LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 powodzenia, Żeby nie było, mi Lavine "gra" z twoim pomysłem w Denver. Ale nie gra mi przywoływanie przykładu Rose'a. no nie moja wina, dla mnie akurat ciężko o lepszy przykład, zwłaszcza, że obaj gracze mieli mega red flagi spowodowane urazami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 https://twitter.com/wojespn/status/1075440960002232320?s=19 pechowy ten grudzień dla naszych Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) https://twitter.com/wojespn/status/1075440960002232320?s=19 pechowy ten grudzień dla naszych Spurs Kungfubestia chyba się pospieszył z tym Conleyem, tutaj widziałbym win-win trade. Ale faktycznie, powoli się Spurs robią Bulls Zachodu. Edytowane 19 Grudnia 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ze względu na kolejne dwa miesiące rekonwalescencji Gorana Dragica Spurs gotowi są do rozmów w sprawie umożliwienia jego spokojniejszej rekonwalescencji. GM spurs gotowy do rozmów z zespołami które nie planują walki o PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Ignazz doatal zawieszenie na forum za reakcje na kontuzje Dragicia ( nie wiem o co chodzi dokladnie) - przekazuje tylko o co mnie prosil. Dodal tez, ze ma go dosc (Matka, nie Dragicia) i rozwaza opuszczenie forum EDIT: Ignazz byl wczesniej ostrzegany za jednozdaniowce, niemniej czuje zal do Moda. btw. Moze LAF nie odszedl z forum tylko zostal zaiweszony ze te Nieeeeeeeee(eee) po wymianie Paula Edytowane 19 Grudnia 2018 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ignazz doatal zawieszenie na forum za reakcje na kontuzje Dragicia ( nie wiem o co chodzi dokladnie) - przekazuje tylko o co mnie prosil. Dodal tez, ze ma go dosc (Matka, nie Dragicia) i rozwaza opuszczenie forum EDIT: Ignazz byl wczesniej ostrzegany za jednozdaniowce, niemniej czuje zal do Moda. btw. Moze LAF nie odszedl z forum tylko zostal zaiweszony ze te Nieeeeeeeee(eee) po wymianie Paula Po 1: Co ku*** ? Po 2: To zaraz pewnie ja polece z moimi jednozdaniowcami. Serio komuś przeszkadzają jednozdaniowce ale trolle to już nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Ignazz doatal zawieszenie na forum za reakcje na kontuzje Dragicia ( nie wiem o co chodzi dokladnie) - przekazuje tylko o co mnie prosil. Dodal tez, ze ma go dosc (Matka, nie Dragicia) i rozwaza opuszczenie forum EDIT: Ignazz byl wczesniej ostrzegany za jednozdaniowce, niemniej czuje zal do Moda. btw. Moze LAF nie odszedl z forum tylko zostal zaiweszony ze te Nieeeeeeeee(eee) po wymianie Paula Na czym w ogóle polega problem z jednozdaniowcami? Po ostatnim pijackim weekendowym poscie Januarego i po tym co odwalił DaFlouuu jakis czas temu w pamietny wieczor myslalem ze juz sie nie da zostac zawieszonym. Juz naprawde niewielu nas tu zostalo na forum wiec powinnismy sie jakos trzymac razem. Ja przez te lata tutaj nawet nigdy nie dostalem punktu ostrzezenia a niektorzy dostaja tyle ostrzezen i zawieszen, nie rozumiem tego Edytowane 19 Grudnia 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ja wtedy na 1 dzień też poleciałem 1 dzien to Ty musiales dochodzic do siebie chyba:) Przeciez tego posta nawet nikt nie usunal:) ale i tak Cie lagodnie potraktowali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zawieszanie Ignazz za reakcję na kolejna kontuzję w jego teamie jest nie fair. Widzę, że dyrektywy kancelarii IV Rzeszy Unii Europejskiej dotknęły już nawet naszego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Prosił mnie, żebym napisał, co sądzi o tak reżimowym podejściu Matka, Sam mógł napisać, bo na prośbę po chwili go odblokowałem dawno temu. Równo godzinę przed Twoim wpisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ja dostałem o 21.30 informacje od Ignazza o całym zamieszaniu. Zaniepokoiło ostatnie zdanie "więc odchodzę niestety z forum", mam nadzieję że tak się nie stanie i zostanie z nami bo wiele czasu poświęcił na swój team i jest bardzo aktywnym i lubianym GMem. #TeamIgnazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Sam mógł napisać, bo na prośbę po chwili go odblokowałem dawno temu. Równo godzinę przed Twoim wpisem. Mi napisał coś zupełnie innego. Ale pomyśl Matek, czy blokowanie długoletnich forumowiczów, jak nikogo nie obrażają i nie robią nic złego ma sens. Przypuszczam, że gdybym był na miejscu Ignazza też bym się wpienił. Niektóre tematy na forum żyją tylko dzięki pojedynczym userom. Sporo z nas włożyło w to forum sporo serca, pracy i pasji. Na co reakcja (w tym przypadku Twoja) jest radykalna. Dla mnie to takie piłowanie gałęzi na której się siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 #Murem#za#Ignazzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Mi napisał coś zupełnie innego. W każdej chwili możesz wejść w jego profil i sprawdzić. Nie będę oceniał, czyja reakcja tutaj była radykalna, ale chyba to widać. Ostrzegał go też Ely. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Przed chwilą Ignazz mi napisał, że nadal jest zablokowany, więc nie wiem jak blokada działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 W każdej chwili możesz wejść w jego profil i sprawdzić. Nie będę oceniał, czyja reakcja tutaj była radykalna, ale chyba to widać. Ostrzegał go też Ely. Jezeli problemem jest nabijanie licznika postów, to może rozwiązaniem byłaby taka zmiana by naliczalo tylko posty z działu Nba a nie z naszego działu.Ja przykładowo nie zasługuję na ten tysiąc czy ile tam mam, bo w dziale nba popełniłem ich parenascie a merytorycznych to pewnie okrągłe zero. Może być nawet wstecz. Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Mi ilość postów nie robi żadnej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Przed chwilą Ignazz mi napisał, że nadal jest zablokowany, więc nie wiem jak blokada działa.. Tak: A z prośbą o wyłączenie tego działu z licznika pisał jeden z ważnych uczestników zabawy, ale Borysa nie było w międzyczasie jeszcze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 To jak możesz Matek napisz o tym Borysowi, bo my tu siłą rzeczy jak rozmawiamy, mamy czasami sporo jednozdaniówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Przekazałem to Borysowi, zobaczymy, sam nie wychodziłem z żadną inicjatywą bo chyba pierwszy raz jestem dziś w tym dziale i nie wiem co tutaj się dzieje, nie moja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi