wiLQ Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Deadline 31 sierpnia na wyrównanie liczby graczy do 13 w składzie. Kara to ban na waiver/fa od rozpoczęcia łowów przez miesiąc, plus wyrzucenie gracza draft&stash na listę waiver.Pominales ta czesc, wiec nie uwazasz, ze to dobry pomysl zablokowac trejdy dopoki sie nie zejdzie do 13 graczy z kontraktem? Z numerem 1 do Nuggets - Ben SimmonsTo ogloszenie trejdu czy Krzemo nie wie ktorej druzynie przewodzi? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ładny draft Krzem, Simmons to no-brainer, z Makerem słuszny hazard, Sabonis i Brown mega solidnie. Czujesz się jak Hinkie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 hazard to jest od piątego picku w górę, nikt prócz Simmonsa nie gwarantuje produkcji, zwłaszcza Maker, który u Kidda już po miesiącu może się nadawać tylko na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Na razie jetem zadowolony. A co z tego wyjdzie ... licze, ze tak jak rok temu, ze 3-4 picki z tych 7 wypalą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Hazard to płacić przez 50 lat na tacę licząc na wygraną po śmierci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Krzemo na moje oko musisz kogoś po wyborze Sabonisa wyrzucić ze składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Juz dopisalem. Ponawiam oferte sprzedaży Gallowaya. Bez Holidaya i Evansa pewnie trafi do S5 w NOP. Szkoda wavera, skoro moge go opchnac za przyszloroczny pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Żeby nie śmiecić tamtego tematu skasowałem posta. Zmiana w składzie wprowadzona. U mnie na waiver lecą Lee i Larkin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Galloway za przyszloroczny pick to bylaby kradziez w bialy dzien ale Toudi juz raz kogos okradl wiec czemu Ty mialbys byc gorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 W Denver chyba spia, a juz za 2 godzinki zbliza sie autopick, alez emocje! Plus wyszlo na to, ze oddalem Sabonisa za Mozgova... mogles gorzej wybrac Krzemo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Wolałbym nie autopickować ale wybór wśród pozostałych zawodników jest tak marny, że wydaje mi się iż ten autopick nic nie zmieni. btw. taka sugestia dla wybierających. Jako że nie jestem 24h przed kompem, to czasu na wybór nie raz będzie po prostu więcej. Jak się ktoś zmieści w czasie przed autopickiem wykonanym przeze mnie, to nie ma problemu i wybór będzie ważny. kolejne 24h w takim przypadku lecą dopiero od momentu mojego posta na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Składy zaaktualizowane ładnie, tylko że wiek Hielda się nie zgadza. Wiem, że chłopak trochę pograł na uniwerku, ale żeby miał aż 2016 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Dopiero poprawiłem w skrypcie, więc jak coś przy następnej aktualizacji będzie grało już wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Pick 18, pick 19 do oddania. Bosh dalej "on trading block". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Chris Bosh do Bux Mario Hezonja do Spurs PeWee wyrzuca Treya Burkea Ja wyrzucam Jarretta Jacka. A niech mi się poszczęści, że CB zagra sezon bez żadnych zdrowotnych perturbacji... a wtedy: "started from the bottom now we're here" (czyt. 5-8) Edytowane 21 Września 2016 przez obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Dobry asset ten Hezonja ale na Tokyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Bosh był jedyną opcją, którą brałem pod uwagę, żeby zejść z salary. Wymiana była możliwa tylko na prospect albo na pick. Na Hezonje czaiłem się już wiele miesięcy, ale historia rozmów trade'owych z obi była zawsze burzliwa. Tym razem poszło w miarę sprawnie. Mimo, że wzmocniłem jednego z głównych rywali.. wierzę, że dla Spursów to była dobra decyzja. Ryzyko podjęte przez obi (w jego sytuacji) też bym chyba podjął. Zobaczymy jak wystartuje ten sezon... Jeżeli rzeczywiście Hezonja będzie potrzebował jeszcze 2-3 lata, żeby grać na poziomie 25-35 to pewnie będę się go starał wy'trade'ować dalej. Powinien mieć lepszą wartość wtedy od Bosha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi