Lucas Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 To bylo tylko prowo, w sumie nie pamietam kto tam jeszcze szedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 3 minuty temu, Lucas napisał: To bylo tylko prowo, w sumie nie pamietam kto tam jeszcze szedł ja mniej wiecej, pamiętam, że jak ktoś miał duży i spadający kontrakt to była gigantyczna szansa, że pracodawcę zmienił ja wybieram Alexander the GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 14 minut temu, człowiek...morza napisał: bojan bogdanovic>derozan Może i tak, co w sumie niewiele zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Czy ktokolwiek poza charlotte hornets bedzie bez wymiany w trakcie sezonu po wrzuceniu dealu Qcina??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Czy ktokolwiek poza charlotte hornets bedzie bez wymiany w trakcie sezonu po wrzuceniu dealu Qcina??? Miami Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 jeszcze Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Teraz, polishllama69 napisał: jeszcze Suns Suns byli wczoraj w tym dealu co qcin wrzucal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Suns byli wczoraj w tym dealu co qcin wrzucal 2nd pick Nets (56-60) z tego roku XD, rownie dobrze moglo go tam nie byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 13 minut temu, fluber napisał: Czy ktokolwiek poza charlotte hornets bedzie bez wymiany w trakcie sezonu po wrzuceniu dealu Qcina??? No ja dla beki biore pick Nets jesli bedzie 56-60 tegoroczny I nikogo/nic nie oddaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Wizzards ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) ja nikogo nie wymieniałem. Jedynie umożliwiłem/umożliwiam zawodnikom rozwijanie talentów w innych drużynach. jednoczesnei robie to z wielkim smutkiem Edytowane 26 Lutego 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 14 minut temu, fluber napisał: Czy ktokolwiek poza charlotte hornets bedzie bez wymiany w trakcie sezonu po wrzuceniu dealu Qcina??? A btw Ty Dwighta nie oddales w koncu? Bo kojarze jakies rumorsy. Teraz, człowiek...morza napisał: ja nikogo nie wymieniałem. Jedynie umożliwiłem/umożliwiam zawodnikom rozwijanie talentów w innych drużynach. I oczywiscie placzesz po nich w poduszke, zeby podkreslic wysoka kulture organizacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 jakoś nie kojarzę wymiany z udziałem Dallas, ale może czegoś nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 1 minutę temu, Lucas napisał: A btw Ty Dwighta nie oddales w koncu? Bo kojarze jakies rumorsy. I oczywiscie placzesz po nich w poduszke, zeby podkreslic wysoka kulture organizacji! dopisalem, ze robie to z wielkim smutkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: dopisalem, ze robie to z wielkim smutkiem A to zwracam honor kultury organizacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Moich 3 ulubionych hejterów razem Jakie to słodkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 14 minut temu, człowiek...morza napisał: dopisalem, ze robie to z wielkim smutkiem jeżeli nie przetrzesz łez jedwabną chusteczką to się nie liczy 1 minutę temu, Alonzo napisał: Moich 3 ulubionych hejterów razem Jakie to słodkie mocne słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 3 minuty temu, Alonzo napisał: Moich 3 ulubionych hejterów razem Jakie to słodkie Czuje sie doceniony, choc nie uwazam, zebym był czyimś hejterem (no moze z wyjatkiem Westbrooka), a nawet jak kogos bardzo nie lubię (jak Westbrook wspomniany) to potrafie w glosowaniu przejsc obok tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 6 minut temu, polishllama69 napisał: mocne słowa No jeżeli ponad 90% procent Twoich postów o mojej drużynie i sposobie jej prowadzenia to krytyka, to raczej klasyczny hejt ale nie obrażam sie na Ciebie, bo czasami bardzo konstruktywnie punktujesz wady mojego teamu - za co naprawdę jestem Tobie wdzięczny, bo pomaga mi to zweryfikować pewne plany. Akurat Twoja krytyka ojego teamu jest jedną z najmerytoryczniejszych, choć często przejaskrawiona naturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Godzinę temu, BMF napisał: Qcin poszedł na ilość, bo ja nawet nie wiem dlaczego jestem w tym dealu. Ja w sumie też nie wiem po co, ale ok xd Co wy wiecie o kulturze organizacji. Pistons to dopiero Organizacja przez wielkie O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi