MarcusCamby Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Do kogo wysyłamy oferty kontraktów? julekstep, już z Nim gadałem. Ale to chyba od jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 dobra wróciłem z urlopu co Panowie muszę ogarnąć na szybko by nic mi nie uciekło? I jeszcze pytanko kto wygrał finał? bo nie widzę wyniku nigdzie a temat o finale zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 dobra wróciłem z urlopu co Panowie muszę ogarnąć na szybko by nic mi nie uciekło? I jeszcze pytanko kto wygrał finał? bo nie widzę wyniku nigdzie a temat o finale zamknięty 4-3 Warriors niestety:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 4-3 Warriors niestety:) Kurde a miałeś mój głos Gdzie to ogłoszone jest? Bo przydałoby się by było to bardziej transparentne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jeżeli ktoś chce zrobić extension to od kiedy mozna to robic i do kiedy ewentualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jeżeli ktoś chce zrobić extension to od kiedy mozna to robic i do kiedy ewentualnie? Poczytaj regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Poczytaj regulamin.O, jest, dziwne bo jak zaczynalem grę to nie widziałem tego zapisu. Na przyszlość będzie miło jak rada będzie wrzucać info do którego punktu regulaminu zajrzeć zeby znalezc odpowiedz na swoje pytanie. Nie każdy zna nazwe wszystkich rozdzialow regulaminu na pamiec Chociaz i tak nie do konca wiem. Extension liczy sie jako jedna z 4 ofert w turze? Edytowane 2 Lipca 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Poczytaj regulamin. Aaaa, i jeszcze jedna prośba. Zamiast wyskakiwać z takim słabym pyskowaniem do GM-a, jak o coś zapyta, to polecam zarówno tobie,jak i radzie rozważyć informowanie w wiadomości zbiorczej o tym, że został edytowany regulamin ( z tego, co widzą w piątek) i w jakich punktach, bo nie gracie w to sami, a ja nie mam ochoty, codziennie wchodzić do regulaminu i bawić się w "znajdź różnice" Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) O, jest, dziwne bo jak zaczynalem grę to nie widziałem tego zapisu. Na przyszlość będzie miło jak rada będzie wrzucać info do którego punktu regulaminu zajrzeć zeby znalezc odpowiedz na swoje pytanie. Nie każdy zna nazwe wszystkich rozdzialow regulaminu na pamiec Chociaz i tak nie do konca wiem. Extension liczy sie jako jedna z 4 ofert w turze? Nie liczy się. Była informacja o zmianie na forum. Ten regulamin nie jest długi, a w razie czego ctrl+f potrafi zdziałać cuda ;] I to w żadnym wypadku nie jest pyskowanie, tylko polecam najpierw sprawdzić regulamin w razie jakichś wątpliwości, bo po to on został stworzony. Edytowane 2 Lipca 2018 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Nie liczy się. Była informacja o zmianie na forum. Ten regulamin nie jest długi, a w razie czego ctrl+f potrafi zdziałać cuda ;] W końcu jakaś dobra wiadomość Gdzie była? Ja ją kompletnie przegapiłem. Na priv przyszło info o July Moratorium, o wysyłaniu ofert do julka, o szablonie składania ofert, o terminarzu całego FA i z tymi rzeczami się zapoznałem:) I uwierz, że na smartfonie jest baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo długi i brakuje klawisza ctrl:) I to w żadnym wypadku nie jest pyskowanie, tylko polecam najpierw sprawdzić regulamin w razie jakichś wątpliwości, bo po to on został stworzony. To dobrze, bo zabrzmiało trochę jak "poczytaj słownik":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Adrian WojnarowskiKonto zweryfikowane @wojespn 46 sek.46 sekund temuWięcej Source: Rajon Rondo agrees to deal with Lakers.to zobaczymy czy fluber mial racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 xD o tym dałem pierwsze zdanie właśnie. Dobrze, że to olalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 xD o tym dałem pierwsze zdanie właśnie. Dobrze, że to olalem. Wykpiłeś się brakiem czasu by teraz bawić się w podcasty. Życzymy powodzenia i nie cwaniakuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Wykpiłeś się brakiem czasu by teraz bawić się w podcasty. Życzymy powodzenia i nie cwaniakuj Podcasty nic nie miały, wyszly już po, dosyć nagle. Nie wiem na ile je będę kontynuował po wakacjach, bo nie wiem ile czasu znajdę na ogladanie NBA. Faktorem był brak chęci na pościęcanie ograniczonego czasu prywatnego na coś co moim zdaniem w złym kierunku idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 na coś co moim zdaniem w złym kierunku idzie. Tak z ciekawości - możesz rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Tak z ciekawości - możesz rozwinąć? Wolałbym nie, bo pare osób by się na mnie mogło obrazić, a to nic osobistego i nie chciałbym sobie niepotrzebnie wrogów robić. Jest nowy GM Bulls, ktory się stara i jak ma pytania to do mnie śmiało pisze, więc nie ma co drążyć tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Wolałbym nie, bo pare osób by się na mnie mogło obrazić, a to nic osobistego i nie chciałbym sobie niepotrzebnie wrogów robić. Jest nowy GM Bulls, ktory się stara i jak ma pytania to do mnie śmiało pisze, więc nie ma co drążyć tematu Szanuję Cię, ale takie wstawki bez rozwinięcia nic nie wnoszą a tylko wprowadzają jakieś dziwne napięcie, szukanie sensacji. Albo napisz konkretnie o co Ci chodzi, albo przykro mi, nie obraz się, ale zamilcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Czy można przenieść klub do innego miasta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Czy można przenieść klub do innego miasta? Można złożyć wniosek do rady, która następnie przeanalizuje rynek oraz po otrzymaniu ofert z poszczególnych miast, przedstawi je Tobie. PS Sources mówią, że w grę wchodzi np stolica dość dużego stanu w płn-wsch części US. Edytowane 4 Lipca 2018 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Relokowanie teamów to chyba bardziej w gestii ownera a nie GMa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi