MarcusCamby Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Godzinę temu, cvbe napisał: I będzie to oczywiście wina Rady Wnoszę o amnestię dla GMa Hawks, mojego przyjaciela @eMeS ze względu na trudną sytuacje czasową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 20 minut temu, january napisał: @kuba2419 12W za dużo, 12L za mało Rano to poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 27 minut temu, kuba2419 napisał: Rano to poprawie Tylko nie zabieraj Socie, bo tam akurat wyceniłeś bardzo dobrze, klasa wręcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 15 minut temu, january napisał: @LeweBiodroSmoka 6W za dużo, 6L za mało @LONGER01 4W za mało, 4L za dużo +1 Pistons, Hornets, Nuggets, Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) moje poprawione bilanse Boston Celtics 11-16 Brooklyn Nets 11-16 New York Knicks 13-14 Philadelphia 76ers 21-6 Toronto Raptors 16-11 Chicago Bulls 4-21 Cleveland Cavaliers 18-8 Detroit Pistons 19-7 Indiana Pacers 19-7 Milwaukee Bucks 18-9 Atlanta Hawks 4-23 Charlotte Hornets 14-13 Miami Heat 19-8 Orlando Magic 16-11 Washington Wizards 13-14 Dallas Mavericks 15-12 Houston Rockets 14-13 Memphis Grizzlies 9-18 New Orleans Pelicans 10-17 San Antonio Spurs 13-14 Denver Nuggets 16-11 Minnesota Timberwolves 20-7 Portland Trail Blazers 4-23 Utah Jazz 3-24 Oklahoma City Thunder 12-15 Golden State Warriors 11-16 Los Angeles Lakers 21-6 Los Angeles Clippers 16-11 Phoenix Suns 14-13 Sacramento Kings 10-17 Edytowane 27 Lutego 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 7 minut temu, january napisał: nic nie zmieniłeś xDD już szkoda gadać, a i tak głowy nie dam czy jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 4 minuty temu, january napisał: Dodałem Ci 1W do Denver (i tak się nie liczy) i masz 405 i się zgadza wszystko;) dodaj proszę ten 1W Alonzo, też niewiele zmieni a wyjdę na filantropa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 14 godzin temu, MarcusCamby napisał: Wnoszę o amnestię dla GMa Hawks, mojego przyjaciela @eMeS ze względu na trudną sytuacje czasową. Ponawiam wniosek @cvbe @january @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Ponawiam wniosek @cvbe @january @ozzy110 Popieram wniosek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Ponawiam wniosek @cvbe @january @ozzy110 Do tej pory nie było żadnych odstępstw od reguł, więc wątpię żeby tym razem było. Po to kilka punktów karnych jest bez konsekwencji żeby właśnie każdemu mogła się powinąć noga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 2 minuty temu, cvbe napisał: Do tej pory nie było żadnych odstępstw od reguł, więc wątpię żeby tym razem było. Po to kilka punktów karnych jest bez konsekwencji żeby właśnie każdemu mogła się powinąć noga bmf miał przecież amnestie w pewnym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 11 minut temu, MarcusCamby napisał: bmf miał przecież amnestie w pewnym momencie ale to BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: bmf miał przecież amnestie w pewnym momencie Ale to chyba wtedy co szukaliśmy za Niego innego GMa? Jeśli nie to obgadamy temat, ale wydaje mi się że to było tylko dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Nie wiem co robi tutaj mój nick, to napiszę, że dostałem sporo punktów karnych (bo nie miałem w wakacje czasu na głupoty), więc napisałem (chyba do cvbe), że nie mam czasu i żeby ktoś inny poprowadził jakiś czas Memphis z instrukcjami w czasie FA (a potem, że w ogóle nie mam czasu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 3 godziny temu, BMF napisał: Nie wiem co robi tutaj mój nick, to napiszę, że dostałem sporo punktów karnych (bo nie miałem w wakacje czasu na głupoty), więc napisałem (chyba do cvbe), że nie mam czasu i żeby ktoś inny poprowadził jakiś czas Memphis z instrukcjami w czasie FA (a potem, że w ogóle nie mam czasu). Jeżeli chcesz to mogę zwrócić Tobie Memphis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Jeżeli chcesz to mogę zwrócić Tobie Memphis możecie też prowadzić we dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 2 minuty temu, mac napisał: możecie też prowadzić we dwóch. W Simce większy fan jest i szybciej sezon leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 (edytowane) 57 minut temu, kuba2419 napisał: W Simce większy fan jest i szybciej sezon leci bez takich komentarzy, Młody ;] choć z drugiej strony nie dziwię się @kuba2419 od czasu gdy dołączyłeś do gry społeczność beGM potwierdza dlaczego wśród ludzi zainteresowanych tematem przytrafia się też nazwa beClown na pewno Ci co grają od początku lub kilka lat mają w tym aspekcie łatwiej, ale overalowo, wiem po sobie, że nic mnie już tak nie wciągnie, ta giera to goat i nie ma tu przypadku, że akurat Jasiek ja wymyślił, zawsze o tym pamiętajcie ;] ale żeby tu wytrwać bez większego uszczerbku, to trzeba być twardym, albo przynajmniej mieć Jokicia Edytowane 28 Lutego 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Godzinę temu, kuba2419 napisał: Jeżeli chcesz to mogę zwrócić Tobie Memphis Nie, dzięki, byłem średnim GM-em i bardzo mało oglądam NBA poza Sixers i Lakers, trzymam kciuki, odezwałem się tylko dlatego, że mignął mi mój nick na str. głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: bez takich komentarzy, Młody ;] choć z drugiej strony nie dziwię się @kuba2419 od czasu gdy dołączyłeś do gry społeczność beGM potwierdza dlaczego wśród ludzi zainteresowanych tematem przytrafia się też nazwa beClown na pewno Ci co grają od początku lub kilka lat mają w tym aspekcie łatwiej, ale overalowo, wiem po sobie, że nic mnie już tak nie wciągnie, ta giera to goat i nie ma tu przypadku, że akurat Jasiek ja wymyślił, zawsze o tym pamiętajcie ;] ale żeby tu wytrwać bez większego uszczerbku, to trzeba być twardym, albo przynajmniej mieć Jokicia Ta gra to złoto jeżeli ktoś żyje nba i ma czas na cały długi sezon - jak ktoś nie ma czasu to nie poczuje tematu narzekasz na wolne tempo ale o to tu chodzi. Dopasowanie FO sezonu a nie jakieś pitolenie zróbmy 3 sezony w jednym i draftujmy earla Monroe czwarty raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi