jack Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 2 godziny temu, mayor napisał(a): Przynależność do Unii Apostolskiej Kleru jest drogą osobistego uświęcenia przez braterskie spotkania mające na uwadze równowagę życiową i odpowiedzialność ewangelizacyjną. Coś poszło nie tak bo najwyraźniej tak chłopa uświęcali, że zyskać na równowadze ją stracił. 2 godziny temu, mayor napisał(a): No niestety nasz forumowy katecheta @fluber jak zwykle znika kiedy pojawia się jakiś niewygodny temat. Może się okazać, że on tylko żartował albo utrzymywał, że jest katolikiem by prowadzić jakieś kołczowskie badania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Godzinę temu, Koelner napisał(a): rzucając hajs na tacę na ślubach Nie spotkałem się jeszcze z tacą na ślubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 10 minut temu, matek napisał(a): Nie spotkałem się jeszcze z tacą na ślubie. jak to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 57 minut temu, matek napisał(a): Nie spotkałem się jeszcze z tacą na ślubie. Ja się nie spotkałem żeby nie chodzili z tacą czy to ślub czy pogrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 3 godziny temu, mayor napisał(a): No niestety nasz forumowy katecheta @fluber jak zwykle znika kiedy pojawia się jakiś niewygodny temat., Pewien rodzaj wytłumaczenia można znaleźć w tekście wywiadu z organizatorem tych orgii, sorry ".wieczerników kapłańskich " pozwolę sobie zacytować : Jedną z form działalności są „wieczerniki kapłańskie” – proszę przybliżyć ideę tych spotkań? I jak to będzie wyglądać w naszej diecezji? – Przynależność do Unii Apostolskiej Kleru jest drogą osobistego uświęcenia przez braterskie spotkania mające na uwadze równowagę życiową i odpowiedzialność ewangelizacyjną. Uprzywilejowanym środkiem do jego realizacji jest tzw. „wieczernik”, w którym członkowie gromadzą się w regularnych odstępach czasu w celu doświadczania miłości braterskiej, dokonywania rewizji życia i uzyskiwania ze spotkania wsparcia i bodźców do pracy apostolskiej. Widzę że wszyscy czekacie na moje stanowisko, a zatem uwaga: Ruchanie się księży ze sobą oraz z sexworkerami jest złe. Koniec oświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 39 minut temu, fluber napisał(a): Widzę że wszyscy czekacie na moje stanowisko, a zatem uwaga: Ruchanie się księży ze sobą oraz z sexworkerami jest złe. Koniec oświadczenia Dosyć lakoniczne i na dodatek trąci homofobią., Serio ,tylko na tyle Ciebie stać ? Myślałem że jako katolickie aktywiszcze masz więcej do powiedzenia w temacie., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 9 minut temu, mayor napisał(a): Dosyć lakoniczne i na dodatek trąci homofobią., Serio ,tylko na tyle Ciebie stać ? Myślałem że jako katolickie aktywiszcze masz więcej do powiedzenia w temacie., Ciekawe np. czy wystarczy, że dwaj uczestnicy tego fuckernika kapłańskiego wyspowiadają się wzajemnie by wszystko wróciło do porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Godzinę temu, MA23 napisał(a): Ja się nie spotkałem żeby nie chodzili z tacą czy to ślub czy pogrzeb. W okolicy na ślubach jeszcze się z tacą nie spotkalem. Na pogrzebach tak w 50% przypadków. 29 minut temu, jack napisał(a): Ciekawe np. czy wystarczy, że dwaj uczestnicy tego fuckernika kapłańskiego wyspowiadają się wzajemnie by wszystko wróciło do porządku Nie sądzę, że sama spowiedź jeden drugiemu rozwiązuje sprawę. Potrzebny jest szczery żal za popełnione występki + mocne postanowienie poprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 4 minuty temu, DRK napisał(a): Nie sądzę, że sama spowiedź jeden drugiemu rozwiązuje sprawę. Potrzebny jest szczery żal za popełnione występki + mocne postanowienie poprawy. Przecież wyszło na jaw to pewnie żałują i przynajmniej na jakiś czas się poprawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 1 godzinę temu, mayor napisał(a): Dosyć lakoniczne i na dodatek trąci homofobią., Serio ,tylko na tyle Ciebie stać ? Myślałem że jako katolickie aktywiszcze masz więcej do powiedzenia w temacie., Tutaj problem jest z tym, że nie udzielono pomocy medycznej, a w tym akurat Ty jesteś specjalistą. Chyba, że jestem w błędzie i faktycznie kiedykolwiek osoba Twojego pokroju uratowała komuś życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 3 godziny temu, MA23 napisał(a): Ja się nie spotkałem żeby nie chodzili z tacą czy to ślub czy pogrzeb. Na pogrzebie widziałem. Tace podano też pod nos głównym żałobnikom. Na ślubie nie widziałem, ale wcale niewykluczone, że też nie raz mogli zbierać. Od państwa młodych czy swiadkow może nie, ale od reszty, to całkiem mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Ale tu cicho @mayor Podpalenie bazyliki w Dąbrowie Górniczej. 38-latek tymczasowo aresztowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 (edytowane) 23 minuty temu, fluber napisał(a): Ale tu cicho @mayor Podpalenie bazyliki w Dąbrowie Górniczej. 38-latek tymczasowo aresztowany Mayor pisał, że nie najlepiej o KK świadczy, kiedy jego przedstawiciele robią coś złego. To, że ktoś KK zrobił coś złego świadczy o tym, że KK jest dobry? Jak to ma korespondować z tym, co pisał Mayor? Edytowane 23 Września 2023 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Ale tu cicho @mayor Podpalenie bazyliki w Dąbrowie Górniczej. 38-latek tymczasowo aresztowany Ale znasz jakieś szczegóły? Zazdrosny kochanek, odrzucony ministrant czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 8 minut temu, jack napisał(a): Ale znasz jakieś szczegóły? Zazdrosny kochanek, odrzucony ministrant czy co? Tak szedł ogień z pupy ze się zapaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 2 godziny temu, fluber napisał(a): 38-latek Może to ten dziwka któremu rozerwali okrężnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Mayor chciał to zataić, ale fluber znanymi tylko sobie kanałami uzyskał i ujawnił te sekretną informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 Łapcie, bo widzę temat Was interesuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 3 minuty temu, P_M napisał(a): Łapcie, bo widzę temat Was interesuje:) Fejk pisany na kolanie. I nawet nie antykościelny, co po prostu ktoś trolluje. Tak dla paru osób z forum, które miały mniejszy kontakt z kobietami - nie, seks analny nie grozi krwotokiem wewnętrznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 23 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 14 minut temu, RappaR napisał(a): Fejk pisany na kolanie. I nawet nie antykościelny, co po prostu ktoś trolluje. Tak dla paru osób z forum, które miały mniejszy kontakt z kobietami - nie, seks analny nie grozi krwotokiem wewnętrznym. No, ale wg pani Lillianki z afery analnej to może nawet dysk wypaść i to nawet z kości ogonowej czy guzicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi