czikson Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Hehe gratuluję LAL pozyskania allstara Myślę że plan na 2018 można uznać za wykonany; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 W końcu Lakersi mają rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia. Bardzo dobry ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 W końcu Lakersi mają rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia. Bardzo dobry ruch. Mają Balla. IT to nie jest rozgrywający z prawdziwego zdarzenia, cokolwiek by to znaczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milin Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Clarkson super że poszedł, Larrego mi trochę szkoda ale przy takim dealu nie będę się smucił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Mają Balla. IT to nie jest rozgrywający z prawdziwego zdarzenia, cokolwiek by to znaczyło. Jesteś uprzedzony do niego, a da Ci dużo radości swoją grą, więc zmień nastawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Tak myślałem, ze ta dwójka poleci, nawet pisałem jakiś czas temu, ze ktos spadające kontrakty powinien za nich dać. Tutaj udało się jeszcze pick wyrwać Lubiłem i Clarksona i LNJ to takie dwie fajne draftowe niespodzianki z ostatnich lat, ale bylo jasne, ze są najbardziej expendable wiec jak Cavs tak się wystawili to trzeba bylo skorzystać. Deal jak dla mnie korzystny nawet jakby IT i Frye nie dali sportowo nic w tym sezonie, na parkiecie Lakers spokojnie sa ich w stanie zastąpić tym co mają. Jak ci dwaj zwłaszcza IT sie szybko i fajnie wkomponują to jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Czy Lakers moga wymienic pick przyszloroczny 1st? W Pakiecie z Dengiem np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Jesteś uprzedzony do niego, a da Ci dużo radości swoją grą, więc zmień nastawienie. To jest mały scorer, a nie rozgrywający. Z ławy w sam raz. Dobrze, że to jemu musi bardziej zależeć na dobrym pokazaniu się do końca sezonu, niż Lakers na nim. Może da coś pozytywnego. Najważniejsze, że z ksiąg wyparuje sporo kasy na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 To Lakers teraz mają już miejsce na dwa maxy latem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Właśnie o to samo chciałem spytać. Ile pitosu zostaje w kieszeni, przy założeniu że Randle będzie podpisany pewnie za jakieś 48/4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Lubiłem Nance więc pod tym względem trochę szkoda, ale trejd świetny. Teraz mam tylko nadzieję, że nie puszcza nigdzie Randle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 To Lakers teraz mają już miejsce na dwa maxy latem? Jak pozbędą się odpowiednich praw to wygląda na to, że mają. Tylko, że szykują się na 2019. Ciekawe co zrobią z Thomasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 A mnie ciekawi czy oni podpisza to chote extension z Dengiem i zrobia ten strech na milion lat i te kilka baniek w dwad money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Top3 protected Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Zajebisty ruch Lakers. Chociaż Nance może w Cavs spoko wyglądać, łatwiej mu będzie w ataku, a w obronie jest solidny więc na forum pewnie będzie sraczka, że Lakers takiego gościa oddali Sami Lakers, jeśli Frye zostanie to w tym sezonie też powinni być lepsi jeśli Thomas się ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Zajebisty ruch Lakers. To prawda, byłem pewien, że do oddania Clarksona trzeba będzie dopłacić, a tutaj taka miła niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 JustRyCole Wow Rachel said that IT3’s agent just texted her and said, “He’s not coming off the bench.” Ramona stood by her stance. Insists he likely will not start. Rachel said they’d rather have a buyout if he’s not starting. 8 Feb 2018 at 18:51 Jeszcze go nie ma w LA a juz sie zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Zajebisty ruch Lakers. Chociaż Nance może w Cavs spoko wyglądać, łatwiej mu będzie w ataku, a w obronie jest solidny więc na forum pewnie będzie sraczka, że Lakers takiego gościa oddali Sami Lakers, jeśli Frye zostanie to w tym sezonie też powinni być lepsi jeśli Thomas się ogarnie. No nie wiem czy się ogarnie. Agent już sieje ferment że albo starting 5 albo bayout. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 https://twitter.com/NBATV/status/961681913973948416?ref_src=twcamp%5Ecopy%7Ctwsrc%5Eandroid%7Ctwgr%5Ecopy%7Ctwcon%5E7090%7Ctwterm%5E0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Co za gosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi