Braveheart22 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 2 godziny temu, january napisał: Pamiętaj że masz hardcap i możesz podpisać tylko 3x za vet minimum (reszta za rookie minimum) Oni i tak zbiorą resztki ze stołu, bo na ten moment są bez argumentów na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 23 minuty temu, january napisał: No wiadomo, że Lakers biorą wlasciwie teraz kogo tylko chcą xd Ale Knicks coś tam może z drugiego, trzeciego szeregu zbiorą razem z Melo (tego nie chce, choć też bym im to zabrał jakbym zechciał :d) Rzuć minimum a Melon idzie do ziomka Brona po tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 3 minuty temu, january napisał: Jest jakoś 82 w kolejce do podpisu w Lakers więc ciężko to widzę;) Powiedz to LeBronowi prosto w twarz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Przeciez Melo idzie do Hawks tam gdzie jego miejsce, mam 12 mln i nie zawaham się ich użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 9 minut temu, january napisał: Myślę że Lebron to akurat jest obecnie w 7 niebie w ten offseason i planuje z wdzięczności grę za minimum od sezonu 23/24 za te 2-3 lata to będziesz musiał jeszcze Juniorowi płacić XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 4 godziny temu, ozzy110 napisał: @evitacre to ma jeszcze sporo roboty i będzie musiał jeszcze kilka milionów zejść, żeby dopiąć skład Hmm, sam wcześniej na PM pisałeś ze to się spina, wiec o co Oman ?:) 3 czy 4 vet min + rookie contracts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Pozwalam sobie na małe porządki w regulaminie. Spokojnie, nic nie zmieniam ani nie usuwam, a jedynie robię tak aby był bardziej czytelny. Mam nadzieję, że Rada nie ma nic przeciwko. Jedyną rzeczą jaką musiałem usunąć to dwuetapowa kontrola trade'ów gdyż plik który to kontrolował jest u mnie na koncie google, a ja nie mam narzędzi ( nie jestem Radnym ) aby to egzekwować. Póki co zrobiłem część ( lecę od dołu, ale pewnie w parę dni skończę całość ). Przy okazji może wyłapię jakieś kwiatki. Pierwsza moja sugestia to 5.33c aby go rozszerzyć na cały regulamin - jeśli GM znajdzie jaką dziurę w regulaminie Rada ma prawo jego ofertę czy korzyść płynącą z tejże dziury wstrzymać oraz nałożyć karę. Jakoś tak bym to widział, ale to zadanie dla Rady: @LONGER01, @cvbe, @ozzy110, @Ashigaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) O co chodzi z tym, że mam się zajmować TPE? Nigdy mnie nikt nie pytał o to czy mam ochotę to robić, nie mam dostępu do arkusza, więc czemu ja jestem do tego wyznaczony w oficjalnym regulaminie? @Eld @january Edytowane 6 Września 2021 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 22 minuty temu, karpik napisał: O co chodzi z tym, że mam się zajmować TPE? Nigdy mnie nikt nie pytał o to czy mam ochotę to robić, nie mam dostępu do arkusza, więc czemu ja jestem do tego wyznaczony w oficjalnym regulaminie? @Eld @january Już Ci tłumaczyłem, że i tak robisz to mimowolnie i do tego sprawdzasz Ozziego, a w zasadzie Ty go tego nauczyłeś. Nikt Ci nie każe, ale i tak wszyscy wiemy, że to robisz . ----------------------------- Co do regulaminu: dodałem spis treści poprawiłem go estetycznie scaliłem porozbijane punkty poprawiłem gdzie zauważyłem interpunkcję Jutro się zajmę postami zmieniającymi brzmienie konkretnych punktów. Przed ich skasowaniem muszę być pewien czy zostały wprowadzone w regulamin. Mam nadzieje, że teraz się bardziej podoba i że jest bardziej przejrzyste. Nic nie zostało skasowane/zmienione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Zajebisty timing z tym sumnerem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Godzinę temu, fluber napisał: Zajebisty timing z tym sumnerem;) Jedynie współczuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 43 minuty temu, january napisał: Wczoraj minął deadline na stretchowanie graczy w tym sezonie jakby ktoś kombinował jeszcze. Ale c***ooowo myslslem, ze do końca września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Kto tam jest w Radzie w tym momencie? Sprawę mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 14 minut temu, BMF napisał: Kto tam jest w Radzie w tym momencie? Sprawę mam. Wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, ozzy110 napisał: @Eld podepnij temat i wyślij szablon 2 tury i 2 turą do Archiwum Dzięki Oj Ozzy, Ozzy. Najpierw wychodzisz bez przeczytania mojego postu z rozmowy PM, nie odczytujesz moich wiadomości. Nie przystoi Radnemu takie zachowanie. Ale dobra - ostatecznie zakopujemy ten topór wojenny o tego bana. Już to podpinam, choć mógł bym nie mszcząc się za lekceważenie mnie ;). Graba na zgodę. ‐----------------------------- A no i dlaczego oferta Wolves jest poddawania głosowaniu jak nie dopisali z jakiego warunku to idzie? Kolega pyta :p. Edytowane 16 Września 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 12 minut temu, Eld napisał: Oj Ozzy, Ozzy. Najpierw wychodzisz bez przeczytania mojego postu z rozmowy PM, nie odczytujesz moich wiadomości. Nie przystoi Radnemu takie zachowanie. Ale dobra - ostatecznie zakopujemy ten topór wojenny o tego bana. Już to podpinam, choć mógł bym nie mszcząc się za lekceważenie mnie ;). Graba na zgodę. ‐----------------------------- A no i dlaczego oferta Wolves jest poddawania głosowaniu jak nie dopisali z jakiego warunku to idzie? Kolega pyta :p. A to muszę sprawdzić wszystkie oferty a zrobię to dopiero wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 10 minut temu, january napisał: Cody Zeller Orlando nie wymienili przypadkiem zellera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 (edytowane) 27 minut temu, fluber napisał: Orlando nie wymienili przypadkiem zellera? Patrz ja myślałem ze on cały czas w Magic. Zagłosowałem na nich bo nie chciałem czytać rozprawki.183.019 na temat kultury organizacji. Zmieniam na Hornets. Edytowane 16 Września 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Patrz ja myślałem ze on cały czas w Magic. Zagłosowałem na nich bo nie chciałem czytać rozprawki.183.019 na temat kultury organizacji. Zmieniam na Hornets. Lepiej zmień na odrzucenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 @LONGER01 mam pytanie, a zarazem prośbę w imieniu chyba mogę powiedzieć całego beGM. Ponieważ nie mam dostępu do zakładki którą sam stworzyłem i sam to tam wklepywałem, czyli FA 2021, czy będziesz wstanie po zakończeniu głosowania na III tur pousuwać nazwiska które już podpisały kontrakty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi