karpik Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Deal NYK SAC DEN nie przechodzi. Knicks nie moga przyjac Hernangomeza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Deal NYK SAC DEN nie przechodzi. Knicks nie moga przyjac Hernangomeza. czemu? przecież to Juancho idzie nie Willy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 lel, Bogdanovic to ciotka ;p Dla Ciebie każdy z Kings to ciotka. Nawet wielki Buddy Hield Ale w przyszłym sezonie Kings będą rozkurwiać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Deal NYK SAC DEN nie przechodzi. Knicks nie moga przyjac Hernangomeza. to nie ten Hernangomez ale zanim deal przejdzie, to i tak chyba NYK muszą podjąć opcję Zazy, bo bez tego ma niegwarantowany kontrakt, a nimi nie handlujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Karpiu chyba koniecznie chce, bym mu znowu wkleił scenę z filmu "Chłopaki nie płaczą" "Karpiu, to nie ta sprawa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ostatnio te wymiany mi sie wszystkie merdaja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ostatnio te wymiany mi sie wszystkie merdaja ;] https://youtu.be/OO-ZTLfXU6o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ostatnio te wymiany mi sie wszystkie merdaja ;] Alec Burks myli się z Trey Burke, a Willy Hermangomez z Juancho. Rośnie mocna konkurencja dla Szaranowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 (edytowane) lel, Bogdanovic to ciotka ;p Panie c***a sie znasz Edytowane 13 Czerwca 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 To ja mogę w końcu ogłosić wymianę z moim pickiem, czy nie mogę, skoro pick 18 mógł zmienić właściciela już 2 razy, chociaż CM nie ma picku w 1 rundzie 2019?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Panie ch**a sie znasz Thompson > Bogdanović Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Cavaliers nie zamierzaja kisić picku w drafcie jak rl cavs i dokładają 3 gwiazdę do kevina love i cj mccolluma w celu zatrzymania lebrona w cleveland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 To teraz chyba Cavs zmieniają taktykę,albo Jordan uczy się rzucać i trafiać trójki A tak na serio to niezły deal dla obydwu stron z lekkim wskazaniem na Clippers, którzy osiągnęli co chcieli zrzucając Jordana i lapiac przy tym 1sta. Cavs ryzykują, ale dostają świetne mięso pod kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Ciekawe czy shevcu wie w jaką pułapkę powoli wpada ;-) Liczę że zalapę się na te minusowe 10% ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 To teraz chyba Cavs zmieniają taktykę,albo Jordan uczy się rzucać i trafiać trójki A tak na serio to niezły deal dla obydwu stron z lekkim wskazaniem na Clippers, którzy osiągnęli co chcieli zrzucając Jordana i lapiac przy tym 1sta. Cavs ryzykują, ale dostają świetne mięso pod kosz. Taktykę ustala trener;) ale juz nikt mi nie zarzuci brak rim protection i mięsa pod koszem:) Deal na plus dla obu stron. Zamieniłem dienga na jordana za wcale nie tak wysoką cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Fluber grubaśny deal. Było wiele dyskusji o supportach LBJ, czy w końcu James nie ma wszystkiego co mu potrzebne. Rozciagajacy gre Love, drugi kozlujacy CJ, bestia na deskach w postaci DAJa, jeszcze trojkowicze na lawke i bedzie mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 DAJ poszedł, Griffin poszedł, a wielki CP3 ciągle na trading blocku. To jest ironia losu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Jeszcze tylko paul ucieknie z clippers i nie wiem czy się nie pospieszylismy z tym głosowaniem nad po melo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Melo i tak by wzial kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 DAJ poszedł, Griffin poszedł, a wielki CP3 ciągle na trading blocku. To jest ironia losu Ladny ruch pod zatrzymanie davisa. Co do paula to podobno january tworzy jakis superteam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi