100lare Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 W San Diego dzisiaj All-Star Game w wydaniu Warriors, Klay 8 asyst, tylko nie jakichs tam asyst typu Durant stoi przy mnie to mu podam, tylko jakies wjazdy na kosz odegranie na obwod do SC za plecami rywali, gosc na pewno nie bedzie zesłany na margines forget about it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 A mnie sie wydaje ze to wlasnie Klay najbardziej ucierpial na przyjsciu Duranta i zobaczymy, czy nie bedzie to wieksza historia. Swoja droga patrzac na to co odpierdala Barnes w Dallas chyba nikt nie ma watpliwosci, ze trzeba bylo poswiecic wszystko, jezeli byla szansa na Duranta. Nawet kosztem utraty Boguta i Festusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Ja też stawiam, że Klay'owi pójdą trochę staty w dół. Tzn. nie tylko jemu, ale jemu potencjalnie najbardziej. Ale przy takiej ilości talentu, on może będzie "oddelegowany" do większego skupienia się na obronie, żeby powalczyć o DPOY. Papiery na to ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 czlowiek rano wstaje, a tutaj taka 'niespodzianka' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Reakcja w rodzaju a co tu się odpier**a?! GSW nie wygrali żadnej kwarty? Nie wątpię w siłę SAS ale jednak preseason nie zapowiadał kłopotów w Oakland, miała być raczej sielanka. A tu już plaskacz na dzień dobry i uśmiechnięty od ucha do ucha Westbrook przed TV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Myślę, że Westbrook ma to gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Myślę, że Westbrook ma to gdzieś. Wątpię, ale co ja tam wiem, jak Twoja laska po X latach wybiera innego, a on po paru tygodniach jej przypierdoli, to pojawia się ten grymas w kształt uśmiechu i "a nie mówiłem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czekam na rozpetanie gowno burzy Po pierwszej porażce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ten wyraz twarzy mówi wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 meczu nie widziałem, tylko 10 minut skrót i jakies boxscory. Co sie rzuciło w oczy to pizdowatość zazy pod koszem i brak ławki. Ale to w sumie zadna niespodzianka. Jak wszyscy sie dotrą, Kerr pokombinuje z rotacją powinno byc lepiej. No i trafił im sie wymagający rywal na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Pamietacie te obawy po przejsciu Duranta jakoby sezon mial byc nudny i zbyt przewidywalny? Ja tez nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Nie ma co wyciągać za daleko idących wniosków. Póki co też widziałem tylko skróty ale już tam wyłania się straszny chaos w szeregach GSW. Jak to oni, kiedy nie szło to próbowali ciskać trójki - i nie siedziało. Live by the 3, die by the 3 może być znów aktualne. Kerr to jednak poukłada, jeszcze będą straszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Dobrze, że dostali plaskacza na dzień dobry, nadejdzie otrzeźwienie i ciężka praca. A takich LMA jest w lidze niewielu, więc niewiele drużyn będzie ich tak kaleczyć, nie mówiąc już o Kałaju. Edytowane 26 Października 2016 przez Zaphod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Oglądałem. Wchodzi ławka SA i robi gwałt na GS w 1 kwarcie, a ci się już nie pozbierali po tym. Zaza tyle Boguta zastąpił co w tym jednym podaniu, z którego niestety asysta nie wyszła. Ale samo wykonanie, jak na tego kloca, no no. Thompson się zaciął trochę, jedynie fajnie mu wyszła akcja z Durantem. Bez jego trójek statystyka będzie taka jak dziś. W Spursach najlepszy Simmons, świetne wejście w mecz. Leonard może sprzątnąć MVP Westbrookowi, czy Lebronowi, Parker się nie starzeje. Aldridge zbiera wszystko. Anderson kot. Mają wszystko by pozbawić GS finałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Grajac tak egoistycznie nie mogli wygrac, sila golden bylo to ze uruchomiali rolesow bardzo dobrze i kazdy czul sie wlaczony do gry, ile rzutow mial Iguadala w meczu 2? Co to za pomysl prawie w ogole nie grac Livingstonem? Strength in starters? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Kerr się uzależnił od Angry Birds i zapomniał, że musi robić adjustments. A wyszła 2. część przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 poza Clarkiem nikt z ławki nie oddał wiecej niz 3 rzuty. W ogole tylko Iggy grał z ławki wiecej niz 15 minut. Słabo to wygladało pod tym wzgledem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 w playoffs piątka Curry-Thompson-Iguodala-Durant-Green dostanie 40 minut w każdy meczu serii i Spurs wezmą max 2 gry, o ile bozia się zlituje i Wenus z Marsem będą w odpowiedniej koniunkcji. ten sezon jest tak jałowy, że aż szkoda gadać : Cleveland w Eastern są słoniem wśród mrówek, a w Western Warriors załatwili najpoważniejszą konkurencję odbierając Thunder Duranta. ten sezon sprowadza się do serii finałowej Cavs-Warriors i do dwóch meczów między tymi ekipami w rs. Reszta to jakieś michałki, didaskalia, brednie i pierdoły. stawiam na to, ze Warriors i Cavs nie zagrają ani jednej 7-meczowej serii w playoffs, może nawet żadnej 6-meczowej, przejdą do Finałów jak Lakersi w 2001 roku. trochę La Liga się z NBA zrobiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Sprawa jest prosta jak budowa cepa. Kerr nie chciał zabawy w gonienie rekordu zwycięstw z początku poprzedniego sezonu to przegrał od razu pierwszy mecz. Teraz się zastanawia czy nie przegrać kolejnych dziewięciu żeby od razu skończyć pogoń za 73-9. A mecz najlepiej podsumował Reggie Miller. Cos w stylu : ani Spurs nie są tak dobrzy ani Dubs tacy słabi. Rotacja z dupy, Zaza do dupy. In JaVale we trust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Sprawa jest prosta jak budowa cepa. Kerr nie chciał zabawy w gonienie rekordu zwycięstw z początku poprzedniego sezonu to przegrał od razu pierwszy mecz. Teraz się zastanawia czy nie przegrać kolejnych dziewięciu żeby od razu skończyć pogoń za 73-9. I następnie kolejnych 72 by zmniejszyć presję wobec drużyny w następnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi