BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 No prawie wszyscy, mi przede wszystkim imponuje Monk u Hurda, ktory notuje kosmiczne 39%TS, ale przynajmniej moze liczyc na minuty za Baconem(sic!). Propsy dla Clifforda za rotacje. Jest to jednak nadal lepsza sytuacja niz to co mam z Semim w Bostonie dzięki za pomoc w tankowaniu, choć wiem, że Cię i tak nie doścignę no a Monk cegli w c*** a najlepsze jest to, że mu na to pozwalają ale spokojnie, wejdzie w rytm i jebnie 50 w tym sezonie zobaczycie zresztą to jest project dla mnie, niech se gra tak badziewnie jak umie i wspiera misję Bagley do Arizony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Z tym tankiem to ja nie wiem, chyba bezpośrednie mecze będą decydować, taki ścisk A wcale dużo silniejszej ekipy w takim np. Dallas nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) dzięki za pomoc w tankowaniu, choć wiem, że Cię i tak nie doścignę no a Monk cegli w c*** a najlepsze jest to, że mu na to pozwalają ale spokojnie, wejdzie w rytm i jebnie 50 w tym sezonie zobaczycie zresztą to jest project dla mnie, niech se gra tak badziewnie jak umie i wspiera misję Bagley do Arizony Prędzej umrę, niż pozytywnie ocenie parę Booker/Monk a do tego Muddiay. BRRRRRRRRRRR Edytowane 31 Października 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Prędzej umrę, niż pozytywnie ocenie parę Booker/Monk a do tego Muddiay. BRRRRRRRRRRR Trade is in the way. The Traaadeeee is in theee wwaaaaaay! lol żartuję nie wiem być może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Z tym tankiem to ja nie wiem, chyba bezpośrednie mecze będą decydować, taki ścisk A wcale dużo silniejszej ekipy w takim np. Dallas nie ma Nie zapominajmy jeszcze o Brooklynie w tankhatonie. Numero uno makaron na razie bardzo cieniuje, drugi najlepszy w kolejce, Vifon Lin odpadl na caly sezon, Monroe nadal jeszcze meczu nie zagral, a w real NBA jest zmiennikiem w sredniaku na wschodzie. W tym momencie ich najbardziej kompetentnym graczem jest Reggie Jackson. Nuff said Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nie zapominajmy jeszcze o Brooklynie w tankhatonie. Numero uno makaron na razie bardzo cieniuje, drugi najlepszy w kolejce, Vifon Lin odpadl na caly sezon, Monroe nadal jeszcze meczu nie zagral, a w real NBA jest zmiennikiem w sredniaku na wschodzie. W tym momencie ich najbardziej kompetentnym graczem jest Reggie Jackson. Nuff said Wiem, wiem. Pamiętam. Jedyne co ich ratuje to własnie ten Reggie Jackson, na którego na razie w Pistons raczej narzekać nie mogą. Po przyjściu Bradleya pewnie są wreszcie dumni ze swojego backcourtu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Po przyjsciu Gallowaya chciales napisac Reggie zaskakuje, myslalem ze zaliczy kolejny spadek i za 2 lata Chiny, ale jednak potrafil sie dostosowac Edytowane 31 Października 2017 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Orlando za to chciało tankować, a jeszcze o PO powalczy. Tatum, Lamb, Gordon, Oubre, Mitchell, Kuzma, Noel. Augustin jak wskoczył do piątki, zaczął nawet wyglądać znowu jak poważny koszykarz, a zdrowy Mahinmi, wciąż jest marką w defensywie i daje Wizards to, czego nie daje Biyombo Orlando w RL NBA... Nie ma Fourniera i Vucevica, ale też sporo chłopaków weszło w sezon lepiej niż dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Orlando na razie w czubie wschodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 W tym momencie ich najbardziej kompetentnym graczem jest Reggie Jackson. Nuff said Nie "Reggie" tylko "Mr Floor General" dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nie "Reggie" tylko "Mr Floor General" dla Ciebie Mi bardziej pasuje ,,Private Reggie'' niz general ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Mi bardziej pasuje ,,Private Reggie'' niz general ;] no to powiedzmy, że na razie "porucznik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Floor General jest tylko jeden ale teraz jest w cieniu pewnego brodacza. Rubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Bledsoe na dance floor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Ball Na pewno nie CP3. Mylę się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 sorry chłopaki że znowu wracam do tematu ale z każdym meczem Mitchella, Tatum a zwłaszcza Kuzmy gęba mi się cieszy że ich tak wyłowiłem Fox też wybór na plus pozdro już znikam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dziwnie się czuję z tym, że nie oddałem nikomu picku, bo zrobiło to 12 na 16 playoffowych teamów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Dziwnie się czuję z tym, że nie oddałem nikomu picku, bo zrobiło to 12 na 16 playoffowych teamów Jak Cie uwiera to ja chetnie przyjme... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jak Cie uwiera to ja chetnie przyjme... Jest to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi