Pablo248 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Panowie o co w tym wszystkim chodzi? Czy w klubie nikt nie ogarnia tego co sie dzieje? Przez większość sezonu tankowanie i nagle w końcówce zwycięstwa i być może strata szansy na dobry wybór w drawcie. Teraz walka o zwycięstwa,kiedy właśnie trzeba było odpuścic i spokojnie dograć do końca sezon zasadniczy z drugim najgorszym bilansem. Jaki sens jest w takim działaniu,dlaczego zarząd klubu i sztab trenerski tego nie ogarnął?Nie mogę tego zrozumieć,dlaczego w klubie ,który marzy o powrocie na szczyty,z własnej woli tracą ogromną szansę na wzmocnienie w przyszłym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheRocket Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Ta organizacja to po prostu jeden wielki żart w tej chwili, Tankować cały sezon bezczelnie, aby w końcówce wygrywać mecz za meczem i tracić kolejne punkty procentowe szans na pick. Chore i nie logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 no wrzucili na siebie bezużyteczne 8 mln w przyszłym roku Brewera, to jest ruch na poziomie Knicks, a nawet gorszy bo Phil by takiego czegos raczej nie zrobił O tym kogo oddali już nie raczyłeś wspomnieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 1.Lakers nie tankuja caky sezon, tylko od ASG. 2.3 miejsce czy 2 od konca to i tak jest rzut monetą, a nie mozna dla tych 7 procent większych szans na obronę Picku totalnie młodych stlamsic celowymi porażkami.Suns tez dzis wygrali, a ponizej bottom 3 nie spadną.Taki winning streak może dac fajnego kopa motywacyjnego młodym przed wakacjami. Spokojnie, nie ma sie co denerwować.Gdyby chodziło o 20 procent większa szansę to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Te ostatnie wygrane Lakers rzucaja sie w oczy, ale moze sie okazac, ze druzyna z #2 wyladuje na #4, a ta z #3 zostanie w Top3 i takim wlasnie fartem uratuja swoj pick ;-) Plus wiem, ze to przypadek, ale wciaz mnie bawi, ze z Nancem jako starterem maja bilans 3-1 ;-) Nie do końca rozumiem. Pisałem, że Nance oddaje generalnie łatwiejsze rzuty, co tu jeszcze wyjaśniać? Ponownie - nie rozumiem, o czym piszesz. Pytalem tam jakie dobre rzuty Nance odpuszcza. Bycie rim runnerem na czwórce w ataku nie wystarczy, żeby być starterem, w jakiejkolwiek drużynie by nie grał, musi się poprawić, kropka.Huh? Wystarczy, ze na piatce jest ktos z rzutem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Normalka Suns wygrywają to i LAL musi, tak żeby podnieść ciśnienie przy losowaniu numerków.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 W bezpośrednim meczu była okazja się przekonać, że tezy o tym, że Russel i Towns będą wkrótce na tym samym poziomie oraz, że Russell rozwija się szybciej od Townsa są delikatnie powiedziawszy, dość odważne.... Nie mam zielonego pojęcia, o co się ścigają Suns i Lakers, ale nie mam poczucia, żeby Lakers w tym wyścigu wygrywali. Tradycyjnie wspomnę też, że z Russellem Lakers byli na minusie, a bez niego na plusie. Chociaż, jak się nad tym zastanowić, to Russell to w tym momencie jeden z niewielu zawodników Lakers, którzy wiedza na czym polega tankowanie Cała pierwsza piątka z dwucyfrową liczbą punktów, to się chwali, ale znowu najlepszym strzelcem Ennis, a to zaczyna niepokoić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) 4 wygrana Lakers z rzędu. Jeszcze tylko Davis z DMC i Curry z Thompsonem i możemy kończyć sezon w wielkim stylu haha. A tak serio to nie ma co spinać o te wygrane, bo faktycznie różnica procentowa jest o tyle mała, że nie powinna mieć wpływu przy losowaniu. A jak będzie? Dowiemy się niebawem. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 I już widzę płacz po losowaniu jak Phoenix przeskoczą LAL typu "omfg po co im były te winy pod koniec, przecie te 7% mogło być nasze!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 I już widzę płacz po losowaniu jak Phoenix przeskoczą LAL typu "omfg po co im były te winy pod koniec, przecie te 7% mogło być nasze!" No ale taka będzie prawda. Gdyby Lakers mieli swój pick w 100% to miałbym wyjebane czy byłby to 3 czy 4 , ale w sytuacji Lakers to jest niestety spora różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matusik1995 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) Ten śmiech Stuu po trafieniu tego buzzera idealnie podsumowuje obecny sezon... Śmiech człowieka który już sam nie wie czy ma się cieszyć czy płakać, z dającą się wyczuć delikatną nutą szaleństwa. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez Matusik1995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dziś wpuścili DAR żeby przegrać i wszystko było na dobrej drodze, więc nawet dali mu rzucic buzzerka i gdyby nie krzywa poręcz/sprężysty naciąg/ westnienie hali to byłoby pudło i nikt by się nie krzywił. A tu pech - wpadło! BTW te ich ost. mecze to się aż z uśmiechem na ustach ogląda! Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valus Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Zapytajcie fanów Lakers, który z nich miał Miami ponad LA... Nikt przed sezonem nie dałby temu zespołowi 50% winów, biorąc pod uwagę, to co się wydarzyło w offseason. Nikt? Nic dziwnego, bo tam to już dawno odlecieli. Z Russella robią CP3, Randle to Webber, Ingram to Durant, każdy młody u nich to mega wielki talent. Aż dziwne, że nie zakończyli z lepszym bilansem od GSW. No nic, może w następnym sezonie się uda. January obliczy ile minut kazdy i powinno trybic, bo w tym sezonie minuty byl zle podzielone. Randle mial wiecej trochę od Nance i przez to nie wypalił im sezon. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Valus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ingram ładnie kończy sezon: 5-te zwycięstwo z rzędu dla Lakers, jutro zakończenie sezonu z GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 tie breakery byly chyba na korzysc suns wiec 2 wygrane w ta czy tamta nie robia roznicy... sam nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. ktokolwiek z top3 draftu ratuje nam dupe na lata, brak udupia nas i cofa o o pare lat... tym bardziej, ze okazalo sie, ze taki deng nie jest nietradeowalny, sa na nieo chetni jak sie okazuje. cieszy 18pts mwp. bardzo cieszy:) wszystko w rekach pileczek/losowania.... ale ten sezon szybko minal! btw. znacie team, ktory zaczyna 10-10, konczy 5W streakiem a mimo to jest bottom 3???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 tie breakery byly chyba na korzysc suns wiec 2 wygrane w ta czy tamta nie robia roznicy... sam nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. ktokolwiek z top3 draftu ratuje nam dupe na lata, brak udupia nas i cofa o o pare lat... tym bardziej, ze okazalo sie, ze taki deng nie jest nietradeowalny, sa na nieo chetni jak sie okazuje. cieszy 18pts mwp. bardzo cieszy:) wszystko w rekach pileczek/losowania.... ale ten sezon szybko minal! btw. znacie team, ktory zaczyna 10-10, konczy 5W streakiem a mimo to jest bottom 3???? Kto jest chętny na Denga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Kto jest chętny na Denga? Orlando mieli go jako 921832391 wybór. Jest tradeowalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Orlando mieli go jako 921832391 wybór. Jest tradeowalny Ale GM się w Orlando pewnie wkrótce zmieni, więc może znów być nietradeowalny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 tie breakery byly chyba na korzysc suns wiec 2 wygrane w ta czy tamta nie robia roznicy... Tie-breakerów nie używa się w ustalaniu kolejności przed loterią, tylko dzieli się piłeczki (w tym przypadku ilość piłeczek przypadającą na 2 oraz 3 miejsce od końca) na pół po równo. Czyli różnica jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Nikt? Nic dziwnego, bo tam to już dawno odlecieli. Z Russella robią CP3, Randle to Webber, Ingram to Durant, każdy młody u nich to mega wielki talent. Aż dziwne, że nie zakończyli z lepszym bilansem od GSW. No nic, może w następnym sezonie się uda. January obliczy ile minut kazdy i powinno trybic, bo w tym sezonie minuty byl zle podzielone. Randle mial wiecej trochę od Nance i przez to nie wypalił im sezon. Nie widziałem tam zbyt wielu opinii o tym, żeby Lakers byli lepsi od Heat. Teraz mi jeszcze pokaż kto nazywał Russella nowym CP3 i Randle nowym Webberem. Widzę, że masz spore ciśnienie na Lakers i pieprzysz głupoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi