Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Jak ktoś chce ryzykować to jego prawo. Jutro zaczyna się draft, ciekawe jak to będzie Mam nadzieję, że maruderzy nie zepsują zabawy. Może ktoś założy temat draft - komentarze? Pierwsze powinny pójść szybko, jeżeli będzie tak jak się spodziewamy. Prośba do ewentualnych zainteresowanych do handlu by byli w pogotowiu, bo może być potrzebna szybka reakcja Ja poluję na jeszcze jednego gracza w rangu 6-12 w razie czego jestem skłonny przepłacic Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Inaczej niż przeplacenie to nie wyciagniesz bo wszyscy trzymają swoich krótko Niedługo będę się zabierał za fa i mimo sporego stażu w oglądaniu nba to nigdy się nie interesowałem slalary więc będę potrzebował pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Source twierdzą że ten człowiek razem z rodziną byl w Disneylandzie i zachaczyl o Amway Center. Czy był tylko tam przypadkiem? Stay tuned.... http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/12/28/18/2F9FFB5A00000578-3376521-image-m-43_1451325621403.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Source twierdzą że ten człowiek razem z rodziną byl w Disneylandzie i zachaczyl o Amway Center. Czy był tylko tam przypadkiem? Stay tuned.... http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/12/28/18/2F9FFB5A00000578-3376521-image-m-43_1451325621403.jpg już zdementowane zapraszam do tematu transferów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 A tam też mogę wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Podejmę jeszcze dziś decyzję do Harrisa i Dunleavyego i edytuję post w FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Mam pytanie odnośnie Pekovica, spada mi jego kontrakt po Fa tak? Czy wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Mam pytanie odnośnie Pekovica, spada mi jego kontrakt po Fa tak? Czy wcześniej? Kwestia umowna. Masz prawo go wywalić rok po jego ostatnim meczu (a to dawno minęlo chyba). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Mozesz go chyba juz wywalic, ale najlepiej to zrob przed fa lub pierwszego dnia bys mial kase na wolnych agentow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Mam pytanie.Czy po przyjściu do mnie kontrakt T.Johnsona to dalej te+/- 5 mln w przyszlym sezonie, czy po transferze ten kontrakt się jakoś wyrównuje na następne 3 lata(w 2 i 3 roku ma po 19 mln)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 tak dobrze nie ma, w roku 2 i 3 jest 19 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Sezon 2017/2018 jeszcze w salary ma 5 baniek, w kolejnych po 19. Rozłożenie kontraktu zostaje takie samo. no dokładnie tak - kontrakt się nie zmienia i jest cały czas 5/5/19/19 - to chyba ostatni taki kontrakt w NBA bo nowe CBA zmienia arenasy i drużyna matc***ąca może sobie rozłożyć na równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 A możemy oferować spadające kobtrakty? Typu najwyższy na b początek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 no jasne, tylko trzeba pamiętać o maksymalnych podwyżkach - od tego roku są zwiększone do 8% dla full i early birdów a do 5% dla reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Do kiedy muszę się rozliczyć ze wszystkimi przed FA? Do 30.06 włącznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Kto ma 47 pick, niech się zgłosi ? Bo nie wiem czy ok jest. Ten pick idzie do Atlanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Sry myslalem, ze to moj 2rundowy pick, ktory na mocy paktu powinien isc do Memphis albo Atlanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 jak by ktos miał chwile to niech rzuci okiem czy dobrze wpisałem swoich ziomków w FA Noel oczywiscie chcę podpisać w to FA, bo brakuje mi centrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Noel oczywiscie chcę podpisać w to FA, bo brakuje mi centrów już nie mogę się doczekać aż mu złożę maks ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 już nie mogę się doczekać aż mu złożę maks ofertę stracisz tylko slot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi