Eld Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Tam są moje błędy, postaram się poprawić po powrocie. coś tam widziałem rozmowę o zbieraniu ofert. Będzie to dalej robił julek. Dziękuję za info. Zresztą i tak miałem pisać że bym tego nie robił bo się zmieniło kilka rzeczy i mogło by to wywołać konflikt interesów. Nie jest to jeszcze przesądzone, ale lepiej za wczasu poinformować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) 21 minut temu, człowiek...morza napisał: Dlaczego Johnathan Williams jest RFA a nie drugi rok two-way? Przeciez to jego pierwszy sezon byl. Tylko @Wooden musi jeszcze potwierdzić opcję, bo inaczej wtedy będzie RFA Edytowane 30 Czerwca 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 DLO średnio 29.250.000 USD rocznie. U Jasia połowa z tego. Ładnie nas w capa zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 4 minuty temu, Eld napisał: DLO średnio 29.250.000 USD rocznie. U Jasia połowa z tego. Ładnie nas w capa zrobił. Tobias Harris podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Tobias Harris podobnie Tobias jest mega przepłacony. 180/5 to jest jakieś szaleństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 @BothTeamsPlayedHurd sprawdź PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 17 minut temu, Sylvinho. napisał: @BothTeamsPlayedHurd sprawdź PW. I to pilnie bo trzymasz pół ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Jak tam offseason w realu z punktu widzenia waszych drużyn? U mnie zapowiada się mega, Randle bedzie liderem w Knicks, Conley w końcu pogra na powaznie i lepiej bedzie odbierany, a Lamb chyba zapewnił tym ruchem w realu przedłużenie w moim teamie i nie muszę go wcale przepłacać, bo od nas nikt duzo wiecej mu raczej nie rzuci.... joseph tez powinien mieć sporą rolę w sac, wiec zastanawiam się właśnie czy go próbować zatrzymać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Ja okazałem się wizjonerem. Szybciej oddałem Parkera odpuściłem Millsa szybciej brałem Carrolla. Boje się aby w wielkie lato 2021 Real spurs nie poszli w Dragica i Millsapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Czy jeśli nie składam ofert w danej (żadnej) rundzie to muszę wysłać info że nie składam ofert? Tak mi się coś kojarzy ale teraz nie mogę tego znaleźć. Btw, bardzo się cieszę że nie biorę udziału w tym okienku FA bo nie mam zielonego pojęcia o czym mówicie z tymi qo, cap holdami, wyjatkami i innymi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, cvbe napisał: Btw, bardzo się cieszę że nie biorę udziału w tym okienku FA bo nie mam zielonego pojęcia o czym mówicie z tymi qo, cap holdami, wyjatkami i innymi xd Nie przejmuj się. Połowa składających oferty również nie ma o tym pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 4 minuty temu, cvbe napisał: Czy jeśli nie składam ofert w danej (żadnej) rundzie to muszę wysłać info że nie składam ofert? Tak mi się coś kojarzy ale teraz nie mogę tego znaleźć. Btw, bardzo się cieszę że nie biorę udziału w tym okienku FA bo nie mam zielonego pojęcia o czym mówicie z tymi qo, cap holdami, wyjatkami i innymi xd Tak wystarczy wysłać smsa o treści "brak ofert" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 12 minut temu, ozzy110 napisał: Tak wystarczy wysłać smsa o treści "brak ofert" Na 0-700? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, cvbe napisał: Na 0-700? to trzeba się zapytać czy przekierowują do julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 1 minutę temu, ozzy110 napisał: to trzeba się zapytać czy przekierowują do julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 (edytowane) 1 minutę temu, january napisał: Ej jutro, bo w Bytomiu jebnal właśnie prąd xd. Te, ale rachunki to się płaci. No chyba że każdego dolca na Jimmiego kitrasz to luz. Edytowane 1 Lipca 2019 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 5 minut temu, Eld napisał: Te, ale rachunki to się płaci. No chyba że każdego dolca na Jimmiego kitrasz to luz. Sąsiad pewnie ogarnął co to za kabel leci z jego mieszkania xddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Myśle ze Jimmy nie pójdzie tam gdzie nie ma prądu. Jeszcze może powiesz ze jak jest to z czarnego węgla kamiennego Wadę miał bankomat w domu. Bez prądu jesteś bez kasy jimmi to wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Czy oddając prawa do gracza wybranego w drafcie jego cap hołd wlicza się do wartości umów oddanych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 4 minuty temu, Regis napisał: Czy oddając prawa do gracza wybranego w drafcie jego cap hołd wlicza się do wartości umów oddanych? Nie liczy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi