Eld Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 a netRTG mogę? Pisałeą o TS to bądź konsekwentny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Ps : nie zapominam o tym żałosnym 14-13 dla Lakers w 2T, będę się teraz Knicksom bezwzględnie przyglądać. Rubiokasztany i canceroirvingi o innych badziewiach pokroju sariciomorrisów nie wspominając- są pod moją obserwacją Obserwuj to może z tego wyjdzie obiektywny głos, bo ja swój oddałem patrząc na graczy i ich dyspozycję, a dopiero potem się dowiedziałem że January taki zasłużony i nie wypada mu dawać obiektywnie tylko zawsze trzeba trochę zawyżyć, co widać w tabeli Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 "Obserwuj to może z tego wyjdzie obiektywny głos, bo ja swój oddałem patrząc na graczy i ich dyspozycję" i na tej podstawie wyszło Ci 19W dla Nuggets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Głosujący naprawdę nie docenili Favorsa. Myślę, iż to poza personalną niechęcią był klucz Russella raczej, bo chyba tylko ty widzisz go w TOP15, a pewnie bliżej byłoby 30-40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Russella raczej, bo chyba tylko ty widzisz go w TOP15, a pewnie bliżej byłoby 30-40 Zacznijmy od tego ze russell w lakers jest 4 opcją wiec ani jego brak formy w t1 mocno nie bolał lakers przy bilansie ani jego forma w t2 nie skutkowala nie wiadomo jakim bilansem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 i na tej podstawie wyszło Ci 19W dla Nuggets? Tak, przypomnij mi ale miałeś parę kontuzji, nie miałeś takiej głębi jak RL Nuggets i nie miałem Twojego opisu żeby się zapoznać z niuansami. Jedyny znany mi detal to fantasyczne wyniki RL graczy Nuggets w clutch (+oczywiście niesprawiedliwe hc advantage) Wiesz że lubię Twoich graczy więc taki a nie inny bilans dawałem z ciężkim sercem. Jako że jestem nowy, to dość idealistycznie podszedłem do sprawy nie patrząc na cudze głosy i dość głęboko wgryzając się w opisy. Stąd najwyraźniej tak wyszło mimo że w ciemno bym dawał 21-6, 22-5. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 W 2 trymestrze? Proszę Cię ;> A w 3T wstępnie jest jeszcze lepszy Piękna sprawa, zamierzam Was wszystkich bezlitośnie łoić +30pts *yo, wiem że to ćwiartka trymestru dopiero i znając życie to wszystko się spartoli. No jeśli za sam drugi trymestr to można debatować, ale patrząc po moich notatkach Giannis, Bledsoe, Leonard, Siakam, Curry, Durant, Jokic, T. Young, Paul George, Steven Adams, Irving, Embiid, Simmons, Lillard, Harden, Gobert, Aldridge, T. Harris, Hield, Kemba, Towns, Griffin, Davis, Beal, Conley 25 nazwisk które są wyżej lub bardzo zbliżone do impactu DARa. I to mówię tylko o samym drugim trymestrze, bo pierwszy miał przeciętny. Tak więc za sezon przedział 30-40 jest jak najbardziej możliwy. TOP15 nawet za sam drugi trymestr nie był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Tak, przypomnij mi ale miałeś parę kontuzji, nie miałeś takiej głębi jak RL Nuggets i nie miałem Twojego opisu żeby się zapoznać z niuansami. Jedyny znany mi detal to fantasyczne wyniki RL graczy Nuggets w clutch (+oczywiście niesprawiedliwe hc advantage) Wiesz że lubię Twoich graczy więc taki a nie inny bilans dawałem z ciężkim sercem. Jako że jestem nowy, to dość idealistycznie podszedłem do sprawy nie patrząc na cudze głosy i dość głęboko wgryzając się w opisy. Stąd najwyraźniej tak wyszło mimo że w ciemno bym dawał 21-6, 22-5. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka yyy y? zakładam, że czytałeś mój opis skoro go chyba polubiłeś s5 opuściło całe 3 mecze w tym trymestrze a co do głebi Morris LaVine Harris Iggy O'Quinn Nene nie wygląda chyba gorzej, no i overalowo miałem znaczniej mniej kontuzji niż rl Nuggets żółta kartka jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 No jeśli za sam drugi trymestr to można debatować, ale patrząc po moich notatkach Giannis, Bledsoe, Leonard, Siakam, Curry, Durant, Jokic, T. Young, Paul George, Steven Adams, Irving, Embiid, Simmons, Lillard, Harden, Gobert, Aldridge, T. Harris, Hield, Kemba, Towns, Griffin, Davis, Beal, Conley 25 nazwisk które są wyżej lub bardzo zbliżone do impactu DARa. I to mówię tylko o samym drugim trymestrze, bo pierwszy miał przeciętny. Tak więc za sezon przedział 30-40 jest jak najbardziej możliwy. TOP15 nawet za sam drugi trymestr nie był. Bojan Bogdanović pod nieobecność Oladipo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 yyy y? zakładam, że czytałeś mój opis skoro go chyba polubiłeś s5 opuściło całe 3 mecze w tym trymestrze a co do głebi Morris LaVine Harris Iggy O'Quinn Nene nie wygląda chyba gorzej, no i overalowo miałem znaczniej mniej kontuzji niż rl Nuggets żółta kartka jak nic Fakt, po innych drużynach. A co rotacji trochę za głęboko się wgryzać ale proszę: -Harris nie grał lub grał trącony -Iggy w tym RS, jak i ogólnie w RS ostatnio jest słaby -Nene miał szansę w Rockets i pokazał wtedy że teraz jest już tylko weteranem opowiadającym młodym kuriwom jak to wygrał z rakiem -Ingles miał słabsze momenty, zresztą usprawiedliwione (okazało się że jego synek ma autyzm -ogólnie gorszy bilans atak/obrona niż w RL Nuggets (naprawione w tym oknie) ... Zastanawiałem się nad 20-7 i 19-8. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Bojan Bogdanović pod nieobecność Oladipo? Tadzio jest real MVP Pacers Jak zobaczyłem twoje cytowanie byłem pewien, że zapytasz o Westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) Fakt, po innych drużynach. A co rotacji trochę za głęboko się wgryzać ale proszę: -Harris nie grał lub grał trącony -Iggy w tym RS, jak i ogólnie w RS ostatnio jest słaby -Nene miał szansę w Rockets i pokazał wtedy że teraz jest już tylko weteranem opowiadającym młodym kuriwom jak to wygrał z rakiem -Ingles miał słabsze momenty, zresztą usprawiedliwione (okazało się że jego synek ma autyzm -ogólnie gorszy bilans atak/obrona niż w RL Nuggets (naprawione w tym oknie) ... Zastanawiałem się nad 20-7 i 19-8. Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka co Ty Wooden alternatywną rzeczywistość tworzysz? nic z tego co tam napisałeś się z grubsza nie zgadza, po c*** ja wrzucam kompleksowe statsy, żebyś sobie mógł pozmyślać? przeczytaj może ten opis jeszcze raz, co? choć teraz wątpie, że go w ogóle czytałeś Edytowane 1 Marca 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 co Ty Wooden alternatywną rzeczywistość tworzysz? nic z tego co tam napisałeś się z grubsza nie zgadza, po c*** ja wrzucam kompleksowe statsy, żebyś sobie mógł pozmyślać? przeczytaj może ten opis jeszcze raz, co? Wszystko rozumiem. Uwierz że przyłożyłem do tego maksimum dostępnej uwagi a pewnie nawet więcej. Ale tak mi wyszło, co ja Ci poradzę Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Panowie, przecież Iggy i Nene są fatalni w tym sezonie akurat a Harris miał kontuzję Nene to w ogóle strasznie się wykazał jak Houston nie miało kim grać i dano mu minuty z czego bardzo szybko się wycofano jeżeli miałbym wybrać najsmutniejszego gracza w lidze to byłby to Nene w momencie gdy padł Capela i trzeba było cokolwiek wrzucić pod kosz dla mnie to jest wręcz ewenement i nie widziałem nigdy takiego zestawu na parkiecie w historii mojej przygody z NBA jak radosne niskie Houston z Nene na ławce 2.01 robił za centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Tadzio jest real MVP Pacers Jak zobaczyłem twoje cytowanie byłem pewien, że zapytasz o Westbrooka. Tadzio jest boski ale to Bojan w jednym z tygodni skończył z NBA player of the week east . W sumie to przez Bogdanovića zacząłem Pacers oglądać. Zaje mi się ta ekipa podoba. Będzie II runda z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ooooo, jak fajnie sobie popi*****ić, bo mnie się wydaje... Nene mi się nie chce sprawdzać, bo generalnie zawsze miałem go w dupie, ale dla Ciebie mogę Iggy zrobić wyjątek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 to, że nie ma tam Holidaya a so jakieś Simmonsy i Hieldy to trzeba przyznać ładne pato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 ooooo, jak fajnie sobie popi*****ić, bo mnie się wydaje... Nene mi się nie chce sprawdzać, bo generalnie zawsze miałem go w dupie, ale dla Ciebie mogę Iggy zrobić wyjątek ;] każdy leszcz wrzucony do maszynki GSW ma świetne cyferki Iggy jest moim jednym z ulubionych graczy ale gra koszmarnie cyfry cyframi ale na boisku wygląda to bardzo źle choć Nene nie pzrebije... nikt nie przebije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 każdy leszcz wrzucony do maszynki GSW ma świetne cyferki Iggy jest moim jednym z ulubionych graczy ale gra koszmarnie nawet nie wiem jak odpowiedzieć, to chyba najgłupszy post jaki ostatnio czytałem bez obrazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 serio bronisz Iggiego z sezonu 2018/19? cyfry są dużo lepsze niż gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi