Alonzo Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: jaki ten deal ma sens dla Hawks? Spoku ruch Bucks. niedobrze Bardzo dobry ruch dla Bucks. Potrzebowali jakiejś strzelby na obwód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Zajebisty ruch dla Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 co to k**** emes w instytucje charytatywna sie bawi? xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: jaki ten deal ma sens dla Hawks? Spoku ruch Bucks. niedobrze Schodze z THJ w nastepnym roku, a w tym mojej sytuacji to zupelnie nie zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) 1 minutę temu, eMeS napisał: Schodze z THJ w nastepnym roku, a w tym mojej sytuacji to zupelnie nie zmienia zmienia, bo nie dostales NICZEGO za niego, a powinienes. thj na tym kontrakcie jest spoko, to jest asset, wiec albo moglbys go za rok dobrze wymienic albo co bardziej prawdopodobne, on tego PO nie wezmie Edytowane 29 Lutego 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Jak Hardaway był uznawany za nieefektywnego strzelca w Knicks i statpaddera to eMeS chciał od mnie first picka. Teraz uchodzi za całkiem legit trzecią opcje w Playoffowych Mavs i poszedł za expiringi. hmm, dziwny i słaby ruch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Jak Hardaway był uznawany za nieefektywnego strzelca w Knicks i statpaddera to eMeS chciał od mnie first picka. Teraz uchodzi za całkiem legit trzecią opcje w Playoffowych Mavs i poszedł za expiringi. hmm, dziwny i słaby ruch. ode mnie chcial bogdana bogdanovicia z assetami :)) Edytowane 29 Lutego 2020 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 5 minut temu, january napisał: ehh @Tecu... #386 Wolves-Warriors-Jazz-Sixers-Thunder-Suns Phi out: Pj Washington, Maker, K. Thomas, 2nd Tor 21, 2nd Pho (45-60) 2022 + 2 mln cash #405 Sixers-Cavaliers PHI out: J. Anderson 2nd TOR 2021 + 2nd 2025 gorszy z (PHI/CHI better i MIA/ATL worse) Ups, @Tecu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Tu 200k tam 200k i zaraz 5,8M się dozbiera. Na waciki będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Teraz, człowiek...morza napisał: zmienia, bo nie NICZEGO za niego. thj na tym kontrakcie jest spoko, to jest asset, wiec albo moglbys go za rok dobrze wymienic albo co bardziej prawdopodobne, on tego PO nie wezmie No to jak PO nie wezmie to tez za niego nic nie dostane, right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 4 minuty temu, eMeS napisał: No to jak PO nie wezmie to tez za niego nic nie dostane, right? right jest takie, ze oddales asset za frajer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Ale nie dostać nic to jest najgorszy scenariusz. Po co w takim przypadku robić wymianę która z marszu daje to nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Ja dziś w pracy jestem, także do wszystkich z którymi negocjuje. Na skrzynce zostawiajcie tylko no-brainery to klepne przed północą. Od @Eld czekam na podjęcie tematu Bagleya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ja dziś w pracy jestem, także do wszystkich z którymi negocjuje. Na skrzynce zostawiajcie tylko no-brainery to klepne przed północą. Deadline dopiero jutro 23:59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja dziś w pracy jestem, także do wszystkich z którymi negocjuje. Na skrzynce zostawiajcie tylko no-brainery to klepne przed północą. Od @Eld czekam na podjęcie tematu Bagleya. Ale podjęcie czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 1 minutę temu, january napisał: Serio xD? Kuźwa, a ja tu ogarniam na 15 PMów w pośpiechu... No wg wpisu w temacie important dates to deadline wypada 1 marca o 23:59 czyli jutro jak nic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Deadline jest do niedzieli, czyli do jutra do 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Godzinę temu, january napisał: ehh @Tecu... #386 Wolves-Warriors-Jazz-Sixers-Thunder-Suns Phi out: Pj Washington, Maker, K. Thomas, 2nd Tor 21, 2nd Pho (45-60) 2022 + 2 mln cash #405 Sixers-Cavaliers PHI out: J. Anderson 2nd TOR 2021 + 2nd 2025 gorszy z (PHI/CHI better i MIA/ATL worse) Dzięki za zwrócenie uwagi, nie wiem kto kontroluje tabelki, ale ten pick TOR strasznie niesforny, prawie kupiłem go z GSW i oddałem znowu a nie wiem jak trafił do GSW jak był oddany do Utah. Oczywiście nie zrzucam odpowiedzialności na kogoś, biorę to na siebie, ale podejrzewam, że takich problemów może być więcej. Postaram się przeanalizować temat, zaproponować rozwiązanie, choć nie ukrywam, że dziś mogę nie dać rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Chyba nawet właściciel @Przemek_Orliński jest zadowolony z ostatniego transferu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 2 minuty temu, january napisał: Zajebisty ten deal Regisa, ehh strasznie blisko byłem wbicia się po tego Harta. Fajny ma długoletni kontrakt, dobry steal. No ten kontrakt ma dzięki mnie jot Twoja mać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi