Tecu Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 14 minut temu, człowiek...morza napisał: Nie mam żadnego parcia na trade Mitchella Robinsona, bo cenię sobie bardzo jego talent, niemniej jak ktoś ma jakieś interesujące propozycje za niego to zapraszam. Nie mam jakiś konkretnych oczekiwań. Szybko. Co takiego wywinął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: Szybko. Co takiego wywinął? nic. to bardziej badanie rynku. tym sie charakteryzuje dobry gm. uszy zawsze otwarte szeroko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: nic. to bardziej badanie rynku. tym sie charakteryzuje dobry gm. uszy zawsze otwarte szeroko Ja pi****le, niech już naprawia tego Messengera bo jak masz tutaj spamować to będzie ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: nic. to bardziej badanie rynku. tym sie charakteryzuje dobry gm. uszy zawsze otwarte szeroko Dobry GM ufa swoim graczom a nie handluje nimi na lewo i prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 2 minuty temu, Tecu napisał: Dobry GM ufa swoim graczom a nie handluje nimi na lewo i prawo sa odcienie szarosci, nie wszystko jest czarn-biale zbyt daleko wybiegles ufam swoim graczom i to nie podlega dyskusji 6 minut temu, Qcin_69 napisał: Ja pi****le, niech już naprawia tego Messengera bo jak masz tutaj spamować to będzie ciężko nie grasz w tej grze, wiec wyjazd stąd, bo nikoigo nie interesuje twoja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: sa odcienie szarosci, nie wszystko jest czarn-biale zbyt daleko wybiegles ufam swoim graczom i to nie podlega dyskusji I dlatego sprawdzasz ich wartość 2 dni po prezentacji? Dobry GM to taki, który napisze, że jest dobry i jeszcze doda, że to nie podlega dyskusji. To nie podlega dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 9 minut temu, Tecu napisał: Szybko. Co takiego wywinął? Podobno Noel > M-Rob u Thibsa i to na Nerlensa zdecydowanie postawi. Na tt ostatnio ktoś pisał, a ile w tym prawdy to zobaczymy. Bycie backupem w teamie z bottom ligi to niezbyt fajna perspektywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Podobno Noel > M-Rob u Thibsa i to na Nerlensa zdecydowanie postawi. Na tt ostatnio ktoś pisał, a ile w tym prawdy to zobaczymy. Bycie backupem w teamie z bottom ligi to niezbyt fajna perspektywa a to akurat pi****lenie bez pokrycia 7 minut temu, Tecu napisał: I dlatego sprawdzasz ich wartość 2 dni po prezentacji? Dobry GM to taki, który napisze, że jest dobry i jeszcze doda, że to nie podlega dyskusji. To nie podlega dyskusji no to widoczenie inna mamy definicje dobrego gm'a. majac na uwadze swoje czyny i sukcesy, pozostawiam innym do oceny, ktora definicja prawidlowa Edytowane 10 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: majac na uwadze swoje czyny i sukcesy, pozostawiam innym do oceny, ktora definicja prawidlowa 2 runda to nie taki wielki sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, MMM2121 napisał: 2 runda to nie taki wielki sukces polecam zapoznac sie z historia transferow. a poki co nie podskakuj, bo za krótki jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: a to akurat pi****lenie bez pokrycia To się okaże, panie wszechwiedzący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 17 minut temu, Tecu napisał: Dobry GM ufa swoim graczom a nie handluje nimi na lewo i prawo Polubił Qcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 6 minut temu, Braveheart22 napisał: Podobno Noel > M-Rob u Thibsa i to na Nerlensa zdecydowanie postawi. Na tt ostatnio ktoś pisał, a ile w tym prawdy to zobaczymy. Bycie backupem w teamie z bottom ligi to niezbyt fajna perspektywa Nie dziwota. Od dawna mówię, że ten Mitchell Robinson jest przereklamowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: polecam zapoznac sie z historia transferow. a poki co nie podskakuj, bo za krótki jesteś XD Edytowane 10 Grudnia 2020 przez MMM2121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, january napisał: Uuu to Tecu zezarl żywcem CMa w wymianie? no, ja mowilem, ze warto robic ze mna wymiany. kontrahenci wychodza korzystnie. dlatego nei wiem skad ta opinia zeby do mnie sie nie odzywac uczciwe rozmowy, rozsadne ceny. bez zlodziejstwa, bez ruchania, bez szantazowania Edytowane 10 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, january napisał: U mnie to samo, prezenty ciągle rozdaje. ty oszukujesz ludzi i wykorzystujesz ich bledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: no, ja mowilem, ze warto robic ze mna wymiany. kontrahenci wychodza korzystnie. dlatego nei wiem skad ta opinia zeby do mnie sie nie odzywac uczciwe rozmowy, rozsadne ceny. bez zlodziejstwa, bez ruchania, bez szantazowania Ja potwierdzam, Bogdan za pick Miami to bardzo fajny deal, pewnie jeden z lepszych jakie zrobiłem w tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Teraz, Lucas napisał: Ja potwierdzam, Bogdan za pick Miami to bardzo fajny deal, pewnie jeden z lepszych jakie zrobiłem w tej grze. no i ja w gruncie rzecyz tez bylem zadowolony. seth curry + pick 1-rundowy win-win Edytowane 10 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Ogólnie @człowiek...morza ma pecha coś z Bogdanoviciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Teraz, Lucas napisał: Polubił Qcin Ja zawsze ufam swoim graczom ale wiem tez ze są w lidze lepsi, młodsi, bogatsi . A mimo to, nawet Ci wymienieni wzdychają do mnie jak Telimena do Michała Zebrowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi