Me Myself and I Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ewidentnie chłopaki z toronto po przejściu 2 rundy pozbyli sie kupy z gaci 115-84 108-89 ewidentnie! czy w tym kraju każde zdarzenie musi rodzić od razu skrajne opinie? dzisiaj pewnie De Rozan na MVP i do Lakers, poprawić legacy Kobiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Longer gratulacje. Ile hajsu zrobiłeś na postawieniu na Raps w g3 i w g4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 dziewczyny nie drapcie się. mało kto przewidywał 2-2 ale trzeba zostawić trochę czasu dla satysfakcji dla kibiców Raptors. grają naprawdę dobry basket, można powiedzieć, że niesie ich flow. nie grają jakiegoś zajebistego basketu, grają bardziej sercem oraz zaangażowaniem , oni wygrali i tak więcej niż powinni i widać po takim Lowrym czy DeRozanie że im presja zeszła chociaż i tak jeszcze nie raz coś odjebią ale nawet kaka drill występuje u najlepszych ,jak chociażby u LeBrona seria lepsza niż myślałem i Biyombo ma waruny na gracza +10/10 double double w statsach ,topowa obrona , przepłacać takiego gracza bo wszędzie będzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepos Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Nie rozumiem tego kwasu, ze ktos jest mlody(mimo ze to sie akurat longera nie tyczy). Chyba dobrze jesli jakis mlody narybek pojawia sie na forum a nie tylko 30+. Bast zaczynal aktywnie dzialac na forum bedac mlodziutkim a zdecydowanie id samego poczatku urozmaical dyskusje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Też nie ogarniam pojazdów po Longerze. Raps grają fajny basket i mają swoje Glory Days. Nawet jeśli sromotnie wtopić kolejne 2 mecze to można im zazdrościć sytuacji,w jakiej się znaleźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Podbudowałeś się Longer? Ok, przeliczyłem się, i co z tego. To jest NBA i tutaj wszystko może się wydarzyć. Love zagrał jak ostatnia parówa, JR też się nie popisał. Trochę mnie denerwuje jak LBJ, który wepchnie się pod kosz, mając niskiego obrońcę na plecach odgrywa na obwód a tam pudła. Kilka takich akcji miał w końcówce. Czasami w Cavs się coś zacina, jakby brakowało pomysłu na rozegranie. Mam nadzieję, że przed kolejnym spotkaniem Tyron coś ogarnie. Lowry i Derozan stanęli na wysokości zadania, zagrali świetnie i na wysokiej skuteczności a Biyombo robił robotę w obronie. Pomimo dość istotnych błędów sędziowskich zasłużone zwycięstwo Raps. Myślę, że Cavs przyda się taki kubeł zimnej wody przed ewentualnym finałem. Teraz jedziemy do Cleveland, gdzie mam nadzieję wszystko wróci do normy. Edytowane 24 Maja 2016 przez The Goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Z jednej strony to dobrze, że Cavs rzucają za 3 ile się da bo, mówiąc w stylu Wojtka M. "wiemy przecież jakie znaczenie ma rzut za 3 w dzisiejszej lidze" i bez pewności zza linii zesrają się w finale ale z drugiej, to martwi mnie brak innych argumentów przeciwko Raptors. 3/21 w pierwszej połowie to absolutne szaleństwo.Z OKC zawsze będzie opcja zagrania 1on1 z Kanterem i to im wygeneruje dużo dobrych posiadań, przeciwko GSW to tego nie widzę zupełnie. Największy problem Warriors będą mieli z TT ale to nie jest koleżka, który wygra dla Cleveland serię i pierwszy tytuł. Mam obawy. Edytowane 24 Maja 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Z OKC zawsze będzie opcja zagrania 1on1 z Kanterem i to im wygeneruje dużo dobrych posiadań. Kto będzie grał 1on1? Thompson? Frye? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Sam mówiłem, że wygrany z półfinału Heat - Raptors w nagrodę dostaje sweepa od Cavs, a tutaj taka niespodzianka. I to podwójna. I mimo że Cavs nadal faworytami (bo nadal mają Jamesa) to teraz zobaczymy jakie jaja mają Irving, JR czy Love. Pięknie wszystko wygląda jak wychodzi, ale więcej o nich powie, jak zareagują na postawienie się im przez rywali i na to, że seria lekko wymknęła im się spod kontroli. Jest ciekawiej niż się spodziewano, a i poziom dwóch ostatnich meczów też wyższy, więc czekam na G5 z ochotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Barca i Longer zbierają żniwa to jest naturalna kolej rzeczy i też bym tak robił. Co do narybku. Fajnie, źe jest wiele nowych twarzy, niestety posty wnoszące coś istotnego do dyskusji nie są ich domeną. Mówię o większości. Tekst o kieszonkowym tylko to potwierdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 a propos derozana dokladnie, do lakers go! raptors ugrali chyba wiecej niz sie sami spodziewali, ze beda w stanie ugrac. pewnie skonczy sie teraz 4-2 dla cavs ale fajnie, ze jest jakis dreszczyk emocji, bo w sumie nigdy nie wiadomo co moze sie zdarzyc. w g5 lebron moze sobie cos zrobic i nagle widmo raptrs w finalach moze stac sie faktem. jakby sie to nie skonczylo, raptors zrobili bardzo duzo. 2 wygrane w ecf to cos co nawet na takim wschodzie jest fajnym osiagnieciem. byc moze jak dodadza 1/2 grajkow i nie straca nikogo, utrzymaj glod wsrod graczy, moze cos z tego bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 go raptors! kasa kasa kasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Teraz jedziemy do Cleveland, gdzie mam nadzieję wszystko wróci do normy. Co to znaczy "do normy"? Czy według Ciebie wygrana Raptors to coś "powyżej normy"? Chłopaki zasłużyli sobie na to jak mało kto - prowadząc praktycznie cały mecz i grając naprawdę świetnie. To co wyprawiał Lowry, DDR, Biyombo, czy Carroll.. Chłopie ten mecz oddawał piękno i emocje towarzyszące przy tym sporcie! Poza tym za nimi ciężkie 2 rywalizacje.. To był 18'ty mecz Raptors w PO, a Cavs dopiero 12'ty. Jako jedyni "ustrzelili" mecz, a nawet dwa świetnej ekipie z Cleveland. Osobiście życzę im jak najlepiej. _________________________________________________________________________________ P.S. Zapraszamy Panie DeMar! Edytowane 24 Maja 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 No Lakers po tych wygranych Raptors to się właśnie mogą pożegnać z DeRozanem, a nie go witać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) No Lakers po tych wygranych Raptors to się właśnie mogą pożegnać z DeRozanem, a nie go witać Od początku w gościa wierzyłem.. Chłopak jest związany z L.A., a poza tym przyjdzie tam, gdzie będzie kasa. Lakers mimo, że są w przebudowie sądzę, że ten sezon będzie dla nich przełomowy i odbiją się od dna, a tylko od nich zależy jak wysoko. Gdzie się DeRozan nie uda, czy nawet zostanie w Kanadzie będę śledził jego karierę, bo koleś naprawdę ma potencjał i będę trzymał za niego kciuki. A wracając do Lakers.. Nowy trener, utrzymaliśmy pick i to wysoki pick, do tego ciekawie rozporządzone dolary, a nóż DDR nas wybierze.. I wtedy można z niecierpliwością czekać na sezon 16/17! Edytowane 24 Maja 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 No Lakers po tych wygranych Raptors to się właśnie mogą pożegnać z DeRozanem, a nie go witać No co Ty, przecież Masai go oleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 No co Ty, przecież Masai go oleje Wiedziałem Nie idźmy tą drogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 mnie zastanawia tak w pierwszej połowie widziałem ze 4 akcje gdzie na LBJ był Rozan a ten zamiast plecami zagrać oddawał piłkę na obwód rozumiem założenia przedmeczowe ale chyba LBJ potrafi czytać grę? nawet 2 lub 3 razy tak zrobił z rzędu... Love pokazał dlaczego do niedawna go wyłacznie hejtowano pozycja jest kosza nie ma fajna seria a Rozan rzuca te zakazane przez Popa długie dwóje i o dziwo wpada jak wejdzie pod kosz to lekko wymusza faul i to tak ze nawet sedziowie nie mają jak tego "niechcący" puścić co spotykało Leonarda czy Duranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 No ale nie widzę DeRozana odchodzącego z Raptors po takim wyniku. 2-2 w ECF, mimo męczarni w poprzednich rundach, to świetny wynik, a w perspektywie całkiem niezłe możliwości wzmocnienia składu (9. pick). Szansa na Demara byłaby IMO spora, gdyby sezon Toronto skończył się na porażce z Pacers, ewentualnie później z Heat. No ale to wszystko tylko kibicowskie spekulacje. Nie wiemy, czym się będzie kierował sam zawodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Kto będzie grał 1on1? Thompson? Frye? LBJ i Irving po słiczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi