Elwood Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 http://www.sbnation.com/2016/7/22/12250090/usa-basketball-argentina-2016-time-tv-schedule-live-stream Sorki za post pod postem ale słyszałem, że mecze kadry USA przed IO mają być streamowane live za Free na Facebooku NBATV. W tym ten dzisiejszy z Argentyną. Ktoś to może potwierdzić? gupi jestem, weź mi na chłopski rozum powiedz o której grajo. 21 czy 2 w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 http://www.sbnation.com/2016/7/22/12250090/usa-basketball-argentina-2016-time-tv-schedule-live-stream gupi jestem, weź mi na chłopski rozum powiedz o której grajo. 21 czy 2 w nocy? O 3 naszego czasu. Tak przynajmniej wynika z licznika na watch.nba.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 http://www.usab.com/news-events/live-stats/2016/07/box-score-2016-mnt-showcase-game-usa-vs-argentina.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Tego Facundo Campazzo w pewnym momencie mi się zaczęło żal robić. 7 strat. Dawno nie widziałem takiego wyniku. I fajnie było zobaczyć znów Carlosa Delfino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) No właśnie. W Argentynie to się "znów" widziało te same pyszczki co 10 lat temu. Też jedno pokolenie i teraz zachód słońca. Ale Manu wreszcie zgolił łeb! Strzał w 10-tkę, od razu młodziej wygląda Choć z daleka jak Richard Jefferson, więc nie tak znów młodo, hehe. Edytowane 23 Lipca 2016 przez Szak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 mina Duranta gdy został zapytany czemu nie dołączył do ŁAC zajebista Daaaj linka. Kurde, ale mi się gra PG13 podoba po kontuzji. Koleś is my own hero. A to jak ma kiść i całą łapkę przy trójeczkach ułożone to cud, miód i orzeszki. Jak miota to wygląda jak by się nóż sprężynowy otwierał. Najładniejszy rzut w lidze dla mnie. Nie to co Curry gdzie już kiedyś pisałem, że on tak jak by sprzed klatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 (edytowane) Edytowane 23 Lipca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 https://web.facebook.com/bleacherreport/videos/10154201733816006/ Andrzej w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ktoś realnie może zagrozić USA? Bo ja widzę tutaj przepaść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ktoś realnie może zagrozić USA? Bo ja widzę tutaj przepaść... Hiszpanie, Litwini, Serbowie, Francuzi lub Australijczycy mogą ich pokonać ale szanse są niewielkie. Przepaść w sile rosteru nie ma wcale takiego przełożenia na rozgrywki FIBA, w 2012 USA z Jamesem, Durantem, Paulem i Anthonym męczyli się z Litwinami gdzie liderem był Linas Kleiza no i w finał z Hiszpanami też był wyrównany. Powtórka z 2004 nie jest prawdopodobna ale jest możliwa http://www.youtube.com/watch?v=LtopNCH5-qY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Widzieliście tego małego kitajca Zhao? Zasuwał bez respektu dla rywali jak by miał co najmniej motorek w żółtej pupce od Yamahy R1. Na pierwszy rzut oka o wiele lepszy niż taki Huertas czy jak mu tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dzik jest dziki https://www.youtube.com/watch?v=ruP2uqTtabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ten chinczyk z numerem 13 co gral w chinach, moze byc zajebisty, kozak broni jak na swoje rozmiary do tego rzuca z dystansu, dobra praca nog, kto to jest? 7 foot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ten chinczyk z numerem 13 co gral w chinach, moze byc zajebisty, kozak broni jak na swoje rozmiary do tego rzuca z dystansu, dobra praca nog, kto to jest? 7 foot 1 李慕豪 / Li Muhao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ten wczorajszy mecz to pogrom. mam wrażenie, że lepiej od chińczyków zagrałaby w miarę ograna drużyna licealna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 ten wczorajszy mecz to pogrom. mam wrażenie, że lepiej od chińczyków zagrałaby w miarę ograna drużyna licealna.Boję się, że taka jest mniej więcej różnica między USA a reszta. Szkoda bo mam nadzieję chociaż na 1 - 2 wyrównane mecze. Ciekawe czy USA select team by wygrał olimpiadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Boję się, że taka jest mniej więcej różnica między USA a reszta. Szkoda bo mam nadzieję chociaż na 1 - 2 wyrównane mecze. Ciekawe czy USA select team by wygrał olimpiadę. prawdopodobnie by wygrali a tutaj obstawiam, że w każdym meczu będzie minimum +20. Póki co z tych trzech Argentyna i 2x Chiny "najmniej" wygrali z Argentyną... +37 z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Jest skład Hiszpanii na Rio, coś sporo mają rozgrywających a nominalnego centra jednego mlodego z Nyk + Pau. Man nadzieję że się postawią USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Hiszpanie, Litwini, Serbowie, Francuzi lub Australijczycy mogą ich pokonać ale szanse są niewielkie. Przepaść w sile rosteru nie ma wcale takiego przełożenia na rozgrywki FIBA, w 2012 USA z Jamesem, Durantem, Paulem i Anthonym męczyli się z Litwinami gdzie liderem był Linas Kleiza no i w finał z Hiszpanami też był wyrównany. Powtórka z 2004 nie jest prawdopodobna ale jest możliwa http://www.youtube.com/watch?v=LtopNCH5-qY To byla najsłabiej broniąca ekipa USA ever... Trochę twardej gry, zbiórka ofensywna pod koszem (Scola?!?!) i chłopaki bez jaj i obrony jak Iverson, Marbury, Boozer czy Jeferson... a do tego trzesacy się w końcówkach LBJ się posrali. Przeciez tam tylko Duncan z Wadem coś grali... Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 To byla najsłabiej broniąca ekipa USA ever... Trochę twardej gry, zbiórka ofensywna pod koszem (Scola?!?!) i chłopaki bez jaj i obrony jak Iverson, Marbury, Boozer czy Jeferson... a do tego trzesacy się w końcówkach LBJ się posrali. Przeciez tam tylko Duncan z Wadem coś grali... Duncan też nie grał najlepiej. Miał problem żeby się przystosować do fibowskich zasad i łapał faul za faulem. Oprócz problemów, które wymieniłeś, to brakowało tam też shooterów. No i trzeba dodać, że USA zaczęło treningi chyba jakieś 10 dni przed rozpoczęciem turnieju. Nie potraktowali sprawy poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi