Qcin_69 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Godzinę temu, LAF napisał: Nawet miasto płakało ; ] Tatum z Bookerem pożegnali nas z honorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Papa Ozzy zajęty to i szablonu nie było Czas do końca 13.03. Jeśli zabraknie głosów do wygranych to przedłużymy Ish Wainwright - 76ers Ish jest 2way w Thunder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Głosować lenie. Trzeba zamknąć tę walkę o jakichś placków i skupić się na trzecim trymestrze już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 8 minut temu, Braveheart22 napisał: => złożony wniosek do Rady o skasowanie ofert dla Krutwiga To się nie zdarzy. Mieliśmy tu już oferty m.in. dla Ponitki i M. Wygnańskiego więc nie możemy dyskryminować żadnego wafla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Godzinę temu, LAF napisał: Oby posprzątali po sobie bo mnie denerwują te potłuczone butelki na schodach. LAF a w smoki wierzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Już kiedyś o to pytałem, ale nie pamiętam odpowiedzi - czy da się tak na forum ustawić żeby nie wyświetlały się posty gdzie jest jakiś konkretne słowo? Kiedyś chodziło mi o "roto" a teraz o "Poole" - z góry dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 6 minut temu, cvbe napisał: Już kiedyś o to pytałem, ale nie pamiętam odpowiedzi - czy da się tak na forum ustawić żeby nie wyświetlały się posty gdzie jest jakiś konkretne słowo? Kiedyś chodziło mi o "roto" a teraz o "Poole" - z góry dziękuję za pomoc! Luz, to tylko 11 postów cm-a od 8 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 20 minut temu, fluber napisał: Luz, to tylko 11 postów cm-a od 8 marca. ciekawe ze ci se chce takie rzeczy liczyc. dac ci autograf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 11 to mało w c*** "ty... a weż wpisz Tatum" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 35 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: 11 to mało w c*** "ty... a weż wpisz Tatum" Tatum jest superstarem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: 11 to mało w c*** "ty... a weż wpisz Tatum" Tatum? Wpisz Melton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 12 godzin temu, człowiek...morza napisał: ciekawe ze ci se chce takie rzeczy liczyc. dac ci autograf? Nie chce, dlatego używam wyszukiwarki i uzyskanie wyniku trwa krócej niż napisanie tego posta! 12 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: 11 to mało w c*** "ty... a weż wpisz Tatum" Trzech GM-ów Minnesoty napisało na forum "Tatum" w 315 postach. 10 godzin temu, ozzy110 napisał: Tatum? Wpisz Melton A Melton zaledwie 69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @january prośba o przypięcie tematu z opisami po T3 a odpięcie i przeniesienie do archiwum tematu z opisami po T2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 3 godziny temu, LAF napisał: Wszystko wskazuje, że będę się mierzył z @Braveheart22 , który jest aktywny to może być ciekawie a jak Ty to znowu policzyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Teraz, LAF napisał: Sota raczej nie powinna spaść poniżej TOP 4 a LAC raczej utrzymują 5 pozycje Sota nie ma prawa spaśç poniżej top3 nie dziekuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 2 minuty temu, LAF napisał: Ciekawy wątek poruszył @Alonzo Jak oceniamy występy koszykarzy w Play-In jeśli grają u nas w zespołach, które nie biorą w nich udział ? @Alonzo dodał ten występ do 3 T Nie, nie dodałem, ale wiem, że będzie to miało wpływ na ocenę KATa choć przy regularze nie powinno i to chciałem przekazać. @ozzy110 @Lucas i chyba @cvbe wspomnieli o tym pod kątem playoffs. ja wstrzymam się z jego oceną do serii z Grizzlies, bo tu w tym meczu zadecydowały faule - 4 do połowy meczu i szybko złapane 2 ofensy w drugiej połowie - przy czym ten szósty strasznie głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 9 minut temu, Alonzo napisał: Nie, nie dodałem, ale wiem, że będzie to miało wpływ na ocenę KATa choć przy regularze nie powinno i to chciałem przekazać. @ozzy110 @Lucas i chyba @cvbe wspomnieli o tym pod kątem playoffs. ja wstrzymam się z jego oceną do serii z Grizzlies, bo tu w tym meczu zadecydowały faule - 4 do połowy meczu i szybko złapane 2 ofensy w drugiej połowie - przy czym ten szósty strasznie głupi. Ja nic nie mówiłem na ten temat, nie oceniam graczy po jednym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Teraz, cvbe napisał: Ja nic nie mówiłem na ten temat, nie oceniam graczy po jednym meczu Ktoś trzeci wspominał po prostu o KATie w play in tutaj w BeGM i kojarzyło mi się, że właśnie Ty, ale sprawdzię zaraz I nie, to nie był żaden zarzut - po prostu nie bardzo wiedziałem co Wam odpisać, bo faktycznie KAT wpasował się w play in w opinię o nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 18 minut temu, cvbe napisał: Ja nic nie mówiłem na ten temat, nie oceniam graczy po jednym meczu Sorrki - to @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: Sorrki - to @Pablo81 Nie jednym, tylko kolejnym, który potwierdza regułę, że komuś stawka nie służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi