ozzy110 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 12 minut temu, Eld napisał: Portland i tak zrzuca wszystkie cap holdy więc nawet szkoda Twojego czasu. Poczekam. Innym się bardziej śpieszy niż mnie. Co nie zmienia faktu, że zachęcam wszystkich którzy mają zamiar zrzucać cap holdy do robienia tego. Wprowadzę to jak Ozzy da mi zielone światło. Bardziej chodzi tu o same wyjątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 3 minuty temu, ozzy110 napisał: Bardziej chodzi tu o same wyjątki Full MLE i Bi-Annual których zapewne nawet nie mogą wykorzystać na ten moment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 7 minut temu, fluber napisał: WIzards nie zrobili play-offs mając przy Fourniera z Hardenem i Capelą, więc nie za bardzo wiem na jakiej podstawie wyciągasz wniosek, że Fournier z Murrayem i Wigginsem mieliby tu coś zdziałać. I to już nawet nie chodzi o mnie, bo przy Westbrooku nie jestem absolutnie żadnym pewniakiem do play-offs ( chociaż wciąż z dwoma all-starami i graczem, który był w najlepszej piątce bańki mam dużo więcej argumentów od Ciebie), po prostu Wschód jest przejebanie mocny tutaj. z Hardenem i Capelą i w zasadzie niczym więcej. U mnie będzie z Jamalem, Wigginsem, Woodem, Millsapem i WCJ. 2<5 - proste A tak serio, to liczę na rozwój WCJ/Wooda i że Wiggins zostanie w GSW i go tam ogarną defensywnie - to już wystarczy na porządną walkę o te PO. Już zaczynacie zapominać jak Murray potrafi grać, poczekajcie przynajmniej aż podpisze tego maxa z umniejszaniem jego umiejetności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 3 minuty temu, eMeS napisał: z Hardenem i Capelą i w zasadzie niczym więcej. U mnie będzie z Jamalem, Wigginsem, Woodem, Millsapem i WCJ. 2<5 - proste A tak serio, to liczę na rozwój WCJ/Wooda i że Wiggins zostanie w GSW i go tam ogarną defensywnie - to już wystarczy na porządną walkę o te PO. Już zaczynacie zapominać jak Murray potrafi grać, poczekajcie przynajmniej aż podpisze tego maxa z umniejszaniem jego umiejetności Obrona na obwodzie wygląda miernie by nie powiedzieć kiepsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 1 minutę temu, kolader napisał: Obrona na obwodzie wygląda miernie by nie powiedzieć kiepsko Jak będzie wyglądać to zobaczymy w trakcie sezonu ; ) Murray btw w tym sezonie wcale nie wyglądał źle w D w RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Też bym na miejscu Celtics i Pacers odpuścił jeden sezon... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Tego George'a z Adamsem to ja chętnie przyjmę ;) @Principe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Teraz, ozzy110 napisał: Tego George'a z Adamsem to ja chętnie przyjmę @Principe George to jest już w Minnesocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Teraz, Sylvinho. napisał: George to jest już w Minnesocie Rzeczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 31 minut temu, eMeS napisał: Jak będzie wyglądać to zobaczymy w trakcie sezonu ; ) Murray btw w tym sezonie wcale nie wyglądał źle w D w RS Murray co roku robi postępy w D, a w ostatnim sezonie było to szczególnie widoczne, bo go bardzo zabolało ambicjonalnie jak Hood go w serii z Blazers przestawiał. Tak jak w Playoffs grać nie będzie regularnie oczywiście, ale o jego rozwój powinieneś być spokojny, Jamal co roku jest tylko lepszy i ma jakąś chora etykę pracę, lecz chora w te stronę czasem zbyt dużej ambicji, dodatkowo też ogromnej presji że strony ojca. Ja tam się boje tylko o jego zdrowie, bo on cała dotychczasową karierę co jakiś czas z mniejszym lub większym bólem i póki ma siłę chodzić to jest na parkiecie. Obawiam się, że to kiedyś zaboli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 2 minuty temu, january napisał: Dla odmiany fajny deal Atlanty po Noela. Magic za to dalej grubo balansują z finansami, chyba tu i tak stretche pójdą. Mmm, ale będzie fajny streczyk Townsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Hornets nie mieli przypadkiem dostać picku za Howarda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Hornets nie mieli przypadkiem dostać picku za Howarda? A #25 to za co dostali? Za 1,5 mln? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Co na to @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 13 minut temu, Qcin_69 napisał: A #25 to za co dostali? Za 1,5 mln? Nie widzę by było wpisane. 11 minut temu, Lucas napisał: Co na to @MarcusCamby Musiałby @fluber srogo posmarować pickami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie widzę by było wpisane. Musiałby @fluber srogo posmarować pickami W takich momentach brakuje mi reakcji zabranej przez Borysa "ha ha". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie widzę by było wpisane. Musiałby @fluber srogo posmarować pickami Miałeś w dealu w dzień draftu- w tym z Whitem zdaje sie, Fluber sam wybierał przecież grajka z 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Miałeś w dealu w dzień draftu- w tym z Whitem zdaje sie, Fluber sam wybierał przecież grajka z 25 Właśnie dlatego to rozbijanie dealów to kretynizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 @MMM2121 Nie można nic nie oddac w wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) 3 minuty temu, fluber napisał: @MMM2121 Nie można nic nie oddac w wymianie. Dzięki za uwagę, dogramy to, bo tam sroga zajeba poszła z mojej strony i nie wrzuciłem Dienga xd Edytowane 18 Listopada 2020 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi