Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dobry. Ja przyszedłem tylko po to by zniszczyć Wam święta: Prior to Derrick Rose‘s latest injury, the Knicks were still considering him as an option had they missed out on bigger free agent targets, such as Jrue Holiday and Jeff Teague, Begley writes in the same piece. Coach Jeff Hornacek recently said the team won’t close the door on a Rose return. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dobry. Ja przyszedłem tylko po to by zniszczyć Wam święta: https://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dlaczego wszyscy jarają się Foxem, który nie rzuca za 3 ? Wątły SG, który niechętnie rzuca za 3 na uniwerku nagle ma wejsć do NBA i siać rozpierdol ? Fajne ma wjazdy na obie strony ale w najwazniejszych meczach odbijał się od większych wysokich przeciwnika i nie mógł wymusić faulu. O co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Dlaczego wszyscy jarają się Foxem, który nie rzuca za 3 ? Wątły SG, który niechętnie rzuca za 3 na uniwerku nagle ma wejsć do NBA i siać rozpierdol ? Fox to PG. Wall i Westbrook też nie rzucali za 3. Ludzie się jarajo, bo ma chłopak inne zalety, tzn. jest prze freakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kto przegapił konferencję Jaxa przegrał życie Dzieje się i dziać będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 https://twitter.com/IanBegley/status/853039574855016448 Brawo Phil! Robisz to dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Co za dysfunkcyjna organizacja... Teraz niech zatrudnią Hennigana w miejsce Millsa. Oby tak dalej a Porzingis będzie wolał QO niż pieniądze od Knicksów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wszyscy zastanawiają się który PG najlepiej pasuje do KP a tu nawet nie wiadomo co będzie z Porzingisem... Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wszyscy zastanawiają się który PG najlepiej pasuje do KP a tu nawet nie wiadomo co będzie z Porzingisem... Wysłane z Xiaomi Mi5 a co ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 a co ma być? Nie jest nietykalny. Pewnie ostatecznie nic nie będzie ale to co się tam odbywa to jest katastrofa i ja mu się nie dziwię że jest wku*wiony. Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Spoko, typowe zachowanie młodego zawodnika(chociaż Russell za takiego focha zostałby zjechany swoją drogą ).Knicks też nigdzie go nie puszczą, Jackson ma demencje starczą, ale nie aż taką.Phil obniża wartość Melo takimi słowami.Dramat ogólnie tam się zrobił.Taki Mozgov czy Biyombo dalej mają słabe kontrakty, ale w przeliczeniu na stare CBA wychodzi 10 milionw za rezerwowego centra, już były takie kontrakty w lidze i kluby żyły.Nie ma aż takiej dużej tragedii, natomiast Noah nawet grać nie może.Dobry wybór w drafcie konieczny.Porzinginsa ładnie wybrał Phil, zobaczymy co teraz wykombinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 A o co chodzi z konferencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denixior Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kazał wypierd*lac Melo i powiedział że KP nie jest nietykalny. To tak z głównych rzeczy. Wysłane z Xiaomi Mi5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Sytuacja jak z memów z Twitterem Melo: Jak Jax nie cofnie swoich słów to wypierdalam z NYK Porzi:A co powiedział? Melo: Żebym wypierdalał XD Nyk mocno walczy z Bulls i Kings o miano najbardziej syfiastej organizacji w NBA. Jak zniechęcą do siebie ostatecznie KP to chyba wygrają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Nie jest nietykalny. Pewnie ostatecznie nic nie będzie ale to co się tam odbywa to jest katastrofa i ja mu się nie dziwię że jest wku*wiony. Wysłane z Xiaomi Mi5 Jeśli pojawi się oferta typu Wiggins+Towns to owszem, nie jest nietykalny. I słusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knickerbocker....once Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Hinkego czasem nie chce zatrudniać? Było coś o ultimate rebuldingu? Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Knickerbocker....once Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jeśli pojawi się oferta typu Wiggins+Towns to owszem, nie jest nietykalny. I słusznie. Ale takie żeczy są dla wszystkich jasne, że jak przyjdzie megaoferta to praktycznie każdy jest do wzięcia. Tylko takich żeczy się nie mówi mediom bo syfy wychodzą i Jax powinien to wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Za KP bym Wam rzucił podwójnego all-atara, top 20 ligi Isaiah Thomasa. Koszulki se sprzedacie, kibice przyjdą popatrzeć, może do play offs awansujecie. A na co Wam Łotysz, co to nie chce u Was grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 To już rozumiesz, January, czemu tak się bałem powrotu Phila do LA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi