Skocz do zawartości

beGM: Wymiany - komentarze

karpik

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, Eld napisał:

Portland i tak zrzuca wszystkie cap holdy więc nawet szkoda Twojego czasu.

Poczekam. Innym się bardziej śpieszy niż mnie. 

Co nie zmienia faktu, że zachęcam wszystkich którzy mają zamiar zrzucać cap holdy do robienia tego. Wprowadzę to jak Ozzy da mi zielone światło.

Bardziej chodzi tu o same wyjątki ;)

7 minut temu, fluber napisał:

WIzards nie zrobili play-offs mając przy Fourniera z Hardenem i Capelą, więc nie za bardzo wiem na jakiej podstawie wyciągasz wniosek, że Fournier z Murrayem i Wigginsem mieliby tu coś zdziałać. I to już nawet nie chodzi o mnie, bo przy Westbrooku nie jestem absolutnie żadnym pewniakiem do play-offs ( chociaż wciąż z dwoma all-starami i graczem, który był w najlepszej piątce bańki mam dużo więcej argumentów od Ciebie), po prostu Wschód jest przejebanie mocny tutaj.

z Hardenem i Capelą i w zasadzie niczym więcej. U mnie będzie z Jamalem, Wigginsem, Woodem, Millsapem i WCJ. 2<5 - proste :P

A tak serio, to liczę na rozwój WCJ/Wooda i że Wiggins zostanie w GSW i go tam ogarną defensywnie - to już wystarczy na porządną walkę o te PO. Już zaczynacie zapominać jak Murray potrafi grać, poczekajcie przynajmniej aż podpisze tego maxa z umniejszaniem jego umiejetności :P

3 minuty temu, eMeS napisał:

z Hardenem i Capelą i w zasadzie niczym więcej. U mnie będzie z Jamalem, Wigginsem, Woodem, Millsapem i WCJ. 2<5 - proste :P

A tak serio, to liczę na rozwój WCJ/Wooda i że Wiggins zostanie w GSW i go tam ogarną defensywnie - to już wystarczy na porządną walkę o te PO. Już zaczynacie zapominać jak Murray potrafi grać, poczekajcie przynajmniej aż podpisze tego maxa z umniejszaniem jego umiejetności :P

Obrona na obwodzie wygląda miernie by nie powiedzieć kiepsko

31 minut temu, eMeS napisał:

Jak będzie wyglądać to zobaczymy w trakcie sezonu ; ) Murray btw w tym sezonie wcale nie wyglądał źle w D w RS

Murray co roku robi postępy w D, a w ostatnim sezonie było to szczególnie widoczne, bo go bardzo zabolało ambicjonalnie jak Hood go w serii z Blazers przestawiał.

Tak jak w Playoffs grać nie będzie regularnie oczywiście, ale o jego rozwój powinieneś być spokojny, Jamal co roku jest tylko lepszy i ma jakąś chora etykę pracę, lecz chora w te stronę czasem zbyt dużej ambicji, dodatkowo też ogromnej presji że strony ojca.

Ja tam się boje tylko o jego zdrowie, bo on cała dotychczasową karierę co jakiś czas z mniejszym lub większym bólem i póki ma siłę chodzić to jest na parkiecie. Obawiam się, że to kiedyś zaboli.