Gość Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 10 minut temu, Lucas napisał: Darujmy sobie politykę w tym temacie, w końcu razem mamy dyskutować o NBA ok peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 1 minutę temu, kolader napisał: W związku z moją choroba chciałem poinformować że opis pojawi się pod koniec możliwego terminu lub wcale. Na razie walczę żeby wrócić do normalnego funkcjonowania, później powalczę o Nets. Pozdrawiam pewnie, zdrowiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 34 minuty temu, polishllama69 napisał: ok peace Together Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Gdzie mogę sprawdzić, czy Justin Anderson ode mnie to minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Teraz, cvbe napisał: Gdzie mogę sprawdzić, czy Justin Anderson ode mnie to minimum? W BeGM historia sprawdź jak został podpisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 35 minut temu, cvbe napisał: Gdzie mogę sprawdzić, czy Justin Anderson ode mnie to minimum? Za minimum. Pamiętam, bo sam się o niego biłem z Bullsami. IV tura 2018 FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Za minimum. Pamiętam, bo sam się o niego biłem z Bullsami. IV tura 2018 FA Nie no właśnie nie, 3,2/1+1PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Teraz, cvbe napisał: Nie no właśnie nie, 3,2/1+1PO. Ja mu dawałem minimum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 @Qcin_69 jako czlonkowi spoldzielni zalatw mi tam jakis symboliczny swap pickow 2 rundy, zeby zapisac sie w historii BeGM i dolaczyc do tak duzej wymiany!!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Teraz, Lucas napisał: @Qcin_69 jako czlonkowi spoldzielni zalatw mi tam jakis symboliczny swap pickow 2 rundy, zeby zapisac sie w historii BeGM i dolaczyc do tak duzej wymiany!!!!11 Dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 18 godzin temu, człowiek...morza napisał: no ja tam radze od razu sprawe slac do komornika, ale i to raczej c***a da @Przemek_Orliński słabo placi...de facto robota pro bono Zwalniałem Cię już chyba dwa albo trzy razy. Pokazałeś swoją niekompetencję, brak pomysłu na prowadzenie zespołu czy przywiązanie do kasztanów jak Dotson. Nie masz zmysłu strategicznego, oka do prospektów oraz masz zerowe pojęcie o tym, jak złożyć zwycięską drużynę. Pomimo zwolnienia dyscyplinarnego ciągle przychodzisz i pracujesz za darmo, więc póki drużyna jest warta 4,6 biliona dolarów, (co nie jest Twoją zasługą), bo takie łosie jak Ty pracują za darmo, to nie pozostaje mi nic innego jak liczyć "piniądz" i mieć nadzieję, że gdzieś głęboko w swoim sercu (jeżeli takowe posiadasz) dojdziesz do wniosków, że czas się poddać i zająć może czymś innym? Bo małpa bawiąca się bananem z palcem w nosie zrobiłaby lepszą robotę. I jaką byłaby sensacją! Co jeszcze bardziej podniosłoby wartość drużyny, bo każdy chciałby zobaczyć ekipę, którą kieruje i buduje dzikie zwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 11 minut temu, BMF napisał: Trae Young: Specjalnie,żeby sprawdzić czy ktoś czyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 21 minut temu, cvbe napisał: Specjalnie,żeby sprawdzić czy ktoś czyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 @Qcin_69 skrzynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 9 minut temu, Zdzisław Ptak napisał: Rudy Gobert bardzo blisko Oklahomy, gracz ma być wabikiem dla Anthonyego Davisa podczas letniej agentury ja to tam raczej widze, ze gobert robi out za rok z oklahomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Co Wy tym Rudym tak rzucacie? Dajcie go mi, ja się nim zaopiekuję a i fit piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 28 minut temu, Zdzisław Ptak napisał: Panie Wojnarze, szybkie pytanie- ile trwało napastowanie @mac z pytaniem kogo wybrać? Bojana Bogdanovicia czy Pata Beverleya? 7dni czy dłużej? (Napastował Czlowiek_Bez_Tytulu) Człowiek_Bez_Tytułu Padłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Opis wrzucę w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Hill w Bucks to już dawno nieaktualny temat, Wojnar coś słabo poinformowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Hill w Bucks to już dawno nieaktualny temat, Wojnar coś słabo poinformowany. Ten podrabianiec chwyta wszystko co mu się podłoży pod niewyparzony i nieskalany myśleniem łeb, szkoda czasu na jego donosy. Do płokułatuły go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi