ignazz Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 może Pau Gasol za ostatni rok kontraktu ktoś go chce przygarnąć? ma PO 16.190.000$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 może Pau Gasol za ostatni rok kontraktu ktoś go chce przygarnąć? ma PO 16.190.000$ do dyskusji - zależy co dostanę jako nagrodę pocieszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 WalDemarre Caroll u mnie. Wiem jak facet wyglądał w tym sezonie, ale wziąłem go w sumie z kilku powodów. 1. Pozyskuje pick w dobrym miejscu, teraz mam 3 picki w drafcie w tym 2 w pierwszej rundzie. Przebudowa idzie pełną gembą. 2. Nie widzę większych szans na pozyskanie graczy wartych max do mnie, a ci na których mam szansę mnie nie interesują. 3. Nadal będę mial gotowke na jakieś fajne wzmocnienie, nie za max ale nadal solidnie. Kto wie, może Karol zacznie grać lepiej w nastepnym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Hornets, Magic, Wolves, Mavs, Hawks, Raptors. Zgadnijcie co łączy te drużyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Batum wędrowniczek Ciekawe czy sam wie gdzie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Jebaniutki... Może do końca kontraktu kontraktu obskoczy wszystkie 30 teamów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Ja go nie chcę Chyba, że mnie wywalą lub z pickiem top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Batum to dobry grajek, dziwnie spadła jego wartość w tym sezonie. Tylko dziwne, że cena taka wysoka. Ktoś tu nie ceni wielkiego Vialanculasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Batum to dobry grajek, dziwnie spadła jego wartość w tym sezonie. Tylko dziwne, że cena taka wysoka. Ktoś tu nie ceni wielkiego Vialanculasa Kontrakt jest chory, bierze prawie tyle co Durant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Tylko ciekawe kto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Nieźle Tecu, udało Ci się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Rozumiem, ze kontrakt Bosha juz mi znika/zniknął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Nieźle Tecu, udało Ci się Ciężko było, negocjacje trudne, pewnie przepłaciłem, ale trudno. Pierwsza piątka skompletowana i nie będę musiał przełacać jakiegoś PG To pewnie przepłacę kogoś innego Rozumiem, ze kontrakt Bosha juz mi znika/zniknął? Nie - Bosh zmienił nazwisko na Noah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 BeGm - Where Amazing Happens. Meyers Leonard, Joakim Noah ci nietradowalni zmieniają kluby. Emocje lepsze niż przy finałach nba. Serio. Dajta Wincyj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Prawdziwi gm maja frajdę i jeszcze im płaca miliony. A mówiła mi Mama... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Prawdziwi gm maja frajdę i jeszcze im płaca miliony. A mówiła mi Mama... Zaczynasz w BeGM, potem Polski Cukier Toruń, a potem sky is the limit! ☺ Gorszy niż King pewnie nikt z begm by nie był. Edytowane 13 Czerwca 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 BeGm - Where Amazing Happens. Meyers Leonard, Joakim Noah ci nietradowalni zmieniają kluby. Emocje lepsze niż przy finałach nba. Serio. Dajta Wincyj. Ta, a co powiesz o Biyombo, Vucevicu i Batumie. No dzieje się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Ta, a co powiesz o Biyombo, Vucevicu i Batumie. No dzieje się! Podaje tylkoz ostatniego dnia. ☺ Już gdzieś pisałem, że jak w Orlando GM by zrobił robote jak Ty to miałby pomnik pod halą. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 W tej grze nie ma nietredowalnych I ceny też przystepne a nikt nie chce Smitha i Stauskasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Byiombo ma potencjał i dobry wiek. Jeszcze rok temu miał 3 miejsce w ilości contestowanych rzutów i wielkie chwile w PO. Przehandluj zwłoki Asika za coś wartościowego, Panie Magik ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi