człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Panowie ja bym sie wstrzymal z 1 tura do czasu jak ktos przejmie warriors. przeciez to ma w c*** znaczenie dla gry i wypacza rozgrywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Gdzie jest k**** GM GSW i moje - niezaprzeczalnie najkorzystniejsze dla zawodnika i organizacji - snt za Duranta. Halo. Rado! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) ogolnie publicznie pisze. albo biore warrors (pytalem juz wczesniej o ta druzyne i c*** wie dlaczego mi odmawiano) . albo spadam z gry. bo trzeci raz nie bede robil cos z niczego. nie mam sily Edytowane 2 Lipca 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:14, człowiek...morza napisał(a): ogolnie publicznie pisze. albo biore warrors (pytalem juz wczesniej o ta druzyne i c*** wie dlaczego mi odmawiano) . albo spadam z gry. bo trzeci raz nie bede robil cos z niczego. nie mam sily Rozwiń 3 raz? A gdzie był drugi raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:16, Qcin_69 napisał(a): 3 raz? A gdzie był drugi raz ? Rozwiń bylby po tych dealach z greenem i brownem i kolejnych dealach team kalibru mistrzowskiego. ale publicznie nie bede wdawal sie w szczegoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:18, człowiek...morza napisał(a): bylby po tych dealach z greenem i brownem i kolejnych dealach team kalibru mistrzowskiego. ale publicznie nie bede wdawal sie w szczegoly. Rozwiń Nom, na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:18, człowiek...morza napisał(a): bylby po tych dealach z greenem i brownem i kolejnych dealach team kalibru mistrzowskiego. ale publicznie nie bede wdawal sie w szczegoly. Rozwiń Nosz kur...weźmy jeszcze dopnijmy ten trade z Brownem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Dzień nie chciało mi się czytać beGM wątków i już ktoś odszedł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:21, january napisał(a): Qcin vs CM odcinek 175 Rozwiń S03e01 W dniu 2.07.2019 o 22:22, BMF napisał(a): Dzień nie chciało mi się czytać beGM wątków i już ktoś odszedł? Rozwiń Ostatnio mamy dość mało odejść , Rybak tez chyba nie jest aż taka pała , żeby odejść z powodu kiepskiego dealu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) W dniu 2.07.2019 o 22:21, january napisał(a): Qcin vs CM odcinek 175 Rozwiń mieli byc jazz nad wolves coby pajacowi zamknac jape juz dosadnie ale fart sie go trzyma jak zwykle Edytowane 2 Lipca 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:26, człowiek...morza napisał(a): mieli byc jazz nad wolves coby pajacowi zamknac jape juz dosadnie ale fart sie go trzyma jak zwykle Rozwiń Looool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:26, january napisał(a): Serial imienia Wigginsa. Rozwiń 3x1runda plus przejęcie 20mln Hensona - za Wigginsa - taaaaa, Człowiek Morza to GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ja chciał bym wiedzieć jak Rada zapatruje się na finalizację trejdu GSW-OKC-UTA, gdzie dwie strony go potwierdziły a trzecia wiadomo co. Z duchem gry powinień być przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Nie ma szans, żeby te wymiany weszły życie bez BTPH. Tak jak pisze january. Mamy na to paragraf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 A to jak jest paragraf to tematu nie ma. Liczę, że CM tylko doprowadzi do tego, aby masza praca i kilkadziesiąt wiadomości nie poszły na marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:43, Eld napisał(a): A to jak jest paragraf to tematu nie ma. Liczę, że CM tylko doprowadzi do tego, aby masza praca i kilkadziesiąt wiadomości nie poszły na marne. Rozwiń A co to k**** CM to jakaś nadistota ?,) jedyne kto może mieć pretensje ze ten deal padł, to Stlvinho który wziął jakiegoś kasztana jako wybór GSW( zreszta, nie oszukujmy się, jak Samanic trafił do Soty to ten draft przestał mieć znaczenie:wink::wink:) . Ty ładnie byś wygrał, ale wyszedł c***, nie przejmuj się, ja ze trzy razy się tak przejechałem;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:48, Qcin_69 napisał(a): A co to k**** CM to jakaś nadistota ?,) jedyne kto może mieć pretensje ze ten deal padł, to Stlvinho który wziął jakiegoś kasztana jako wybór GSW( zreszta, nie oszukujmy się, jak Samanic trafił do Soty to ten draft przestał mieć znaczenie:wink::wink:) . Ty ładnie byś wygrał, ale wyszedł c***, nie przejmuj się, ja ze trzy razy się tak przejechałem;D Rozwiń Jeszcze nie wszystko stracone. Może nie w takim kształcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:52, january napisał(a): Nie żebym popierał pick Camerona Johnsona z #11 w RL NBA, ale to był dobry wybór z #25. Rozwiń Ja bym go na pewno nie wybrał tylko sprzedał ten pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 22:53, Eld napisał(a): Jeszcze nie wszystko stracone. Może nie w takim kształcie. Rozwiń W dniu 2.07.2019 o 22:52, january napisał(a): Nie żebym popierał pick Camerona Johnsona z #11 w RL NBA, ale to był dobry wybór z #25. Rozwiń Dla mnie mógł iść z #1, ten draft to i tak #1Zion, #2Culver #3Samanic i reszta to c*** xq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W dniu 2.07.2019 o 23:01, january napisał(a): Rozumiem, no pechowo dla Ciebie wyszło. Jednak kto wie czy akurat prawa do Camerona nie mają teraz większego value niż 25 pick wcześniej. Ogólnie sobie teraz zerknąłem w Twoją sytuację i future picki ((wszystkie swoje + 3 inne dodatkowo 1st roundery), masz Kurucsa jeszcze. Sztos ruchy Sylvinho, gratulacje ogólnie za to co robią Wizards od początku gry. Rozwiń Dzięki, choć to na pewno nie koniec moich ruchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi