Alonzo Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 21 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Pacers na Twitterze ogłosili ze są blisko pozyskania przyszłego członka Hall of Fame. Wg źródeł nie jest to Carmelo Anthony. Malik Beasley? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 3 minuty temu, Alonzo napisał: Malik Beasley? Biorac pod uwage jaka przysluge indiana wyswiadczyla lakers to pewnie pau gasol;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 6 minut temu, january napisał: Ej Ashigaru Ci zaraz picki się w arkuszu nie zmieszczą Rzucono mi wyzwanie... Chyba @Eld mówił że mam wszystkie picki, więc się staram... I can't stop! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) 16 minut temu, fluber napisał: Biorac pod uwage jaka przysluge indiana wyswiadczyla lakers to pewnie pau gasol;) Spodzielnia nie ma szans zdominowac ligi, we dwójkę z januarym ich pobijemy ! Mamy ustalone ze w tym roku jasiek, za rok ja idę po mistrza... a Theis wróci do mnie Edytowane 27 Lutego 2020 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: Ta wymiana przejdzie dopiero po multiwayu (z uwagi na caruso), ale ją wrzucam, bo sporo spraw na głowie i z czasem może nie byc kiedy: 1. NYK in: Justin Robinson NYK out: prawa do Brada Newley'a DEN in: prawa do Brada Newley'a DEN out: Justin Robinson 2. NYK in: Bojan Bogdanovic, Seth Curry, 1rd NYK 21' NYK out: Kent Bazemore, Juancho Hernangomez, DJ Wilson, 1rd MIA 21', 1rd DEN 24', 1rd NYK 24', prawa do L.J Peak'a BOS in: Kent Bazemore, 1rd MIA 21', 1rd DEN 24' BOS out: Bojan Bogdanovic DEN in: Juancho Hernangomez, Alex Caruso, DJ Wilson DEN out: Seth Curry LAC in: 1rd NYK 24' LAC out: 1rd NYK 21', CLE in: prawa do L.J Peak'a CLE out: Alex Caruso @LeweBiodroSmoka @BMF @Principe @cvbe proszę o potwierdzenie patrzę tlyko, ze @LeweBiodroSmoka będzie miał jednego zawodnika za dużo, to zaraz się kogoś zwolni, prawodpodobnie ponitke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 6 minut temu, january napisał: O co chodzi z tym dealem niby z strony Cavaliers? To jest część tak jakby multiway dalej, gdzie za to dostają jakoś assety? @cvbe ? Nie, za cap space idzie Caruso. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 7 minut temu, człowiek...morza napisał: patrzę tlyko, ze @LeweBiodroSmoka będzie miał jednego zawodnika za dużo, to zaraz się kogoś zwolni, prawodpodobnie ponitke. No raczej nie Ponitke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 1 minutę temu, january napisał: Trochę szkoda, jeszcze dziś pisałem... Niestety wymiana była dogadana z tydzień temu a skoro dałem słowo to go nie mogłem cofnąć, co oczywiste Tylko dzisiaj napisały po Caruso 3 osoby ale C_M rozwiązał kłopot więc dane słowo weszło w życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 1 minutę temu, Eld napisał: No raczej nie Ponitke. czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: czemu? Player option w kolejnym roku. Nie sprawdzałem jeszcze, ale raczej nie możesz zwolnić gościa który ma gwarantowaną kasę nie tyle co na ten rok, co na kolejny też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Teraz, Eld napisał: Player option w kolejnym roku. Nie sprawdzałem jeszcze, ale raczej nie możesz zwolnić gościa który ma gwarantowaną kasę nie tyle co na ten rok, co na kolejny też. ktoś moze to szybko potwierdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 2 minuty temu, january napisał: Hmm, szkoda że nie zbadałeś rynku:) Cóż, trudno. Słuchaj wszystko da się załatwić. Zawsze mogę nie potwierdzać dealu Teraz, january napisał: Ponitka z PlayerOption? Serio? To nie pomyłka jest xD? Nope XD Dobra chciałbym wiedzieć jakie jest zainteresowanie Hassanem jeśli zostanie zwolniony po przejściu dealu. Proszę o reakcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 6 minut temu, january napisał: Hmm, szkoda że nie zbadałeś rynku:) Cóż, trudno. Ozzy się pół roku ogłaszał a i ja coś tam wspominałem, pisało parę osób ale najlepsza oferta przed tą CMa to jakieś spadające minimum bez assetów. Dopiero jak dogadałem się z CMem to taką samą ofertę zaoferował jeszcze jeden GM, (czyli cap space), ale jak znam ich stosunki (nie wskazuję palcem oczywiście) to tylko CMowi na złość - wszyscy się nagle dopiero teraz rzucili jak Alex machnął 8 asyst, wolałem nie czekać do ostatniego dnia okienka bo jakby nie zagrał w 3 meczach np to by nikt go nie wziął nawet za frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: ktoś moze to szybko potwierdzić? @karpik chyba tylko stretch by wchodził w rolę przy zwalnianiu gościa z PO czy się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 9 minut temu, january napisał: Ponitka z PlayerOption? Serio? To nie pomyłka jest xD? bo się w tym nbijeju c***a znaja czyli Ponitka niet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 1 minutę temu, january napisał: Wydaje mi się, że możesz go zwolnić i ta jego wartość player-option wtedy trafia do deadmoney na przyszły sezon, ale głowy nie dam jak coś^ mi sie zdaje, ze tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 (edytowane) 1 minutę temu, january napisał: Wydaje mi się, że możesz go zwolnić i ta jego wartość player-option wtedy trafia do deadmoney na przyszły sezon, ale głowy nie dam jak coś^ ... zwalniam tego Mateusza i potwierdzam Edytowane 27 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 1 minutę temu, january napisał: Wydaje mi się, że możesz go zwolnić i ta jego wartość player-option wtedy trafia do deadmoney na przyszły sezon, ale głowy nie dam jak coś^ Dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @LeweBiodroSmoka może też tą wartość PO rozłożyć na 3 lata jeśli chce, bo w sumie to PO przy zwolnieniu działa jako full guaranted Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Teraz, ozzy110 napisał: @LeweBiodroSmoka może też tą wartość PO rozłożyć na 3 lata jeśli chce, bo w sumie to PO przy zwolnieniu działa jako full guaranted elegancko, dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi