cvbe Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Na potrzeby aktualnych Cavs, Hield jest franchise playerem i może się wykazać jako pierwsza opcja. Ma również obietnicę stopniowego wzmacniania składu, choć rozumie ograniczenia finansowe nakładane na Cavs przez Ligę i nie domaga się tego już w tym roku. Bacon może liczyć również na sporą rolę w przebudowanych Cavs. Korkmaz oraz Roby mają szansę sie pokazać i być może solidną grą doprowadzić do zwiększenia minut w rotacji. Zwłaszcza ten drugi jest ponoć ulubieńcem GMa. 7 minut temu, january napisał: I teraz negocjacje CLE-NOP, hahaha Szybko by poszło Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 25 minut temu, Ashigaru napisał: W ostatnim 4wayu Spurs oddali pick który należy do mnie. Tj. 2nd Spurs '25, który uzyskałem w lutym w tradzie za Brongdona. Proszę o naprawienie błędu. Który to jest deal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Który to jest deal? #294 Blazers - Spurs Blazers in: Shake Milton, DEN 1st round pick ’19, SAS 2nd round pick ’20, SAS 2nd round pick ’21, SAS 2nd round pick ‘25 Blazers out: Malcolm Brongdon Spurs in: Malcolm Brongdon Spurs out: Shake Milton, DEN 1st round pick ’19, SAS 2nd round pick ’20, SAS 2nd round pick ’21, SAS 2nd round pick ‘25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 I ten pick jest w tym: New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs - Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers NOP in: Dzanan Musa, 1st pick Spurs 2025, 2nd pick GSW/PHI/ATL/NYK 2021, 2nd pick Spurs 2024, 2nd pick Pelicans 2024, 2nd pick Spurs 2025 NOP out: Buddy Hield SAS in: Cam Reddish, prawa do Romeo Langford SAS out: Dzanan Musa, 1st pick Spurs 2025, 2nd pick GSW/PHI/ATL/NYK 2021worst ,2nd pick Spurs 2024, 2nd pick Pelicans 2024, 2nd Spurs 2025, Chimeze Metu, prawa do Isaiah Roby CLE out: Cam Reddish, prawa do Romeo Langford CLE in: Buddy Hield, Dwayne Bacon, Furkan Korkmaz, prawa do Isaiah Roby ATL out: Dwayne Bacon, Furkan Korkmaz ATL in: Chimeze Metu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 No to ktoś zrobił bałagan w arkuszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1 minutę temu, ozzy110 napisał: @MarcusCamby ten deal gdzie ignazz oddaje ten pick Oddał go już za Brogdona, więc nie mógł ze mną dobić dealu assetem, którego nie posiadał. Ignazz jest niewypłacalny. Trade stanął pod dużym znakiem zapytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Pewnie to wszystko niechcący, ale jednak dobra beka, że Ignazz okradając Camby'ego rzucił mu jeszcze pick, którego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz, BMF napisał: Pewnie to wszystko niechcący, ale jednak dobra beka, że Ignazz okradając Camby'ego rzucił mu jeszcze pick, którego nie ma. Moim zdaniem okradł to on głównie cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Ja tak jak wspomniałem nie dotykam excela aby nie zepsuć pliku. W zimie sprawdzaliśmy z @Ashigaru i było to wpisane należycie. Na skrzynce propozycja innego 2rd i oczywiście przeprosiny. Blake Griffin jest świetnym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1 minutę temu, ignazz napisał: Ja tak jak wspomniałem nie dotykam excela aby nie zepsuć pliku. W zimie sprawdzaliśmy z @Ashigaru i było to wpisane należycie. Na skrzynce propozycja innego 2rd i oczywiście przeprosiny. Blake Griffin jest świetnym graczem i jego mafia też! Spoko Ignazz, zgrywałem się tylko, by się zrewanżować tobie. Zaraz wpadną dupeczki i dobijemy ten interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 4 minuty temu, ignazz napisał: Ja tak jak wspomniałem nie dotykam excela aby nie zepsuć pliku. W zimie sprawdzaliśmy z @Ashigaru i było to wpisane należycie. Na skrzynce propozycja innego 2rd i oczywiście przeprosiny. Blake Griffin jest świetnym graczem Zgadza się. Picki u mnie się zgadzają, bo muszą się zgadzać, zgodnie z wymianami. Ja mam prostą zasadę, niech inni mieszają w pliku, a ja dbam by po mojej stronie excela się zgadzało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Wymiana edytowana - zamiast SAS 25 jest SAS 26 i do Cavs lecą Griffin i LMA za protected 2nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 9 minut temu, cvbe napisał: Wymiana edytowana - zamiast SAS 25 jest SAS 26 i do Cavs lecą Griffin i LMA za protected 2nd #TakTrzebaRobicDeale Mam nadzieję że policzyliscie to i hajs się zgadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Ashigaru napisał: #TakTrzebaRobicDeale Mam nadzieję że policzyliscie to i hajs się zgadza? DeAndre pewnie już spakował walizki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz, ozzy110 napisał: DeAndre pewnie już spakował walizki Ja mu spakowałem nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 14 minut temu, cvbe napisał: Wymiana edytowana - zamiast SAS 25 jest SAS 26 i do Cavs lecą Griffin i LMA za protected 2nd Nie za tanio te drugie rundy oddajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: Nie za tanio te drugie rundy oddajesz? Camby i Ignazz to mocni negocjatorzy, tylko top-50 protected mi się udało wycisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, cvbe napisał: Ja mu spakowałem nawet Prosze jaki dobry człowiek Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: @polishllama69 @ozzy110 @Eld @Principe inni : kosić tam równo Knicks z assetów jak chcą teraz pozyskać, w next 2 dni, bo mają nóż na gardle póki co tylko Knicks piszą z ofertami XD także zapraszam na promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Lucas napisał: Swoja droga ruch pod przyszłość Spurs dobry, bo Hielda za rok trzeba przedluzyć, ale bylo nie bylo to Ignazz znów dobrego zawodnika rozmienił na młodzież i LMA również moze nie być z tego do końca zadowolony Tu jest brzydka manipulacja bo LMA wie ze stracił świetnych młodych Musa Metu Roby ale zyskał moim zdaniem ciut bardziej perspektywicznych Reddisha i Langforda. Wybory jakie poszły w rzeczywistości 10&14 są dla mnie nieosiągalne. Dodatkowo może się okazać ze pozyskani będę szybciej gotowi dać wsparcie. Ryzyko oczywiście jest ale chętnie będę monitorował postępy graczy którzy byli poza zasięgiem w drafcie 2019 dla spurs. W mojej sytuacji postawienie na Reddisha mimo ze generuje zdania skrajne spurs nie szkodzą a nagroda może być znaczna. Podoba mi się fakt ze zaczynaja 4 letni kontrakt ( 2 lata gwarantowane) a suma talentu satysfakcjonujaca. / na stronie dodam ze przecież to zabawa i jeżeli gra zmusi mnie do obserwacji młodych to tylko lepiej / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi