ignazz Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Widziałem widziałem. Gratuluje. Z przyzwoitości nawet o niego nie pytałem jak przeglądałem arkusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Powoli daje o sobie znac Musa. 19 letni Bośniak. Na razie w Long Island Nets. 27/4 6/9 za trzy z rezerwami Orlando 25/13 4/7 z rezerwami Dallas Popatrzcie na filmiki Takie skrzyżowanie młodego Sabonisa i na prostych nogach Dirka. Oczywiście w zdrowych rozsądnych proporcjach. 19 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ja to tu tylko zostawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Dobra robota january Szkoda, że nie pokusiłes się dokończyć choć pierwszej rundy, może jednak? Mnie interesuje prospekt z innej trochę pozycji, ale może już nie być dostępny nawet jeżeli pick by pozostał. Sporo zagadek w tym drafcie, mało pewniakow, każdy ma swoje znaki zapytania, może być różnie. Ciekawe czy MM przyniesie odpowiedzi czy jeszcze więcej zagadek i kto będzie największym wygranym turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 zwłaszcza że Pacery powinni spadać w drafcie. Dobrze wiedzieć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 1 rundy na pewno nie , nawet nie wiem czy będę robił potrójne zasłony w czerwcu (jak z Huerterem ;d) No może nie dotrwać, zwłaszcza że Pacery powinni spadać w drafcie. Pozostał, w sensie w tym samym miejscu. W ostatnich tygodniach bardzo w górę idzie pewien center a tu go nie ma. Pasowałby do Ciebie? Nie uchowa się, nie ma szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ja tam jeszcze nie wiem jakie wymiany finalnie z draftem porobię Ciekawe kogo musiałbyś oddać by dostać top10 pick, choć znając Ciebie to ktoś Ci nim do Browna dopłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ja tam z chęcią popatrzę ( z boku jak dobrze pójdzie ) co się będzie działo w draft day a przede wszystkim co Januray będzie robił. Za rok spróbuję swoich sił jak się jeszcze poprzyglądam w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ciekawe kogo musiałbyś oddać by dostać top10 pick, choć znając Ciebie to ktoś Ci nim do Browna dopłaci Wystarczy ze LBJ będzie na L4 i wtedy ten pick #10 dostanie bez wysiłku A nie Nie da rady bo to 28 będzie. I do podlania 59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Toronto by dostało top10. Wow Kennarda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 #14 Bulls - Rui Hachimura Podobno w Chicago szukać będą starszego gracza, ze względu na swą sytuację - brak picku w 2020 roku i potrzebę walki o PO. Nie oficjalnie Gm Bulls wątpi w rzut Hachimury, być może jego plany dotyczące draftu będą inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 GM spurs bardzo ceni tego gracza i jest w stanie zaproponować assety zamienne aby go pozyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Ja tam jeszcze nie wiem jakie wymiany finalnie z draftem porobię To zależy od tego, czy Jontay Porter zgłosi się do draftu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Hachimura z 14 to byłby ładny steal. Brakuje mi Gafforda w tym mocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 A mi Hayesa,bardziej niż Gafforda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Na takim tankathonie Rui też jest #14, więc nie wiem czy taki wielki steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Na takim tankathonie Rui też jest #14, więc nie wiem czy taki wielki steal Steal czy nie to zobaczymy po sezonie czy nawet dwóch. Longer wyraził swoją opinię, że Rui zasługuje na dużo wyższy steal. Tankathon i inne mocki to nie jest wyrocznia, wolni a nawet należy mieć własne zdanie. Polecam Ncaa. Super sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 To znaczy z tym stealem to chodziło mi po prostu o wybór dużo późniejszy niż oczekiwany przez większość. Jak będzie to wiadomo, że później liga zweryfikuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nakręciliście mnie, pooglądałem trochę i podjarałem się na młodszego brata tego co się u nas w Pels przedwczoraj połamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi