szkoda-czasu Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zapewne uda się nam uruchomić kolejnego keepera. Jak go nazwiemy "keeper 2" będa się myliły tematy, a nie chcemy Wam zrobić bałaganu. Jakieś propozycje nazwy dla kolejnej nowej ligi? Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Zapewne uda się nam uruchomić kolejnego keepera. Jak go nazwiemy "keeper 2" będa się myliły tematy, a nie chcemy Wam zrobić bałaganu. Jakieś propozycje nazwy dla kolejnej nowej ligi? Wysłano z M2 Note przy użyciu Tapatalka Gratulacje za szybkie zebranie ekipy. Nasza liga może przyjąć docelowo dodatkowe oznaczenie #1 a wasza #2. Tak samo to działa w ligach fantasy i nie ma bałaganu. Tu nie da się wprowadzić systemu drzewkowego czy innych awansów pomiędzy ligami, ale może warto będzie mieć wspólny regulamin i ewentualne głosowania nad zmianami. Można zobaczyć pod koniec sezonu jak wygląda frekwencja ale myślę że warto rozwijać ten format razem. Ma być wydzielone podforum dla keeperów, pisałem już w tej sprawie do Borysa ale póki co czekamy na reakcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 ok mi pasuje takie nazewnictwo lig ( #1 i #2 ). Jak nie będzie nikt przeciw to przy przenoszeniu wątków poproszę o takie nadanie nazwy. Na razie jeszcze się organizujemy w dziale roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Po co podział drużyn na EAST / WEST ? tylko symbolicznie czy coś od tego jest uzależnione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Macie rację, CP3 nie jest wart 88$, tylko ja wydaję 102$ na dwóch graczy z top10 i nie oglądam się na nikogo. Słowem masz świadomość, że CP3 jest przepłacony i dobrowolnie rezygnujesz z części zysku oferowanego przez Whiteside'a tylko po to żeby mieć potencjalnie dwóch zawodników z Top10? I to w sytuacji gdy masz jeszcze dwóch PG's wśród keeperów? Wiesz - to strategia dobra jak każda inna mimo, że mocno nieortodoksyjna. Ale jak to mówią - kto bogatemu zabroni się bawić? ;-) Biorąc pod uwagę że połowa ligi ma na drafcie powyżej 148$, pięć drużyn powyżej 185$, a graczy z top100 czy z top50 jest minimum dwukrotnie mniej do wyboru (z top20 jest tylko 6 zawodników) to z cenami może być różnie i nie zdziwię się jak ktoś da za Hardena więcej niż 88$. Wiadomo - wystarczy dwóch narwańców i dowolna cena może pójść w kosmos. W związku z tym, że draft mamy za kilka godzin - serdecznie życzę wszystkim ułańskiej fantazji, instynku kamikadze oraz hojności pijanego rosyjskiego marynarza na przepustce w Monako. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) CP3 mi pasuje pod względem dopasowania do Hassana, a bałem się że ktoś mi go przebije na drafcie (nie spodziewałem się dostępności Hardena). Mój trzeci PG to Clarkson, a on bardziej jest SG i asyst nie będzie miał. Edytowane 12 Października 2016 przez Dig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Po co podział drużyn na EAST / WEST ? tylko symbolicznie czy coś od tego jest uzależnione ? Tak dla fajnego efektu, nic więcej. Choć może będzie kiedyś pomysł i poparcie na to żeby sumować osiągnięcia wszystkich drużyn i wyliczyć która konferencja w roto lepiej wypadła i lepsza dostanie po np. 5$ dla każdej drużyny więcej. Ale to tylko taki luźny pomysł CP3 mi pasuje pod względem dopasowania do Hassana, a bałem się że ktoś mi go przebije na drafcie (nie spodziewałem się dostępności Hardena). Mój trzeci PG to Clarkson, a on bardziej jest SG i asyst nie będzie miał. To tylko potwierdza że tajność wyborów keeperów ma swoje dobre strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Tak dla fajnego efektu, nic więcej. Choć może będzie kiedyś pomysł i poparcie na to żeby sumować osiągnięcia wszystkich drużyn i wyliczyć która konferencja w roto lepiej wypadła i lepsza dostanie po np. 5$ dla każdej drużyny więcej. Ale to tylko taki luźny pomysł Marcos nie kombinuj jak koń pod górę tylko kuj do egazminu wieczorem. Żeby rodzina wstydzić się nie musiała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Marcos nie kombinuj jak koń pod górę tylko kuj do egazminu wieczorem. Żeby rodzina wstydzić się nie musiała Stres próbuje rozładować Nieprzygotowany jestem w tym roku jak nigdy. Ale jak to mówią studenci: lepiej się 5 minut wstydzić niż pół roku uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ja już wydałem te 102$ na CP3 i Hassana, a na drafcie zgadza się, nie ma szans za tyle kupić dwóch graczy z top10 w naszej lidze. Ryzykowne stwierdzenie z tymi dwoma graczami w top10 no ale zobaczymy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Top10 za poprzedni sezon, przyszłości na dzień dzisiejszy nie znamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Stres próbuje rozładować Nieprzygotowany jestem w tym roku jak nigdy. Ale jak to mówią studenci: lepiej się 5 minut wstydzić niż pół roku uczyć Patrząc na wyniki w dwóch pierwszych sezonach - może to i dobrze? #trash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Patrząc na wyniki w dwóch pierwszych sezonach - może to i dobrze? #trash Strategię miałem dobrą tylko złych wykonawców do niej wybrałem Poza tym zachowaliście się bardzo niekoleżeńsko i podbijaliście mi moich wybrańców, a tych co nie chciałem to już nie Mam nadzieję że na drafcie będzie dzisiaj komplet. Edytowane 12 Października 2016 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Pamięta ktoś ile czasowo w poprzednim sezonie trwał nasz draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Może ktoś udostępnić, albo jest gdzieś do obejrzenia Wasz draft z pierwszego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Może ktoś udostępnić, albo jest gdzieś do obejrzenia Wasz draft z pierwszego sezonu? Tutaj powinny być, ale ich nie ma: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/archive/nba/2014/16467/draftresults Ktoś wie dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Od paru dni się nie pojawiają historyczne drafty, sam coś wczoraj chciałem sprawdzić w innej lidze i było to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Już tam byłem i nic, dlatego zapytałem. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Nauczka na przyszłość, by zawsze przeklejać wyniki na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 dokładnie - historycznych też nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi