josephnba Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 żydki masońskie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 http://official.nba.com/wp-content/uploads/sites/4/2017/01/2017-All-Star-Starters-Media-Voting-Results.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Mam nadzieję, że ta decyzja ugryzie w dupę ligę i będzie masowy bojkot ASG. Głosowanie to była jedna z niewielu zabaw kibiców, którą liga im zabrała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 a gdzie sa wyniki jak glosowali gracze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 a gdzie sa wyniki jak glosowali gracze ? http://official.nba.com/nba-all-star-2017-voting-results/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Te całe glosowanie przez zawodników to niewypał jak ch**, nie dość, że wiekszosc wgl nie przystąpiła do głosowania, to Ci co już głosowali to robili sobie z tego ,, jaja'' albo głosując na siebie albo np pierwszy lepszy przykład: 2 głosy na Brice Johnsona O.O albo 5 Sabonis....KYRIE ELEISONbtw: JAylen Brown dostał zaproszenie od NBA na SDC, decyzja teraz zalezy tylko od niego Come on Rookie! Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Te całe glosowanie przez zawodników to nie wypał jak ch**, nie dość, że wiekszosc wgl nie przystąpiła do głosowania 342 z 450 76℅ = większość Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) 342 z 450 76℅ = większość Dobra może z tym ,, wiekszosc'' przesadziłem ale co z tego jak i tak polecieli w **** głosując tak jak podałem wyzej albo jeszcze gorzej, równie dobrze mogli wgl nie glosować bo takie głosy w ciemno na jakis ,,ogórków'' to tworzenie młynu i gówno burzy o sprawiedliwości juz nie wspomne...albo biorą to na poważnie albo w c***a walita..a potem wielkie zażalenia na twitterach i innych mediach społecznosciowych. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Heh ja się zgadzam z Wielo18. Jeśli gracze chcieli udowodnić, że mają to głosowanie w dupie, to im się udało. Takich głosów na asów w rodzaju Jasona Smith'a czy Randy'ego Foye'a było ponad 60. Dwóch Beasley'ów dostało głosy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 A moze to było celowe? Uznali że skoro im każą a oni nie bardzo chca to zrobią szopke żeby w przyszłości Silver dwa razy pomyślał Tsk czy inaczej ASG to z roku na rok gorsze widowisko więc nawet b-easy tego bardzo nie popsuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 B-easy'ego to akurat bardzo chętnie bym zobaczył i miałbym powód żeby oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Oj, Embiid będzie musiał do konca sezonu jeszcze parę wpierdoli spuścić zanim dostanie stosowny szacun ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Oj, Embiid będzie musiał do konca sezonu jeszcze parę wpierdoli spuścić zanim dostanie stosowny szacun ;] Ja już raz pisałem i teraz powtórzę. Jeśli liga nie da Embiida do ASG to znaczy, że pracują tam idioci. Bo o ile koszykarsko to i może b się znalazło kilku jeszcze lepszych od niego na wschodzie, to po względem autopromocji, układania mediów po swojemu itp, to Embiid jest w czołówce ligi i idealnie spełnia warunki AllStara. Ale nie, lepiej dać do ASG Kevina Love i przylizać dupę LeBronowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dobra może z tym ,, wiekszosc'' przesadziłem ale co z tego jak i tak polecieli w **** głosując tak jak podałem wyzej albo jeszcze gorzej, równie dobrze mogli wgl nie glosować bo takie głosy w ciemno na jakis ,,ogórków'' to tworzenie młynu i gówno burzy o sprawiedliwości juz nie wspomne...albo biorą to na poważnie albo w ch**a walita..a potem wielkie zażalenia na twitterach i innych mediach społecznosciowych. Urok "demokracji" gdyby NBA była w Korei to 100% głosów dostałby Kim. Większe pretensje powinno się mieć do tych co nie oddali głosu. Jak się zastanowisz nad liczbą głosów to tak naprawdę bardzo niewielu fanów glosuje. Można głosować przez 23 dni codziennie, na 5 platformach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 A jest gdzieś porównanie głosowania USA vs reszta świata? Ciekaw jestem gdzie ASG cieszy się większym zainteresowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Ja już raz pisałem i teraz powtórzę. Jeśli liga nie da Embiida do ASG to znaczy, że pracują tam idioci. Bo o ile koszykarsko to i może b się znalazło kilku jeszcze lepszych od niego na wschodzie Kilku = 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Modow poprosze aby temat asg przeniósł do działu inne Toc to szopka od lat z taka adnotacja ze co roku łapie się na myśli ze gorzej jyz być nie może. I co roku jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubinstein Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 A na wschodzie to nawet żadnego centra nie wybrali. Śmiech. Są Millsap George, a Embiida, Whiteside'a czy choćby Drummonda ni ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Embiida nie ma na AllStar a ta pierdoła Millsap jest. Niech im się czkawką odbije. Jebać ASG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Green, Klay,DAJ in Damian kolejny rok na kanapie, Gobert tyż Eurowizja basketu nadchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi