ozzy110 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 5 minut temu, fluber napisał: Czyli mavs maja 60% szans na pick w top 4?:) Chyba czas sprzedać swój pick xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) 15 minut temu, january napisał: Liczyłeś wszystkie warianty? Bo mi się nie chciało przyznam szczerze. Jesli kazda z druzyn 7-9 ma 26.4% szans na top 4 to 1-0.746^3 mniej wiecej ( niby trzeba by odliczyc przypadki gdzie 2x 7-9 wskoczy wyzej) czyli ok. 60%. Edytowane 12 Maja 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Godzinę temu, ozzy110 napisał: Chyba czas sprzedać swój pick xd Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Dziś 2.30. 44,5% że Zion idzie do Clippers albo Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 34 minuty temu, LONGER01 napisał: Dziś 2.30. 44,5% że Zion idzie do Clippers albo Mavs Jeżeli NBA będzie chciało Ziona w Knicks, to mam kilka procent więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Ja to będę zadowolony jak nie wylecę z top 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 WW dostanie Moranta i będę bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 44 minuty temu, january napisał: Biedny kungfubestia, ze względu na RL NBA (Cavs) wszyscy przeciw niemu w loterii Prawda jest taka że do mojego core pasuje każdy gracz z top 6, chyba najbardziej Culver się gryzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) 14 minut temu, january napisał: A jakie jest top6 ? Bo chyba każdy ma inne^ Jeszcze mi się Cam gryzie ale jego raczej nie zaliczam do top6. Jakbym wypadł dalej np na 8 to możliwe że się skuszę. Choć tak samo kusi Bol Bol i Garland Jak się pochwalisz swoją ale tak na poważnie a nie dla beki to możliwe że się odwdzięczę tym samym Edytowane 14 Maja 2019 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Suns za brak tankowania dostaną Ziona do JJJ i Horforda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 31 minut temu, Lucas napisał: RL Suns za kolejne tankowanie dostaną Ziona do Bookera i Aytona Poprawione, bo coś ci się źle napisało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Do Bookera może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Czy ja dobrze liczę, że: 1. Dallas 2. Toronto 3. Clippers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Z jednej strony się cieszę, bo real mem ma fajny 2 pick, z drugiej strony kuuuurła noooo:( zawsze piach w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Wiedziałem, że albo pójdzie dobrze tutaj, albo w prawdziwej NBA. Może to dobrze, że w prawdziwym życiu jest trochę lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 2 minuty temu, BMF napisał: Wiedziałem, że albo pójdzie dobrze tutaj, albo w prawdziwej NBA. Może to dobrze, że w prawdziwym życiu jest trochę lepiej. U mnie dokładnie na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Wow, co to było za chore losowanie O ile się nie pomyliłem to: 1. Mavericks 2. Raptors 3. Clippers 4. Blazers 5. Grizzlies 6. Pistons 7. Clippers 8. Kings 9. Nets 10. Blazers 11. Suns 12. Bulls 13. Thunder 14. 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Lol, czyli u nas #1 powinien iść do Blazers gdyby nie zupełnie niepotrzebne losowanie między DAL/TOR/PTB ja tam bym kręcił gruba aferę (choć zrobiłbym to jeszcze przed decyzja o takim losowaniu u nas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Druzyna z najwiekszymi na to szansami dostala #1 wiec zero zaskoczenia w sumie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Czyli teraz pierwsza 3 wg mnie wygląda tak: 1. Zion do Mavs (Karpik już był po alkohol w sklepie 24h i dziś idzie na L4) 2. RJ Barrett do Cavs - za te wszystkie warrenowe szpile, do tego na pg jest Rozier. 3. Ja Morant do Clippers (nagroda pocieszenia dla BMFa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi