ignazz Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Fajne są te ostatnie ogłoszenia. GM wymyślają jakie to oferty maja na stole z pickami i proszą o jeszcze coś znając innych GM i ich skłonność do oddawania pickow już to widzę. No chyba ze komuś brakuje graczy ogólnie to dwójkę wrzuci ale opowieści o jedynkach w lidze sknerusow jakoś nie widzę. Chłopaki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Ja napisałem, że mam drugie rundy, ale bez 1st nie puszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 16 minut temu, Lucas napisał: Ja napisałem, że mam drugie rundy, ale bez 1st nie puszczę Ja first roundera może bym rzucił za "sam wiesz kogo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 2 godziny temu, Lucas napisał: Ja napisałem, że mam drugie rundy, ale bez 1st nie puszczę Za gracza 6/6 na 42%FG i super 50% FT jakiego pierwszorundera chcesz? wybierz spokojnie Przecież u nas sporo GM Żydzi picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 10 godzin temu, ignazz napisał: Za gracza 6/6 na 42%FG i super 50% FT jakiego pierwszorundera chcesz? wybierz spokojnie Przecież u nas sporo GM Żydzi picki Dokładnie, trzy lata temu by ode mnie dostał a tak to może pomarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 8 minut temu, january napisał: Czy @fluber sprzeda niedługo Westbrooka ;> ? Nie, i wcale nie dlatego ze nikt nie chce kupic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Fluber buduje po prostu dom w Karolinie Północnej, dobry murarz jest niezbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Pragę przypomnieć, że powoli kończymy pierwszy trymestr. Takim np. Lakersom zostało 5 meczów, a GSW tylko 4. Przypomnę zmianę która weszła w temacie o RS, ale mogła komuś umknąć: Deadline na przedstawienie opisu drużyny jest od 18.12.2019 r. - 20.12.2019, g. 23:59, ( a nie 20.12 - 23.12.2019 r. ). 72 godziny. Czyli raptem za 11 dni każdy coś tam będzie musiał skrobnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 @Eld może mam głupie pytanie, może mądre... Czemu deadline na opisy jest do 20.12, skoro głosowanie jest od 24.12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 2 godziny temu, Eld napisał: Pragę przypomnieć, że powoli kończymy pierwszy trymestr. Takim np. Lakersom zostało 5 meczów, a GSW tylko 4. Przypomnę zmianę która weszła w temacie o RS, ale mogła komuś umknąć: Deadline na przedstawienie opisu drużyny jest od 18.12.2019 r. - 20.12.2019, g. 23:59, ( a nie 20.12 - 23.12.2019 r. ). 72 godziny. Czyli raptem za 11 dni każdy coś tam będzie musiał skrobnąć. A jak Ty chcesz zrobic opis thunder jak oni 28 mecz graja w nocy z 20 na 21 grudnia?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 No jak Karpik napisał. Zrób ten deadline do rozpoczęcia głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dla mnie te głosowania i opisy w okresie swieteczno-noworocznym to poroniony pomysł, zazwyczaj po pasterce odpinam wrotki i do żywych wracam 02.01 następnego roku więc ciężko wtedy coś sensownego napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 11 minut temu, january napisał: + niech te opisy będą do 25.12 włącznie, dużo osób obżartych po wigilii lubi coś skrobnąć. Dla mnie to zawsze byla dobra odskocznia. Zamiast siedzenia przy stole, mozna bylo zabunkrowac sie w pokoju i zajac sie czyms powaznym jak BeGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 2 godziny temu, Eld napisał: Deadline na przedstawienie opisu drużyny jest od 18.12.2019 r. - 20.12.2019, g. 23:59, ( a nie 20.12 - 23.12.2019 r. ). 72 godziny. Czyli raptem za 11 dni każdy coś tam będzie musiał skrobnąć. to już z góry biorę karę na siebie jeżeli taki termin, bo mam ostry zapierdol a 18 odpalam wrotki i do 21 będę chciał mieć poza pamięcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 34 minuty temu, january napisał: + niech te opisy będą do 25.12 włącznie, dużo osób obżartych po wigilii lubi coś skrobnąć. podbijam, tak będzie lepiej, 25go można już jakiś tam czas wygospodarować w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Godzinę temu, SlaKB napisał: Dla mnie te głosowania i opisy w okresie swieteczno-noworocznym to poroniony pomysł, zazwyczaj po pasterce odpinam wrotki i do żywych wracam 02.01 następnego roku więc ciężko wtedy coś sensownego napisac Podobnie mam, dlatego u mnie wszystko powinno być przed wigilią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 @january możesz przypomnieć o jakich ustaleniach przypominasz, bo mi coś umknęło? Kiedy były ogłaszane? @Eld @MarcusCamby@MarcusCamby @ozzy110 Możecie zmienić te błędne daty - regulamin, temat wszystko o RS, bo jest wszędzie inaczej? Możecie także podać więcej szczegółów o przynajmniej jeden szczegół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Niespełna godzina do zakończenia głosowania. Wciąż 7 GMów powinno oddać głos. Na ten moment 11:12 na zmianę kolejności co oznacza, że tak jak w RL NBA 15 Grudnia otworzy się okienko na wymianę graczy podpisanych w lato.. Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 podrzuci ktos linka do faq cba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: podrzuci ktos linka do faq cba? http://www.cbafaq.com/salarycap.htm Czy o to ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi