MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 o BMF na forum, stawiam na Roberta Williamsa za chwilę, chociaż BMF może z takim pickiem czymś mega zaskoczyć jak tangiers w poprzednim roku jakimś przykładowym Trevorem Duvalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Bo czają się na dość daleko rankowanego PG, który porównywany jest do tegorocznego powracającego z zaświatów PG Pelikanów? Tej łamigłówki nie rozgryzłem o BMF na forum, stawiam na Roberta Williamsa za chwilę, chociaż BMF może z takim pickiem czymś mega zaskoczyć jak tangiers w poprzednim roku jakimś przykładowym Trevorem Duvalem Jak nie będzie to Sexton to będzie dla mnie zaskoczenie, chociaż w sumie BigManFan, czyli Williams pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Poczekacie trochę, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Bo czają się na dość daleko rankowanego PG, który porównywany jest do tegorocznego powracającego z zaświatów PG Pelikanów? Dziwię się, że są tutaj ludzie, którzy nie wiedzą kogo wezmą Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Holiday jest mniejszy od brata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dziwię się, że są tutaj ludzie, którzy nie wiedzą kogo wezmą Lakers Ja nie wiem. January ciągle mąci i życiowa mądrość głosi, by nie wierzyć w ani jedno jego słowo BMF negocjuje, znaczy się kiepskie assety jednak zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Moja dream czwórka dalej do wzięcia. Ale to No brainer bo tak wysokie pozycje nie atakowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Może tak, może nie... Ale chodzi o to, że zostało 3 graczy, których mam w swoim bigboardzie w lotto. Więc 1 się do mnie ostanie już na 100% Ja strzelam: Sexton/Williams/Walker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ja strzelam: Sexton/Williams/Walker Ale żeś strzelił. Trzy najlepsze potencjalne opcje jakie zostały Trzeba było jeszcze dorzucić z pięć nazwisk na wszelki wypadek Mi jeszcze ten DiVincenzo chodzi po głowie, chyba Jasiek się Nim jarał i do Jazz wpychał. Musiałbym przejrzeć temat Utah Jazz za poprzedni sezon, tam pewnie jest klucz do rozwiązania zagadki. Chociaż pod względem fitu pod superteam to chyba ten Okobo by do Niego pasował. Ciężka sprawa, a karpiu mówi, że takie oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 isaac bonga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) Ale żeś strzelił. Trzy najlepsze potencjalne opcje jakie zostały Trzeba było jeszcze dorzucić z pięć nazwisk na wszelki wypadek Mi jeszcze ten DiVincenzo chodzi po głowie, chyba Jasiek się Nim jarał i do Jazz wpychał. Musiałbym przejrzeć temat Utah Jazz za poprzedni sezon, tam pewnie jest klucz do rozwiązania zagadki. Chociaż pod względem fitu pod superteam to chyba ten Okobo by do Niego pasował. Ciężka sprawa, a karpiu mówi, że takie oczywiste Ja ponad Walkerem mam chyba z 3 nazwiska ale to moje typy i cii Edytowane 13 Czerwca 2018 przez kolader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ale ma january z nas polewkę W sumie to nie ma żadnego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ale ma january z nas polewkę W sumie to nie ma żadnego znaczenia. Większe emocje niż finały w NBA Zarówno te w realu, jak i te u Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 A ja chcialem jeszcze jakis late pick kupic zeby tego Meltona wyciagnac, a tu widze ze caly talent zostanie elegancko wystrzelany wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zupełnie szczerze to się trochę pozmieniało i nie wiem kogo biorę teraz A coś grali dzisiaj, że coś się pozmieniało? Czy coś wyczytałes z raportów medycznych czy obserwujesz treningi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 A coś grali dzisiaj, że coś się pozmieniało? Czy coś wyczytałes z raportów medycznych czy obserwujesz treningi? Zobacz w temacie NBA Draft 18 i połącz fakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 January ciągle mąci i życiowa mądrość głosi, by nie wierzyć w ani jedno jego słowo jbc to ja chętnie przyjmę ten pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zacznijmy negocjacje od Caris+#28... Co dokładasz ? Nie oddawaj Carisa. Pamiętaj, że jest on na specjalnej liście życzeń Pels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) kuhwa za carisa to ja już takie oferty dawałem i nic.... przepłacałem wręcz byłem bardzo zawiedzony Edytowane 13 Czerwca 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zacznijmy negocjacje od Caris+#28... Co dokładasz ? do Carisa to nie masz zbytnio czego dołożyć Nie oddawaj Carisa. Pamiętaj, że jest on na specjalnej liście życzeń Pels Caris nietykalny kuhwa za carisa to ja już takie oferty dawałem i nic.... przepłacałem wręcz byłem bardzo zawiedzony yyy, co? Kiedy przepłaciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi