Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Tecu teoretycznie do niedzieli jeszcze mam czas zeby zjechac w dol :tongue: Faktycznie w takim wypadku latwiej pozbyc sie Stuckeya i Brewera niż Leuera... No mniejsza mam już obmyślony plan B, a w miedzyczasie:

ktoś nie chce leuera czasem?? ;]

Edit:

Miałem na myśli dzięki Tobie w pierwszym zdaniu Wiec dobrze ze to poruszyłeś bo bym się wkurzył jakbym wygrał i teague i kogoś ...

Spoko, nie chciałem żeby wyszło, że to jakoś przeciwko Tobie zrobiłem. Pogadaj z januarym, może odkręcicie deal w końcu to Silver to chyba może ;) Brewer nie przeszedł medicali czy cuś ;)

Masz czas, pokombinuj w razie czego pytaj się mądrzejszych ode mnie.

I przepraszam za off topic - nie ten dział w sumie.

Spoko, nie chciałem żeby wyszło, że to jakoś przeciwko Tobie zrobiłem. Pogadaj z januarym, może odkręcicie deal w końcu to Silver to chyba może ;) Brewer nie przeszedł medicali czy cuś ;)

Masz czas, pokombinuj w razie czego pytaj się mądrzejszych ode mnie.

I przepraszam za off topic - nie ten dział w sumie.

Teoretycznie nieznajomość prawa szkodzi, ale istnieje też czynnik ludzki, dlatego jeśli obie strony wyraziłyby na to zgodę - jestem za. 

Dużo osób wciąż musi się edukować w tej grze(w tym i ja), dlatego w pewnych przypadkach zasadnym byłoby umożliwienie cofnięcia decyzji. 

Edytowane przez człowiek...morza

Następnym razem zaryzykuj i napisz do kogoś, kto się nie zna i zagłosował na Haywarda w Utah. ;)

Jesli nie jesteś pewny to dopytaj, albo napisz na PW. Najlepiej do Januarego, bo inni nie powinni się wtrącać, ale pewnie Camby lub Hurd nie odmówiliby pomocy.

Możesz też zapytać naszego nowego GM Portland, że ja też (chyba) całkiem sprawnie i prosto, a jednoczesnie wyczerpująco, potrafię niektóre problematyczne kwestie wyjaśnić.

Ja chciałem to zrobić, ale akurat nie byłem w domu i odłożyłem na później. Zapomniałem, a potem zobaczyłem Twój post to się już nie wtrącałem w starą sprawę. 

Potwierdzam. Jeżeli ktoś coś mało kojarzy to lepiej porozmawiać z kimś kto ogarnia niż samemu się wkopać. 

Grrrubaśny ten deal Bux-Suns, walka o Redicka z Milwaukee mnie teraz czeka....

Suns bardzo wierzą w typa po  2 ACL.

złożyłem już kozła w ofierze i odprawiłem krwawy rytuał za kolana Jabariego

przed kontuzją nakurwiał ASG level - ogólnie lepszej szansy na superstara mogę nie mieć a kosztuje mnie to tylko cap space którego mam dużo

taki los na loterii, kto nie ryzykuje ten się nie bawi ;)

kongijski Ben Wallace

idę szykować pozew o obrazę uczuć religijnych ew. jakąś ekipę z przedmieść Detroit żeby CI nalot na chatę za takie herezje zrobili

DET out: Lauri Markkanen

DET in: C.J. McCollum

CHI out: C.J. McCollum

CHI in: Lauri Markkanen

matko bosko nawet Garpax by czegoś takiego nie zrobił

Timi Hardaway - rozeznaj rynek następnym razem bo za CJa możesz spokojnie dostać dwa, trzy razy lepszą ofertę niż to

Tak na marginesie, ten Jabari to już jest out of career, że nic się nie dało za niego wyciągnąć?

Jak wróci to będzie nakurwiał.

No pisałem, że Jabari jest do oddania, ale oferty się nie pojawiały niestety, czasem w niektórych rozmowach pojawiał się jego temat, ale nic ciekawego nikt nie oferował.

Jabari jeśli wróci to nie wiadomo czy po tych kontuzjach będzie grał tak jak wcześniej, szansę oceniam 50/50.

Z Jabarim miałem też ten problem, że jak już mogę teraz napisać moim planem jest atak na FA za rok i pewnie i tak bym rezygnował z praw do Parkera.