kuba2419 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 4 godziny temu, ignazz napisał: Ta gra to złoto jeżeli ktoś żyje nba i ma czas na cały długi sezon - jak ktoś nie ma czasu to nie poczuje tematu narzekasz na wolne tempo ale o to tu chodzi. Dopasowanie FO sezonu a nie jakieś pitolenie zróbmy 3 sezony w jednym i draftujmy earla Monroe czwarty raz. Jeżeli masz czas to może i ciekawie się gra ale niestety od kiedy się młody urodził to NBA mało co oglądam, jedynie na PO mi nie szkoda zarywać nocek a tak to wolę się wyspać bo dzieciak jest bezlitosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: ok, zapomniałem o pewnych ustaleniach, przepraszam Szanownego GMa Knicks za sugerowanie, ze jest pazerno gnido, w tym przypadku na pewno tak nie bylo potwierdzam wymiane 50 minut temu, człowiek...morza napisał: A kiedy tak niby było? 43 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: ważne że ja wiem kiedy 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: Ważne, ze ja wiem, zes Ty pijak, cham i prostak. @Eld weź to wywal z tematu Wymiany jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 @ozzy110 jest szansa ze wprowadzisz dzisiaj te wymianę z Bulls? łatwiej będzie mi sie poruszać po arkuszu widząc aktualne składy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) 14 minut temu, cvbe napisał: Szukam centra za minimum. Płacę 2ndami w ilości zależnej od jego umiejętności. Czyli Poetl ciężko zniósł paczkę Moranta? Edytowane 1 Marca 2022 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 1 minutę temu, mac napisał: Czy Poetl ciężko zniósł paczkę Moranta? Jeszcze mu zeskrobujemy jaja Moranta z twarzy, dam znać jak przebiegła operacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 9 minut temu, cvbe napisał: Jeszcze mu zeskrobujemy jaja Moranta z twarzy, dam znać jak przebiegła operacja. Jakby co, mam panadol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: @ozzy110 jest szansa ze wprowadzisz dzisiaj te wymianę z Bulls? łatwiej będzie mi sie poruszać po arkuszu widząc aktualne składy Polecam najpierw sprawdzić potem pytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 33 minuty temu, ozzy110 napisał: Polecam najpierw sprawdzić potem pytać dobra robota, nie to co knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Ale złoto znalazłem - mój skład jak zaczynałem grę z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 2 minuty temu, cvbe napisał: Ale złoto znalazłem - mój skład jak zaczynałem grę z Wami I bez ani jednego sezonu tankowania zbudowałeś z tego bardzo mocny zespół. Szacunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: I bez ani jednego sezonu tankowania zbudowałeś z tego bardzo mocny zespół. Szacunek. do dzisiaj nie otrzymałem podziękowań za DeRozana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: do dzisiaj nie otrzymałem podziękowań za DeRozana Przypomnij sytuację to może i podziękowania dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 14 minut temu, cvbe napisał: Przypomnij sytuację to może i podziękowania dostaniesz no a kto Ci sprowadził Derozana xd o tym ze było trzeba zrobić z tego 12 deali to już nie wspominając xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 11 minut temu, LAF napisał: @RonnieArtestics Także @RonnieArtestics ciesz się z Paula, póki go masz bo w trakcie FA Paul powie Tobie papa a My się już o to postaramy. Od tej pory rozpoczyna się agitacja na rzecz CP3. Zaraz sprawdzimy jakie tam kary za tampering są przewidywane i na Radzie omówimy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 2 minuty temu, cvbe napisał: Zaraz sprawdzimy jakie tam kary za tampering są przewidywane i na Radzie omówimy temat wpisy o Tatumie w 2025 u kogoś mam nadzieję tez o to podepniecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, mac napisał: wpisy o Tatumie w 2025 u kogoś mam nadzieję tez o to podepniecie. Przecież january nie przyznał się podczas konferencji ze rozpoczyna agitację, a twój przydupas tak ;] wstyd strasznie nieprofesjonalna ta minnesota jak podczas pożegnania paula George takie głupoty wygaduje management … Edytowane 6 Marca 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: Przecież january nie przyznał się podczas konferencji ze rozpoczyna agitację, a twój przydupas tak ;] wstyd strasznie nieprofesjonalna ta minnesota jak podczas pożegnania paula George takie głupoty wygaduje management … no ale mowi o tym glosno tak czy siak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 4 minuty temu, mac napisał: wpisy o Tatumie w 2025 u kogoś mam nadzieję tez o to podepniecie. i o Bookerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Pierdolę tampering, odchodzi taka ikona jak Paul George i zamiast poświęcić mu wpis to pi****lenie o cp3, no ręcę opadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Przecież january nie przyznał się podczas konferencji ze rozpoczyna agitację, a twój przydupas tak ;] wstyd strasznie nieprofesjonalna ta minnesota jak podczas pożegnania paula George takie głupoty wygaduje management … spokojnie spokojnie, @Zdzisław Ptak ma dla was rzetelne info i niedługo zostanie wydane oficjalne stanowisko Minnesoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi