MarcusCamby Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 @Eld @Szulim Trwa Panowie coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: @Eld @Szulim Trwa Panowie coś jeszcze? W 6 siedzimy. Ja, Alonzo, Szulim, Qcin i ktoś tam jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: @Eld @Szulim Trwa Panowie coś jeszcze? Gratulacje. Jesteś w play in. Wyniki na żywo masz na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 1 minutę temu, Eld napisał: W 6 siedzimy. Ja, Alonzo, Szulim, Qcin i ktoś tam jeszcze. Chyba mnie nie słychać niestety 30 minut temu, Eld napisał: W 6 siedzimy. Ja, Alonzo, Szulim, Qcin i ktoś tam jeszcze. Kto jest kto? Bo poznaje tylko @Qcin_69 Szkoda, że mnie nie słychać i nie mogę się włączyć w dyskusje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Aż 9 osób chce skrócenia o jeden dzień dyskusji nad bilansami, a jest ledwo po 12:00. Chyba od jutra zaczynamy play-in, a po północy wjadę z parami. Zyskamy jeden dzień, Niedzielę, tylko weźcie mi w tej ankiecie capslockiem napisanej oddajcie parę głosów jeszcze aby miał oficjalną podkladkę. To już może być od jutra! Wystarczy parę kliknięć w ankiecie ( Tylko szkoda, że braknie Hardena i Duranta ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 @Eld Widzę, że było zamieszanie z moimi głosami w T2. Głosy w każdym razie oddałem. Czy moje pkt karne są w związku z powyższym dobrze naliczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: @Eld Widzę, że było zamieszanie z moimi głosami w T2. Głosy w każdym razie oddałem. Czy moje pkt karne są w związku z powyższym dobrze naliczone? Tak. Ale i tak Ci nic za nie grozi. Szczegółowo pilnowałem w tym RS. Za to od następnego sezonu ich kolekcjonowanie będzie wyjątkowo bolesne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Inni gracze w REAL NBA grają w play in i u nas. Chyba najlepiej będzie traktować real staty z play in jako PO, a staty z real NBA w PO do play in ? Stąd np na play in nie patrzymy na super Randle, tylko na Randle z zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 16 minut temu, MarcusCamby napisał: 14. New Jersey Nets 21-51 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: ? Co GOAT to GOAT. Dzięki za czujność. Fakt. Popraw @Eld na Brooklyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Co GOAT to GOAT. @Qcin_69 patrz Edytowane 31 Maja 2021 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Teraz, MarcusCamby napisał: Co GOAT to GOAT. Dzięki za czujność. Fakt. Popraw @Eld na Brooklyn. Jak siedzisz do 3:00, poszukaj więcej pomyłek. Przy dziesiątkach ilości godzin nad beGM w ciągu ostatnich dni i odrobiny nerwów pewnie coś wygrzebiesz, a ja się właśnie kładę spać. Zrób listę - napisz gdzie co zmienić, przenieść, edytować i jak o 20 wrócę jutro ze spotkań to wieczorem się tym zajmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: @Qcin_69 Camby pisze tez o sobie GOAT, wiec nie wiem czy jego ocena jest wiarygodna. Co innego @shevcu + historycznie jego opinia powinna być liczona przynajmniej razy 3, wiec mamy 3:2 Edytowane 31 Maja 2021 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Mvp innego @shevcu + historycznie jego opinia powinna być liczona przynajmniej razy 3, wiec mamy 3:2 az sie lezka w oku kreci na te czasy. poczatki begm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Teraz, człowiek...morza napisał: az sie lezka w oku kreci na te czasy. poczatki begm. znam tylko z opowieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: znam tylko z opowieści dziki zachod hehe piekne deale szly byl jakis szacunek wtedy i luzniejsza atmosfera. tera przyszli nowi i szczuja na starszyzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 5 minut temu, człowiek...morza napisał: tera przyszli nowi i szczuja na starszyzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 13 minut temu, człowiek...morza napisał: az sie lezka w oku kreci na te czasy. poczatki begm. no masakra, pamiętam propsa Orła, Andre Drummond za Buudy Hielda + pick NOP. OFC odrzuciłem. Ciekawe czy Camby by to klepnął, Drumm miał wtedy zupełnie inny status. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 14 minut temu, mac napisał: no masakra, pamiętam propsa Orła, Andre Drummond za Buudy Hielda + pick NOP. OFC odrzuciłem. Ciekawe czy Camby by to klepnął, Drumm miał wtedy zupełnie inny status. Z Budy Hieldem wyczekałem ładnie, kiedy po pierwszym roku okrzyknięto go bustem i wysyłano do Chin. I sprzedałem też w najlepszym możliwym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Czy opisy komuś wysyłamy czy je wklejamy po prostu w poszczególnych tematach? Pytam, bo w niektórych wątkach już jest jakaś dyskusja i trochę słabo będzie wyglądać jak opisy spadną na jakąś drugą czy trzecią stronę, więc lepiej byłoby, żeby to @Eld je wkleił do pierwszego posta i były łatwe do znalezienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi