ignazz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Świetna noc Walla Irvinga Colluma Younga Dinwindda Wrócił Dipo. Ps. Nie mam żadnego wiec gratuluje. Nie wiem czemu jak widzę ze Clarkson zagrał dobrze to myśle o Januarym )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Nie wiem czemu jak widzę ze Clarkson zagrał dobrze to myśle o Januarym )) Jak kryje cię THJ przez większość spotkania, to nic dziwnego, że dobrze wyglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 pogłoski o jakiś wielkich problemach z rotacją Nuggets są głęboko przesadzone, Grant pobiega sobie o 6-8 minut więcej, a LaVinowi i tak nikt piłki w 2nd unicie nie dałby rady zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 pogłoski o jakiś wielkich problemach z rotacją Nuggets są głęboko przesadzone, Grant pobiega sobie o 6-8 minut więcej, a LaVinowi i tak nikt piłki w 2nd unicie nie dałby rady zabrać Tym bardziej ze nie masz Millsapa który leczy kontuzje. Masz KP. Wait )) Na starcie sezonu masz 11 nazwisk wpisanych plus KP. NENE tez dopiero wrócił. Minus Harris. Nie masz lekko. Ja zacząłem sezon z urazem Lee i Carrolla. Potem wrócił Carroll doszedł uraz Dragica Wrócił Dragic doszła kontuzja Millsapa Wrócił Lee. U Ciebie Iggy miał latać wszystko a gra koszmarny sezon. 46/33/62 w skuteczności i rekordowo niski box Ingles tez nie błyszczy. 66 z FT daje tez w kość. Hack a Denver może być. Bardzo lubię ten skład ale wielu w lato ogłosiło Ciebie potęga i trafił sie niesamowity pech. Tu bardzo dobre ruchy zrobiłeś i mi się podoba balans ekipy ale problemy są i wrzucenie Grantem tu nie może zamydlić oczu Plus payton wypadł na dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) To się wychyliłes teraz. Na moje masz najbardziej pechowy skład obecnie. U mnie to chociaż zmianowe urazy U ciebie masowo pogłoski o jakiś wielkich problemach z rotacją Nuggets są głęboko przesadzone, Grant pobiega sobie o 6-8 minut więcej, a LaVinowi i tak nikt piłki w 2nd unicie nie dałby rady zabraćMalik super strzał ale on gra 19 minut i nie wiadomo jak by od razu więcej minut od pierwszego meczu przeżył Nene tez dopiero 5 spotkań i 14 minut Myślałem ze mam gimnastykę w minutach przez kontuzje ale u Ciebie to jest mocna sprawa Granta lubię ale 4,8 zbiórki nie leczy Ciebie Edytowane 13 Grudnia 2018 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jak kryje cię THJ przez większość spotkania, to nic dziwnego, że dobrze wyglądasz Prosze zweryfikowac swoje opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jokic lider tez ma słabszy 9,8 sezon od 3 lat. Ekipa nie zbiera na moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Kyle 14 spotkań i 7 minut zbiórka 2,8. Rekordowo nisko w karierze. Kto deskę trzyma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Czyżbyśmy mieli deal na linii Wolves-Hawks ;> ? na szczescie Emes nie wykorzystal mojego sranu gdy poldarmo oddawalem Jordana ! Ten wciaz dostepny w wymianach choc tylko przy ciekawej ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ja tu tylko mowie, ze skoro THJ kryl Clarksona przez wiekszosc spotkania (jak twierdzi ozzy), a ten zdobyl na nim tylko 8 z 28 pkt (a tylko 2 akcje byly wtopa samego THJ imo), to Hardaway zrobil freakin dobra robote. I zeby nie bylo, nie twierdze, ze Timi jest dobrym obronca, po prostu teza ozziego jest zupelnie nietrafiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 FLUBER NAPISZ COŚ O ZWIĘKSZANIU MPG GRANTA Grant gra 30mpg w rl nba wiec jak tylko lbs zwiekszy mu minuty o 25 procent jak Ty favorsowi czyli do 38 minut na mecz to obiecuje ze go skrytykuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Grant gra 30mpg w rl nba wiec jak tylko lbs zwiekszy mu minuty o 25 procent jak Ty favorsowi czyli do 38 minut na mecz to obiecuje ze go skrytykuje:) aż zadrżałem ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 aż zadrżałem ale o co chodzi? O to że January narzeka na zbyt wiele atencji z mohej strony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Rozumiem pretensje jak ktoś ma grać po 40mpg z powiedzmy 32mpg. No to jest problem. Ale 30-32 dla Favorsa ma być problemem? No już bez żartów, wg Twoich wycen, to musielibyśmy powielać błędy z RL NBA by się dostosowywać (ograniczanie minut niektórym, zwiększanie innym), a nie poprawiać swoje teamy. Jak ostatnio favors gral 30mpg to opuscil 20 meczow i ogolnie to czesto mial klopoty zdrowotne wiec w sumie to nie wiadomo ale 30 minut to rzeczywiscie nie jest jakas ogromna ilosc. Co do ocen zauwazylem ze dominuje u nas takie podejscie ze jak druzyna w rl nba jest dobra to wszyscy jej gracze sa dobrzy. A jak slaba to prawie wszyscy slabi. Lowry zajebisty, leonard genialny, green wspanialy, ibaka all star, siakam future goat, valanciunas swietny itd. Trener ich tylko inaczej poukladal a tak naprawde to ci sami gracze. Troche przeginany z on/offami i innymi statami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 bazuję na tym co widzę w tabeli Nikola Jokić GRA!!!! REEEELACJAAAAAAAAA Andre Iguodala SŁABO Gary Harris - 6 Eric Bledsoe GRA!!!! Zach LaVine GRA!!! Joe Ingles SŁABIEJ Jerami Grant MAŁO ale ok Kristaps Porzingis WCALE Kyle O'Quinn 100 MINUT Malik Beasley SUPER Elfrid Payton WCALE Nene Hilario 74 MINUTY ja to się Granta nie czepiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 bazuję na tym co widzę w tabeli Nikola Jokić GRA!!!! REEEELACJAAAAAAAAA Andre Iguodala SŁABO Gary Harris - 6 Eric Bledsoe GRA!!!! Zach LaVine GRA!!! Joe Ingles SŁABIEJ Jerami Grant MAŁO ale ok Kristaps Porzingis WCALE Kyle O'Quinn 100 MINUT Malik Beasley SUPER Elfrid Payton WCALE Nene Hilario 74 MINUTY słabe to, rozczarowałeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ja tu tylko mowie, ze skoro THJ kryl Clarksona przez wiekszosc spotkania (jak twierdzi ozzy), a ten zdobyl na nim tylko 8 z 28 pkt (a tylko 2 akcje byly wtopa samego THJ imo), to Hardaway zrobil freakin dobra robote. I zeby nie bylo, nie twierdze, ze Timi jest dobrym obronca, po prostu teza ozziego jest zupelnie nietrafiona Widocznie musiałem kilka razy dostać z jego cegieł w głowę dlatego się pomyliłem Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Patrząc na wzmożoną aktywność GSW na rynku transferowym, czuć strach ulatniający się z majt Tomka na widok konkurencji. Jestem zażenowany Clippersowym poziomem naszego Adriana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Bardzo niemiły wpis. Dziennikarz powinien być chociaż udawanym neutralnym a ten wpis był obraźliwy. Nie widzę aby Woj w realu cisnął gsw GM by go odciął od gwiazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Jestem zażenowany Clippersowym poziomem naszego Adriana. mam nadzieje ze to raz na zawsze utnie spekulacje jakobym to ja maczal w tym palce. Wojnar lodaj sie do dymisji, nadszedl czas Zdzislawa Ptaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi