Wielo18 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Wreszcie było widać, że tej drużynie zależy, szkoda tych dówch pierwszych meczy. Nie wiem, może naprawde tak duże znaczenie aż miała ta cała sytuacja z Thomasem :/ Wczoraj było widac od początku, że nie sa w powiedzmy ... ,,żałobie'', nawet IT od samego początku meczu był uśmiechnięty i tak jak mówiłem, wreszcie było widać, że kazdy sie spiął i było widać jakieś zaangażowanie a nie to co w pierwszym i drugim meczu. Praktycznie każdy zagrał świetne spotkanie to jaką energie z ławki dał Jerebko a przede wszystkim Rozier w 3 i 4Q to było piękne dla oka Gerald Green w s5 i tylko 6 minut Amira w meczu i od razu widać efekty, chodziło tu o typowe rozstrzelanie na obwodzie i co było widać udało sie zajebiscie bo Celtics w 1Q trafili 10 trójek na 12 rzutów O.O Stevens geniusz. W zbiórce tradycyjnie w plecy 52-37. Ławka wreszcie zagrała dobry mecz. Smart jak Smart bomba w defensywie i wszedzie go bylo widać.Thomas jak zawsze. A najbardziej pochwały to powinny za ten mecz polecieć do Horforda, który wygladał tak dobrze jak w 1 meczu. Oby już takie mecze był do końca serii. ( 18 pkt / 8 zbiórek / 6 asyst / 4 steale ). Do tego fajna linijka Bradleya ( 15 / 7 /7 ). Tak jak wspomniałem bolą najbardziej te zbiórki, tym bardziej jak Lopez cały czas w każdym meczu robi Ci sieke na ofensywnej zbiórce.Boston miał 34 asysty przy 14 Bulls ( tutaj widać gruby brak Rondo ). Plus za zatrzymanie Butlera i Wade na skutecznosci 13/39. Wiem, że duże znaczenie ma brak Rondo ale cały czas twierdze, że gdyby nie ta cała sytuacja z Thomasem to ta seria teraz miała by kompletnie inny wynik.Tak jak oni wyglądali w ,,żałobie'' w tych dwóch pierwszych meczach to było chore. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) A granie Wade-Butler-Czipser/Mirotic nie przejdzie? Przejdzie nie przejdzie, problemem jest, że tak czy siak na parkiecie będzie ktoś z 2 Grant/MCW, którzy do tej pory rozegrali 69 minut i wykręcili magiczne 24% trafiając 6/25 w tym 1/7 za 3, dokładając zaszczytne 9 strat. Wiem, że to nie nastąpi, ale autentycznie bym wolał oglądać Denzela na rozegraniu niż wspomnianą dwójkę. @Wielo18 Tak to sobie tłumacz. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boroxkg Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Wreszcie było widać, że tej drużynie zależy, szkoda tych dówch pierwszych meczy. Nie wiem, może naprawde tak duże znaczenie aż miała ta cała sytuacja z Thomasem :/ Wczoraj było widac od początku, że nie sa w powiedzmy ... ,,żałobie'', nawet IT od samego początku meczu był uśmiechnięty i tak jak mówiłem, wreszcie było widać, że kazdy sie spiął i było widać jakieś zaangażowanie a nie to co w pierwszym i drugim meczu. Praktycznie każdy zagrał świetne spotkanie to jaką energie z ławki dał Jerebko a przede wszystkim Rozier w 3 i 4Q to było piękne dla oka Gerald Green w s5 i tylko 6 minut Amira w meczu i od razu widać efekty, chodziło tu o typowe rozstrzelanie na obwodzie i co było widać udało sie zajebiscie bo Celtics w 1Q trafili 10 trójek na 12 rzutów O.O Stevens geniusz. W zbiórce tradycyjnie w plecy 52-37. Ławka wreszcie zagrała dobry mecz. Smart jak Smart bomba w defensywie i wszedzie go bylo widać.Thomas jak zawsze. A najbardziej pochwały to powinny za ten mecz polecieć do Horforda, który wygladał tak dobrze jak w 1 meczu. Oby już takie mecze był do końca serii. ( 18 pkt / 8 zbiórek / 6 asyst / 4 steale ). Do tego fajna linijka Bradleya ( 15 / 7 /7 ). Tak jak wspomniałem bolą najbardziej te zbiórki, tym bardziej jak Lopez cały czas w każdym meczu robi Ci sieke na ofensywnej zbiórce. Plus za zatrzymanie Butlera i Wade na skutecznosci 13/39. Wiem, że duże znaczenie ma brak Rondo ale cały czas twierdze, że gdyby nie ta cała sytuacja z Thomasem to ta seria teraz miała by kompletnie inny wynik.Tak jak oni wyglądali w ,,żałobie'' w tych dwóch pierwszych meczach to było chore. Mam podobne zdanie, Horford w tym meczu bomba, liczę że boston ugra te serię, oglądałem dziś rano powtórkę i w oczy najbardziej mi się jednak rzuciły nietrafione open 3pt Crowdera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zajebiście ogląda się Wade w PO, wiadomo to już nie ten atletyzm ale i tak świetnie sobie radzi. Nie oglądałem za bardzo Celtics, a wcześniej nie zwróciłem na to jakoś uwagi.. Nikomu nie przeszkadza, że Smart na starcie swojej kariery ma dość pokaźny brzuszek? Przecież jak sie nie ogarnie to w wieku 30 lat będzie spasionym grubasem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Gracz meczu to Bradley - za obronę na Butlerze. Celtics uciekli od historycznego sweepa, jednak już raczej nie powtórzą 17/37 za trzy, a Butler nie rozegra tak słabego meczu. IMO czwarty mecz będzie wyrównany, kto wygra końcówkę, zgarnie całą pulę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Seria ma zadatki na 7-meczową. Jakbym miał wróżyć, to w sytuacji bez Rondo Byki wygrają jeszcze raz, a ostatecznie Boston przejdzie dalej. Mega pech. Jak już się ogarnęli i zarzucili fochy, to akurat kontuzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 dobry wynik na desce. Celtics jak zwykle trzymali poziom, 52-37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Seria ma zadatki na 7-meczową. Jakbym miał wróżyć, to w sytuacji bez Rondo Byki wygrają jeszcze raz, a ostatecznie Boston przejdzie dalej. Mega pech. Jak już się ogarnęli i zarzucili fochy, to akurat kontuzja.karma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Wykrakałem. Zarówno zwycięstwo Celtów jak j przełom w serii. Kolejne po gdzie jest coraz więcej urazów. Nue podoba mi się to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Wykrakałem. Zarówno zwycięstwo Celtów jak j przełom w serii. Kolejne po gdzie jest coraz więcej urazów. Nue podoba mi się to. To przez przemęczenie w regularze graniem po 60 meczy. Panaceum? DNP od początku do końca. Chyba, że jesteś Bogutem, to Ci to nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Przełomu na razie nie ma, wygrali jeden mecz w chwili kiedy Bulls stracili defensora na najlepszego gracza c's. Zobaczymy co Byki wykombinuja na g.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Brawo Hoibergu, przegrywasz pan serie grajac Grantem jakiekolwiek minuty :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ja chciałym Denzela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Bulls maja ogromny problem. Stevens jako lebski trener wie, kim jest Mirotic i ma w dupie jego "spacing". Butler nie majac obok siebie zadnego shootera, nie ma okazji do grania swoich akcji. Wade sprawia wrazenie ze ma w dupie jak mecz sie potoczy - szczegolnie w obronie, odpuszczajac raz po raz Crowdera. Bulls nie wygraja tej serii. Konieczny jest firepower z lawki - po obu stronach parkietu. Zaryzykowalbym Morrowa/Denzela, zeby probowac przywrocic Wade/Butlera do gry, ale Hoiberg na to nie wpadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Spoko, dwóch yntelygentów swoje pograło i jakby tego było mało, Hoiberg postanowił zerknąć w stronę trybun i przywrócił do życia syna kanana. No kur..a tego już za wiele, za podobne wybryki niemcy stawiali pod mur! Piłka wręcz stoi w miejscu.Reklama bud light wymiata! Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konto usunięte (BullsFaN) Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Jest progres, z 25% wskoczyli na prawie 38%. Gdzie ten Denzel?------------------------------------------------------------------------------------------Brawo dla Wade'a za 4q, elegancko wspomagał Boston. Jak dla mnie seria skończona. Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez BullsFaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 IT is BACK!!! Szkoda tylko że się raczej nie dowiemy jak by oba zespoły grały w pełnych składach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Rok 2017. Komuś udało się zbudować tak chu*owy roster i tak 4 chu*owych PG na ławce (Canaan, Grant, MCW, Payne), że brak Rondo jest znacznym osłabieniem w serii. Szacuneczek. Tak ale jakoś przed chwilą byli 2-0 na wyjeździe i właściwie już można było rozpisywać ich pojedynek w drugiej rundzie z Wizards... Rondo zagrał rewelacyjne dwa mecze w obronie. Spowalniał Thomasa niszczył ofensywę Celtics Dużo pisano o tym jak Boston przegrywa bo przegrywa zbiórki. I wtedy czytałem o ch...m Ainge co nie umiał dobrać zbierającego podkoszowego. Dziś nadal zbiórki przegrywają ( choć nie tak jak w meczach nr 1-3) ale Thomas może spokojnie kreować swoją grę Więc ja bym może polecał wstrzemięźliwość bo Chicago nie było faworytem w tej serii. I gdyby nie rewelacyjna gra Rondo w pierwszych dwóch meczach to pewnie byłoby to czego się większość spodziewała czyli 4-1 dla Bostonu albo i 4-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Ale Rondo zjadł Thomasa a te ogórki (Grant, MCW i ktoś tam jeszcze) nie dają rady. Można zastanawiać się czy Rondo grałby na takim poziomie całe PO, ale po meczach w Bostonie wyglądało na 0-4 a teraz na 4-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Tak prawdę mówiąc to Bulls przez to wszystko co zrobili w tym sezonie nie zaslugiwali nawet na udział w po Celci mocno spinali dupska cały rs i nie bez powodu znaleźli się w czołówce wschodu. A być może (tego sobie życzę) ten trudny początek po da im trochę kopa i w kolejnej rundzie (jeśli awansują) zagrają na miarę potencjału ekipy z top3 konfy Szkoda szansy, ale jeśli difens całego zespołu opiera się w sumie na trzech, w porywach czterech graczach rosteru to o czym chcemy marzyć? Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi