wiLQ Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 A i swoją drogą uprzedając pytania - składy zaktualizuje na Yahoo wraz z zakonczeniem draftu rookie A propos, cos w nim stanelo, Ledley chyba nie wie, ze jego kolej bo zbliza sie autopick... Swoja droga, dlaczego karl potwierdzil udzial w Dynasty, a milczy w dziale Roto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Hej, wybaczcie zniknięcie, straszna wtopa z mojej strony. Super, że udało wam się zorganizować i ruszyć na czas. Chwilowo mam wolne, więc jeżeli potrzebujecie jakiegoś info ode mnie odnośnie zeszłego sezonu, to piszcie na priv. Pozdrawiam i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Hej, wybaczcie zniknięcie, straszna wtopa z mojej strony. Super, że udało wam się zorganizować i ruszyć na czas.Ano, ale przy tej okazji szkoda, ze w taki sposob skonczyles gre. Z aktywnego komisza na usuniecie w ciagu roku to dosc ekstremalna podroz. Chwilowo mam wolne, więc jeżeli potrzebujecie jakiegoś info ode mnie odnośnie zeszłego sezonu, to piszcie na priv.Mozna wykorzystac to na przekazanie ligi na Yahoo... Chcemy tego komisze? Czy juz za malo czasu lub szkoda zachodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Zastanawiamy się - jeśli uda się przetransportować historie to w tym momencie nie widze większego sensu - składy już wklepane, ustawienia zrobione, tak naprawdę to czekam tylko żeby draft się skończył , dokończe składy i zaczynamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Poprawione Salary - dodani wszyscy na yahoo, summer leagowcy, dleagowcy, poprawione zgłoszone błędy. Wersja całkiem ok. Dajcie znać czy takie coś Wam odpowiada. Istnieje możliwość tekstowego podziału kolumn za pomocą znackzów typu '-',' | ' itp. Mógłbym takie coś aktualizować raz w tygodniu (napisałem parsera z yahoo). Myślę, że jak się ograniemy z zasadami, to mogę założyć nowy temat by móc w 1poście to wstawić i edytować. Pozdrawiam. plik excell wysłałem Szulimowi bo ja nie wiem jak wstawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Łukasz Koszarek ma imo wyżyłowane salary - powinien mieć ujemną wartość np -20. Byłby takim jokerem - jego posiadanie sprawiałoby że masz 1 aktywnego zawodnika mniej w składzie ale Twoje salary jest o te przykładowe 20 wyższe dzięki Mac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Łukasz Koszarek - $1serio, tylko 1 $ ? Podany zawodnik był na specjalną prośbę pewnego gracza naszej ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Poprawione Salary - dodani wszyscy na yahoo, summer leagowcy, dleagowcy, poprawione zgłoszone błędy. Wersja całkiem ok. Dajcie znać czy takie coś Wam odpowiada. Istnieje możliwość tekstowego podziału kolumn za pomocą znackzów typu '-',' | ' itp. Mógłbym takie coś aktualizować raz w tygodniu (napisałem parsera z yahoo). Myślę, że jak się ograniemy z zasadami, to mogę założyć nowy temat by móc w 1poście to wstawić i edytować. Pozdrawiam. plik excell wysłałem Szulimowi bo ja nie wiem jak wstawić. To jest stan aktualny na jaki moment ? Na koniec poprzedniego sezonu ? Jak tak to w sumie nie powinienem mieć gracza z draftu dodanego. Jak stan jest aktualny "na dziś" to mam 2 różnice w porównaniu do Yahoo. Mam tu w wątku z salary uwzględnionego Duncana(koniec kariery) i Stephensona (nie wiem co się z nim działo czy poprzedni GM go zrzucił po poprzednim sezonie czy to jakaś pomyłka). Pytanie dodatkowe kiedy będziemy mogli zrzucać dodawać graczy na Y! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Napisz kogo chcesz wywalic stan mialbys na niby dzis. Edytowane 22 Września 2016 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 W wątku z salary usuń u mnie: duncana, stephensona i s.blakea. Na Yahoo wywalić trzeba tego ostatniego, pierwszych dwóch nie mam już w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Jak skończy się draft to ja ogarnę wszystkie składy na Y! i mac zaktualizuje składy z salary w wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Jeszcze pytanie. W wątku z draftem . 19 pick jest Bucks czyli GM evitacre, a w wątku zapisane ze będzie wybieral QAS tam był jakiś deal za ten pick? <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Był w zeszłym sezonie o ile dobrze pamiętam A propo deali : Meyers Leonard do Qoonia Shelvin Mack do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 był deal, jestem posiadaczem pick #19. FOR SALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) A propo deali : Meyers Leonard do Qoonia Shelvin Mack do mnie Jakby co to znowu drugi GM lajkowal posta, ale nie potwierdzil... BTW, co to znaczy jak ktos czyta PMa z pytaniem i przez 2 dni nie odpisuje? Bo ostatnio mi sie to zdarzylo 3 razy... ;-/ Edytowane 24 Września 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Zdarza się - uznaje wtedy że mój props nie był wart uwagi, choć ja staram się chociaż odpisywać że mnie nie interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 był deal, jestem posiadaczem pick #19. FOR SALE Daje nowego SG bux mikea b-easiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 PFa chętnie pozyskam... Do oddania up to dwóch spośród: 5 JR Smith 16 12 Trey Burke 3 13 Tim Hardaway Jr 3 14 Alec Burks 3 15 Caris LeVert 1 W sumie inni toże tykalni... Wsjo depend on oferta... Regards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 był deal, jestem posiadaczem pick #19. FOR SALE W takim razie w wątku z draftem jest błąd w zapisie. Jest zapisane: 19 Milwaukee Bucks (QAS) powinno być 19 Indiana Pacers (QAS) [via Milwaukee Bucks] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi