kolader Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 (edytowane) Pierwszy naprawdę odważny wybór Kolander obserwowoałeś go jakoś dogłębniej w tym seoznie? Sam jesteś kolander Edytowane 15 Czerwca 2018 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Draft idzie szybko więc wychodzi na to, że Tomkowi przysługuje 36 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Lol, 36 to sporo. Ale Tomek wczoraj pisal, że teraz ma cośtam czsu to ogarnie. Ja mega cieszę sie z Evansa, chcialem go w real Bulls z 22 ale nie myślałem, że tu się ostanie, a tu proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Mogę zamienić picki #44 i #59 na jakieś przyszłe 2nd rd. Więc jeśli macie coś upatrzonych sleeperów to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Evansa też chciałem, może być pożyteczny grajek, gratuluję Trochę mi się plan przez Was posypał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Te 36 h to orzesada, moze zmienmy to na 12 lub 18 h bo taki czas oczekiwania to wiecznosc w tej grze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 A co znaczy ten Nick? Kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Ten Young mnie zaskoczył. Nie boisz się problemu z D i atletyzmem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Do końca meczu czekam na ciekawe oferty. Miłego meczu i przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Do końca meczu czekam na ciekawe oferty. Miłego meczu i przepraszam. Dogrywki nie będzie już po meczu czekamy na wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Czy będziecie strasznie źli jak przedłużę wybór do rana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Czy będziecie strasznie źli jak przedłużę wybór do rana?Odrobinę ;P Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Do 10 ogarne sie ze swoim pickiem. Cierpliwości ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Wszystkie moje targety: Bonga, Evans, Hutchison i Frazier zostały mi sprzątnięte sprzed nosa. Muszę się chwilę zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Poczekam na oferty za #33 i najpóźniej o 10:00 oddam pick lub wybiorę już wypatrzonego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Wszystkie moje targety: Bonga, Evans, Hutchison i Frazier zostały mi sprzątnięte sprzed nosa. Muszę się chwilę zastanowićSorry ale gdybym zostal z #18 i #20 to sprzed nosa tez sprzatnietoby mi tych graczy co mialem ich upatrzonych czytaj Diop i Walker. Dlatego ostarecznie z draftu jestem zadowolony.Ogólnie znacznie bardziej podobają mi się późniejsze picki shevca od Mikala i Williamsa. Frazier był ostatnim z top25 w moim BB Mikal to bedzie za kilka lat wazny element tego teamu. Make my words ;-) a co do Roberta jezeli masz okazje na taki backup to go bierzesz, w 2020 moze byc tak ze ktorys z tych graczy bedzie elementem wiekszej wymiany ;-) Edytowane 16 Czerwca 2018 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Ozzy co Ty kombinujesz?Już już. Tylko musiałem zjeść śniadanie ;P Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Nie wstawię wyboru nie prędzej niż o 14.00. Chętnie również wysłucham ofert za ten pick w celu trade down Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Dajesz 10 min i wstawiam Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Dobry pick Bestii, Allen to jeden z niewielu pewnych kandydatów do dlugiej kariery w NBA z drugiej rundy. p.s. najlepszy shooter jeszcze niewybrany ;] Edytowane 16 Czerwca 2018 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi