Regis Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Edytowane 25 Października 2016 przez Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Jaylen Brown ma mentalność i warunki fizyczne all stara, umiejętności na razie brak, ale pracowity jest i przyszłość przed nim rysuje się piękna. Mi się właśnie Jaylen bardzo spodobał. Niesamowita mentalność zwycięzcy, potrafi się świetnie rozepchać pod koszem, zero strachu przy wjazdach na kosz, hustluje, cutting, rozrzucić nawet też potrafi, tylko ten rzut. Aczkolwiek mechanika jest ok, więc może nie będzie źle. Generalnie charakterem i sposobem być pasuje do C's w 100 procentach! Edytowane 25 Października 2016 przez microlab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Młody jak dla mnie bardzo fajnie się pokazał. Widać, że się uczy bo głupie faule łapał. Horford bardzo mądrze ustawia się na boisku, robi dużo miejsca dla rzucających. Jako fanowi brakuje do szczęścia prawdziwej gwiazdy, bo Harford i Thomas to są bardzo dobrzy ale nie wybitni gracze. Ale mimo wszystko wygląda to nieźle. Liczę na finał konferencji. Bo jakoś na chwilę obecną na nic więcej szans nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Wiem, że Zeller (a w zasadzie konstrukcja jego umowy) to ma być asset w ewentualnej wymianie, ale można było tą kasę dać komuś innemu. Za chwilę się okaże, że nikt go nawet z pickami Nets nie weźmie, bo wstyd się będzie na dzielni pokazać. Z Zellera już teraz jest żaden asset. Cała liga wie, że jest biały i miękki. Mam nadzieję, że Mickey będzie przed nim w rotacji. Na początku sezonu liczę mocno na Roziera. Smart ma kontuzję, więc to jest czas dla młodego, żeby potwierdzić, że faktycznie zrobił spory postęp. Dodam jeszcze, że oczekiwania na ten sezon mam takie, żeby w końcu przejść 1 rundę PO. Będzie bardzo duży zawód jeśli to się nie uda. Edytowane 25 Października 2016 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dodam jeszcze, że oczekiwania na ten sezon mam takie, żeby w końcu przejść 1 rundę PO. Będzie bardzo duży zawód jeśli to się nie uda. Jeżeli "po drodze" nic złego się nie wydarzy to myślę, że na spokojnie te Top 4 Wschodu zarówno w RS jak i w PO powinny być wasze. Zresztą każdy dobrze wie jak to było w zeszłym roku z tą Atlantą - "Just Unlucky Bruh.". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jak większość fanów Celtów widzę brak klasowego podkoszowego. Johnson mnie drażni i w jego miejsce pasowałoby Hartford.Tylko jak słyszę propozycję oddania Bradleya + pick i jakiś inny podstawowy zawodnik to chyba Westbrooka musielibyśmy dostać. Bo centra za taki zestaw to nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Bradley ładnie sezon zaczął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Nawet Harford rzucił 2x3. Ale jak widziałem te "faule" po których zawodnicy padali i były flagranty, to jakbym piłkę nożną oglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mam nadzieję, że Ainge nie będzie się podpalał i np. nie odda Bradleya, bo on się robi zbyt cenny. W dodatku co roku jest lepszy, aż nie mogę uwierzyć w to jak się rozwinął od momentu draftu. Bardzo fajnie. Trzeba liczyć, że w końcu trafi się jakiś center w drafcie lub w FA, to chyba najlepsza opcja. Ewentualnie poczekać aż cena za Noela bardzo spadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Cs centra na już to mogą mieć w 3 sekundy. Tylko Ainge boi się przepłacić (w sensie oddać pick Nets) albo ma jakiś plan... Tylko myślałem tak i rok temu. Nie ma chyba na rynku nikogo, kto byłby tego picku wart, więc trudno mu się dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mam nadzieję, że Ainge nie będzie się podpalał i np. nie odda Bradleya, bo on się robi zbyt cenny. W dodatku co roku jest lepszy, aż nie mogę uwierzyć w to jak się rozwinął od momentu draftu. Bardzo fajnie. Trzeba liczyć, że w końcu trafi się jakiś center w drafcie lub w FA, to chyba najlepsza opcja. Ewentualnie poczekać aż cena za Noela bardzo spadnie. On chyba najwiekszy problem to ma z psychika. Pamietam jak kilka lat temu Pierce mowil w jakims wywiadzie, ze on na treningach to wyglada jak all star i zdecydowanie najlepszy gracz druzyna ale podczas meczu juz sie zacina.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 On chyba najwiekszy problem to ma z psychika. Pamietam jak kilka lat temu Pierce mowil w jakims wywiadzie, ze on na treningach to wyglada jak all star i zdecydowanie najlepszy gracz druzyna ale podczas meczu juz sie zacina.. Miał. Bradley to jedyna postać, która pozostała po erze Big 3, aż się nie chce w to uwierzyć. Cieszyłbym się jakby jeszcze długo był Celtem, bo to naprawdę pozytywna postać i widać, że ciągle nad sobą pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mnie interesuje skąd Brown ma spodenki, bo chyba z zestawu dla dzieci. Bradley dużo bardziej poukładany od Thomasa który denerwował mnie rzutami bez przygotowania i wchodzeniem pod kosz na siłę. Trochę rozczarowany jestem Harfordem. Niby nie gra źle, jest fajną opcją na obwodzie, potrafi się ustawić, podać itp. ale liczyłem na wejścia pod kosz, rzuty z pola, zbiórki czyli po prostu na rasowego centra. A mamy świetnego, wysokiego skrzydłowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Telefon mi tak podpowiada. Aczkolwiek mea culpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Po tych kilku meczach Bostonu mam kilka spostrzeżeń. Po pierwsze Horford to nie jest C, potrzeba nam kogoś solidnego pod koszem i nie mam tu na myśli gwiazdy tylko gracza zadaniowego. Im dłużej patrzę na Thomasa tym bardziej upewniam się że trzeba go wymienić. Liczę tutaj na zmysł handlowy Ainge. Problem w tym że Chicago (Butler) grają za dobrze a na Brooka i Davis to są raczej nie do wyjęcia na chwilę obecną. No i coś co mnie bardzo cieszy to nasz młodzian. Na to, że będzie grać tak jak z Cavs to nie liczę ale niech trzyma poziom to ma spore szanse na ROTY. Picku Nets to bym nie oddał, ale nasz z 1 rundy to już tak. Edytowane 5 Listopada 2016 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Boston imo powinien pozbyć się nadmiaru picków bo latem będzie podobny problem jak tego lata. Kogoś będą musieli oddać za darmo. Lepiej teraz coś zmajstrować niż mieć problem latem. Oczywiście z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jeżeli Boston chce zrobić upgrade na pozycjach pg, c to MUSI oddać picki Nets. To są wartościowe picki, mają spadające kontrakty, pora aż DA zrobi ruch, który zmieni układ sił na Wschodzie. Bez tego ta przebudowa i deal z Nets nie będą takie ohh,ahh tylko bardziej ehhh szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Za Butlera, Davisa, Brooka (w tej kolejności) to bym oddał nawet oba nasze piki. Do tego jakiś dobry C za Thomasa. Nam potrzebny jest lider co pociągnie zespół a Thomas to taki jeździec bez głowy. Mecz z Cavs pokazał, że potencjał mamy, ale w Bostonie final wschodu to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi