fluber Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 W rl NBA mają swój pick w 2019... W rl NBa zrobili dużo gorszy wynik sportowy. Zresztą to jedynie oznacza, że ignazz nie będzie chciał iść w rookies/picki tylko w jakiś zestaw graczy, który pomoże mu tu i teraz, co chyba nie jest dla Ciebie korzystne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Proszę mi tu Kings do kotła walki o Leonarda nie wrzucać. Vivek nie jest zainteresowany rocznym wypozyczeniem gracza, ktory wymusza transfer na swojej organizacji, ktora uczynila z niego gracza z topu. #sources Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Taka wypowiedz złe wróży w przyszłościowych rozmowach o innych wymianach bo nie wpisuje się w dobre obyczaje. Tak samo ciagle nagabywanie gm lakers oraz stwierdzenie marcusa c ze ktoś jest w dupie. To bardzo daleko od tego co owinien robić gm No chyba ze ktoś Cubanem się czuje. Btw. Jego aroganckie zachowanie jakoś nie pomaga budować Gm dzwonią a nie paplają ze ktoś jest już w Ła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Taka wypowiedz złe wróży w przyszłościowych rozmowach o innych wymianach bo nie wpisuje się w dobre obyczaje. Tak samo ciagle nagabywanie gm lakers oraz stwierdzenie marcusa c ze ktoś jest w dupie. To bardzo daleko od tego co owinien robić gm No chyba ze ktoś Cubanem się czuje. Btw. Jego aroganckie zachowanie jakoś nie pomaga budować Gm dzwonią a nie paplają ze ktoś jest już w Ła. Na swoje usprawiedliwienie mogę powiedzieć, że pisząc to byłem już mocno wstawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 A kto akurat wczoraj nie był na piwkach ?Kilkunastu Hiszpanów i kilkunastu Portugalczyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Karp już może Mahinmi handlować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 czyli Noah, MCW i reszta wesolej ferajny normalnie moze zmienic organizacje bez 3miesiecy karencji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 czyli Noah, MCW i reszta wesolej ferajny normalnie moze zmienic organizacje bez 3miesiecy karencji? Ty nie możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 czyli Noah, MCW i reszta wesolej ferajny normalnie moze zmienic organizacje bez 3miesiecy karencji? Tylko w wymianach 1:1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 (edytowane) Ciekaw jestem tego póki co wstrzymanego dealu gdzie za 31-letniego centra robiącego 2.6ppg/2.4rpg Raptors są gotowi oddać first round pick.Masai Ujiri upił się oglądając mecz Nigerii na MŚ i postanowił za wszelką cenę ściągnąć swojego pobratymca do drużyny? Jakby co to mogę zaoferować Anigbogu Edytowane 16 Czerwca 2018 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Ciekaw jestem tego póki co wstrzymanego dealu gdzie za 31-letniego centra robiącego 2.6ppg/2.4rpg Raptors są gotowi oddać first round pick. Masai Ujiri upił się oglądając mecz Nigerii na MŚ i postanowił za wszelką cenę ściągnąć swojego pobratymca do drużyny? Jakby co to mogę zaoferować Anigbogu Wstrzymany bo to część większego dealu który trzeba podzielić na dwie wymiany żeby mógł wejść w życie przy obecnych zasadach Edytowane 17 Czerwca 2018 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Dokładnie tak. Usunąłem narazie ten post bo musimy czekać do resetu sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 u Nas Howard poszedł za Noaha i 23 pick, a w RL NBA za Noaha i dwa second roundery. Widać bardzo podobnie rynek wycenił Howarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 u nas poza 23 byl jeszcze swap pickow przypominam, co dla mnie bylo wiekszym assetem niz ta 23 Swap picków Knicks/Heat w 2020 to dla mnie podobna wartość jak cash w wymianie z Mozgovem, więc nawet nie wspominałem o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi