MMM2121 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: No powiedzmy. Ja z tych Thunder to Cię chciałem wykopać od dawna Jak liga Cię chce to Ci oddam wielkie Pels. Przynajmniej nie będę się musiał martwić twoim brakiem aktywności i wkurzać twórczością Jaśka Oklahoma była bardzo dobrze prowadzona. Szkoda żeby ktoś taki nie grał gdy ewidentnie ma chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 ja juz w sumie prawie to co mialem zrobic w knicks, to zrobilem. wiec moge zaraz odejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 2 minuty temu, MMM2121 napisał: Oklahoma była bardzo dobrze prowadzona. Szkoda żeby ktoś taki nie grał gdy ewidentnie ma chęci. Mógł zejść 800k z salary aby nie byli drugi rok z rzędu w tax, wtedy byli by jeszcze lepiej prowadzeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 6 minut temu, polishllama69 napisał: UTAH JAZZ dostępni są Paul, Hayward, Harris i LaVine oczekiwałbym młodych zawodników, spadające/mierne kontrakty w pickami lub wybory w drafcie, 2020 jest chyba najbardziej oczekiwanym, ewentualnie 2022 Curry też może byc do oddania jak ktoś szuka spacingu W trading block temacie mamy zasadę że nie dajemy dwóch postów. Albo aktualizujesz stary, albo usuwasz stary i dodajesz nowy. Ot jedna z wielu wskazówek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @Alonzo Extra nazwa, ale rozbił byś tak, aby każda drużyna miała swój post, a nie tak jak teraz że Ty i Tangiers macie to w jednym poście. #piekłoperfekcjonisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Samo mi łączy posty. Wykasuję Heat, Spurs i Raptors i wrzucę po jakimś czasie. Wtedy powinny wyjść oddzielne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, Alonzo napisał: Samo mi łączy posty. Wykasuję Heat, Spurs i Raptors i wrzucę po jakimś czasie. Wtedy powinny wyjść oddzielne. Teraz spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Jak mi tak jeszcze 2x pomożesz, to pozostałe tez teraz będę mógł wrzucić, a wtedy tamte swoje będziesz mógł usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Alonzo napisał: Jak mi tak jeszcze 2x pomożesz, to pozostałe tez teraz będę mógł wrzucić, a wtedy tamte swoje będziesz mógł usunąć To nie pomoże. Przed chwilą się o tym przekonałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) To wrzucę Spurs za jakąś godzinę, a Raptors później wieczorem. Opisów z tematu: Mój jest lepszy od Twojego jeszcze nie będę na razie wykasowywał dzisiaj. Edytowane 21 Lipca 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 13 minut temu, MarcusCamby napisał: To nie pomoże. Przed chwilą się o tym przekonałem Pomogło. Kropkę usunąłem i nie połączyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @kungfubestia proszę o kontakt na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 @fluber Wyczyść skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 6 minut temu, Eld napisał: @fluber Wyczyść skrzynkę. Już powinno być ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Chyba nieuniknione będą rotacje na stołkach GMów, bo zaraz dwóch GMów możemy stracić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Chyba nieuniknione będą rotacje na stołkach GMów, bo zaraz dwóch GMów możemy stracić Ja się nigdzie nie wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Kiedy zaczynamy II turę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Siedź cicho @Eld, nic nie pisz. Tego co piszą wcale nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 1 minutę temu, kucio napisał: Już kupiłem don w Millwaukee Don Perignon? Szczyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Don Perignon? Szczyny +1, nie warte 1/10 ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi