż unosił. Ja czuję się oszukany.Mogę zaproponować mojego brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 No fakt, że z Shevcu ten problem jest największy, że on sam skruchy nie wyraził i problemu nie widział, chociaż dowody obciążające są ogromne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 myślę, że w końcu by przeprosił, to chyba nie jest żadna ujma na honorze czy coś, zresztą może się wypowiedzieć bo widać, że jest tu z nami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Może zaproponuje nowemu GM 50zł wpisowego, które wygrałem w konkursie memento. Tylko z zastrzeżeniem, że musi sobie sam je wyegzekwować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 jak tutaj jest to niech powie przynajmniej czy chce grać bo może nie i nie ma sensu nasza rozkminka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 no to jak, można pozyskanych FA podpisywać oficjalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 no to jak, można pozyskanych FA podpisywać oficjalnie? Tylko Boston, Utah i Nets jeszcze tu czekają na wyrok w sprawie Haya i DG. + sprawa Portera, która powstrzymuje deal Iggiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 dobra, bo w sumie to napisałem min do Januarego, ale coś go nie ma więc zapytam wprost - dlaczego nie można s&t zrobić Wizards, jest to w regulaminie gdzieś i jakie są tego przyczyny, bo serio to jest kompletnie dla mnie niezrozumiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi